Hrana 03. srpnja 2013.

Žitna pločica kao idealan međuobrok

Nestle_2
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Životni stil promijenio se kroz godine, a s njime i ritam prehrane koji se prilagodio naglom razvoju užurbanog načina života. Zaneseni obavezama i ''prekratkim'' danom, često ne stignemo niti pomisliti na hranu. Kako bismo omogućili uravnoteženi unos hranjivih tvari i dobili potrebnu količinu energije, preporuča se obroke podijeliti na tri glavna i dva međuobroka

Jednako kao doručak, tako je važan i međuobrok koji umiruje želudac i potiskuje osjećaj gladi te pomaže tijelu da izdrži do glavnog obroka.

Odvoji vrijeme za međuobrok!

Za međuobrok je potrebno samo nekoliko minuta, a kratki predah i obnova energije pruža kvalitetniji ostatak dana. Međuobrok također kao i doručak treba biti zdrav i hranjiv. Da bi bila sigurna kako će tvoj međuobrok biti zdrav, unaprijed isplaniraj međuobroke kao i glavne obroke. Jedi polako i pokušaj izbjegavati jelo za radnim stolom ili dok gledaš televiziju, već pokušaj jesti u miru kako bi kontrolirala količinu koju jedeš. Kao međuobrok možeš izabrati voće, jogurt, orašaste plodove ili žitne pločice.

Praktično i hranjivo

Nestlé FITNESS žitne pločice ukusan su i hranjiv međuobrok bilo kada i bilo gdje. Možeš ih spremiti u svaku torbu, gricnuti dok si u uredu ili vani sa svojim prijateljima, gdje god poželiš.

Probaj sve slasne okuse Nestlé FITNESS žitnih pločica: Nestlé FITNESS žitna pločica, Nestlé FITNESS žitna pločica s čokoladom, Nestlé FITNESS žitna pločica s čokoladom i narančom, Nestlé FITNESS žitna pločica s mliječnom čokoladom i okusom lješnjaka te Nestlé FITNESS žitna pločica s jagodama.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.