Hrana 06. veljače 2012.

Zaboravi na umor uz Strath!

Strath-Umorna_Poslovna_Zena
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Eliksir vitalnosti i dugovječnosti Strath ima višestruko blagotvorno djelovanje na široki spektar zdravstvenih stanja. Doprinosi jačanju imuniteta, pomaže u borbi protiv svakodnevnog umora i stresa te poboljšava opće stanje organizma

''Eliksir dugovječnosti'' širokog djelovanja

Eliksir vitalnosti i dugovječnosti koji ujedno jača imunitet zove se Strath. Švicarci su mu zahvalni za zdravlje i vitalnost, a svi ostali ga smatraju revolucionarnim dodatkom prehrani. Njegov sastav je 100 posto prirodan, a 50-godišnja tradicija jamac je njegove kvalitete i djelotvornosti.

Djelotvoran je i za održavanje razine hemoglobina kod trudnica, kao i povećanje koncentracije i pamćenja školaraca, poslovnih ljudi, ali i osoba starije dobi. Iznimne rezultate koje Strath postiže potvrđuje preko 30 kliničkih studija provedenih među osobama raznih dobnih skupina i različitih simptoma bolesti i poremećaja: od jačanja imuniteta tijekom epidemije gripe do ublažavanja poremećaja koncentracije kod djece (ADHD sindrom), povećanja fizičke izdržljivosti sportaša te rekovalenscencije nakon operativnih zahvata.

Umor – prvi vjesnik proljeća

Proljeću se jako veselimo i s nestrpljenjem ga očekujemo. Ali ono s prvim visibabama nosi manjak motivacije i koncentracije, često zijevanje i potrebu za snom tijekom dana. Taj sindrom koji bitno utječu na kvalitetu i učinkovitost obavljanja svakodnevnih poslova – od školskih i obiteljskih obaveza, do onih stresnih, nezaobilaznih situacija na radnome mjestu – nazivamo ''proljetni umor''.

Uzrok proljetnome umoru uglavnom je nedostatak vitamina C kojeg naš organizam, zbog jednolične zimske prehrane, ne dobiva dovoljno. Prevenirati ga možeš na lak i jednostavan način, unosom namirnica s visokim udjelom vitamina C, fizičkom aktivnošću te uzimanjem kraćih odmora kako bi se tijelo obranilo od pretjeranog napora i posljedica stresa.

Strath koji sadrži 61 vitalnu komponentu brzo i učinkovito djeluje na umor – 11 vitamina, 19 minerala, 20 aminokiselina i 11 gradivnih elemenata jačaju imunitet, živce, pospješuju funkciju organizma i povećavaju fizičku i psihičku izdržljivost.

Zaboravi umor, ubaci u petu!

Kako bi ove godine dočekao proljeće u punoj snazi, bez umora, vrijeme je za upoznavanje sa Strathom. Strath je jedinstven, 100 posto prirodan dodatak prehrani čiju djelotvornost može potvrditi preko 30 kliničkih istraživanja karakterističnih isključivo za farmaceutsku industriju. Istraživanja su provedena na raznim dobnim skupinama i zdravstvenim stanjima, a njihovi pozitivni rezultati preporučaju uzimanje Stratha u periodu od 6 do 8 tjedana, a po potrebi i duže.

U usporedbi s kontrolnim skupinama, osoba koje su konzumirale Strath postižu znatno bolje rezultate. Tako su školarci poboljšali svoje ocjene i smanjili izostanak iz škole.

Poslovni ljudi popravili koncentraciju, učinkovitost te smanjili izostanak s radnog mjesta, popravili opće fizičko stanje, umanjili razinu stresa te unaprijedili kvalitetu sna, boju tena i smanjili lomljivost noktiju.

Sportaši koji su uzimali Strath povećali su svoju fizičku izdržljivost i smanjili vremensko razdoblje potrebno za oporavak nakon izlaganja naporu. Osobe koje su prošle zračenje ili ciklus kemoterapija, brže su se oporavljale, manje gubile snagu te bilježile pozitivni rast tjelesne težine.

Zbog čega je Strath djelotvorniji?

Strath se dobiva plazmolizom kvasca i eliksira ljekovitog, alpskog bilja. Upravo takav poseban proces stvaranja Startha omogućuje ljudskom organizmu da apsorbira visokovrijedne nutrijente iz Stratha:

  • lecitin, glutation i magnezij, koji poboljšavaju pamćenje
  • glukan, manan i selen koji jačaju obrambenu sposobnost organizma
  • vitamini B skupine za jačanje živaca
  • minerali poput kalcija, fosfora, kroma, bakra, kalija, željeza, silicijeve kiseline i cinka

Osim toga, Strath ima funkciju ''katalizatora'' pa pomaže da tijelo bolje apsorbira vitalne nutrijente iz svakodnevne prehrane.

Ovaj 100 posto prirodni proizvod, bez dodatka sintetskih aditiva – bojila, okusa, konzervansa, preporuča se svim generacijama, od navršene 1. godine pa nadalje. Nema nuspojava, a blagotvorno djelovanje potvrđuje 50-godišnje iskustvo primjene, preko 30 kliničkih studija i prisutnost na preko 60 svjetskih tržišta.

Ukoliko želiš saznati više o Strathu, posjeti www.pretti.hr ili Facebook stranicu Strath Hrvatska, a Strath proizvode potraži u svim ljekarnama ili bio&bio trgovinama.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.