Hrana 27. studenoga 2014.

Ugradbeni kuhinjski uređaji za dom

Ova_Obavezno
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Imati savršene kuhinjske uređaje vrhunskih tehnoloških dostignuća u domu ostvarenje je snova svake moderne obitelji. Miele PureLine ugradbeni uređaji oduševit će funkcionalnošću, dizajnom, ali i lakoćom prilagodbe tvojoj kuhinji

Imati savršene kuhinjske uređaje koji će se uklopiti u tvoju kuhinju, a istovremeno biti savršeno dizajnirani i funkcionalno besprijekorni želja je svake moderne obitelji. Baš kako cipele definiraju stil moderne žene, tako kuhinjski aparati definiraju stil tvoje kuhinje. Želiš li najbolje u svom domu, ugradbeni kuhinjski uređaji Miele PureLine linija 6000 idealno su rješenje. Bez obzira biraš li pećnicu, mikrovalnu, kombiniranu parnu pećnicu, aparat za kavu, gourmet ladicu, perilicu posuđa ili napu, Miele PureLine nudi najbolje rješenje. Miele system design u svim proizvodnim kategorijama ima vrhunska tehnološka dostignuća i kupcima pruža mogućnost slaganja uređaja prema vlastitom izboru uz zadržavanje skladnosti linija PureLine grupe proizvoda.

Dizajn i funkcionalnost

PureLine pruža bezgraničnu lepezu mogućnosti kada je riječ o integraciji uređaja u kuhinjske ormariće ili otvorene kuhinje. PureLine dostupni su u izvedbi od plemenitog čelika te u brilijant bijeloj, opsidijan crnoj i havana smeđoj boji. Dekor seta ručki uređaja potpuno su novog koncepta, omogućavajući svakom kupcu da ostvari svoj vlastiti "touch" na ugradbenim uređajima. Opcije su različite - od pozlaćenih ručki do ručki s umetcima od drveta – Miele omogućava podešavanje prema vlastitom izboru. Kada je Miele u pitanju, dizajn je uvijek u spoju s maksimalnom funkcionalnošću. Linija PureLine 6000 ugradbenih aparata omogućava interakciju korisnika i uređaja jednostavniju nego ikada prije. Bez obzira na to hoćeš li odabrali inovativni TFT zaslon s navigacijom povezanom s pametnim telefonima ili više tradicionalni rotacijski izbornik, korištenje uređaja gotovo da je intuitivno.

Bez obzira na vrstu korisničkog zaslona, novi Miele uređaji imaju mnogo toga zajedničkog. Na primjer, kroz niz prekidača na zaslonu staklene površine moguće je izravno pristupiti ključnim funkcijama kao što su on/off. Vlasnicima ovih uređaja pružaju se izvanredne mogućnosti: imaju li ugradbenu pećnicu s rotacijskim selektorom mogu je kombinirati s aparatom za kavu s touch kontrolama - i korištenje savršeno pojednostavniti. Dizajn PureLine linije savršeno se uklapa u moderne i suvremene životne stilove. Najčešći dnevni stil danas je ono što se obično klasificira kao 'suvremeni'. Glavne osobine su korištenje raznih materijala i površina koje ostavljaju skladan ukupni dojam.

Dizajn koji osvaja 

Najveća prednost nove generacije uređaja je njihov "fleet" dizajn koji omogućuje da se proizvodi iz sasvim različitih kategorija lako kombiniraju u skladnu cjelinu. Gourmet ladice moguće je savršeno kombinirati s pećnicom, parnim štednjakom ili aparatom za kavu, a nudi se i kuhinjska napa. Bez obzira koje sve uređaje izabereš, sasvim je sigurno da ćeš imati dojam kao da su svi proizvedeni iz istog kalupa.

Nove boje za kreativnu raznolikost 

Uz pridržavanje određenih arhitektonskih stilova, boje također imaju veliki utjecaj na cjelokupni dojam kuhinje. Miele je sada i s novim bojama napravio novi iskorak u izboru. Brilijant bijela, opsidijan crna i havana smeđa boja te CleanSteel od nehrđajućeg čelika - svaka će te oduševiti na svoj način. Niti jedan drugi proizvođač ugradbenih aparata ne nudi tako širok spektar boja i materijala kao Miele. Opsidijan crnu karakteriziraju velike dubine boje i sjaj, a ručke su izrađene od aluminija. Ljubitelji prirodnih, toplih tonova odabrat će pak Miele ugradbene uređaje u havana smeđoj boji. Modeli u havana smeđoj boji opremljeni su ručkom od nehrđajućeg čelika. Sjajna bijela jamči više sjaja na površini nego ikad prije, a modeli u sjajno bijeloj imaju kromiranu ručku.

Nehrđajući čelik na PureLine proizvodima je diskretan, a značajka mu je jednostavno i lako čišćenje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.