Tri kruha koja su ispunila očekivanja stručnog žirija i ušla u finale za ''Izbor Kruha godine 2011'' su: Punozrnati kruh od Stil Pekarne, Kayu kruh od Bio Zrna i Raženi kruh Natura od Zagrebačkih pekara Klara. Sudjeluj u našem projektu i daj glas za svog favorita!
Svoj glas za "Kruh godine 2011" možeš dati ovdje.
Odluka je ''pala'' nakon 24 sata
Naš stručni žiri je nakon degustacije u Klubu Gastronomada svoj izbor suzio na 5 polufinalista, a odabrani kruhovi su morali odstajati jedan dan umotani u foliju na sobnoj temperaturi kako bi se još jednom provjerio njihov okus nakon 24 sata. Pogledaj kako je protekla degustacija.
Nakon 24 sata napetog iščekivanja stručni žiri kojeg čine predstavnica zakonodavstva doc. dr. sc. Jelena Đugum, liječnik prof. dr. sc. Željko Krznarić, nutricionistica dr.sc. Darija Vranešić Bender, kulinarski stručnjak Robert Ripli i glavna urednica portala Jasna Duspara, ocjenama su dodali i bodove za dan poslije te su se odlučili za tri nominirana kruha koji će se natjecati za titulu Kruh godine 2011.!
Tri kruha koja su ispunila očekivanja žirija i o kojima će odlučivati čitatelji su:
- Punozrnati kruh od Stil Pekarne ukupno je dobio 53,5 bodova - pročitaj više.
- Kayu kruh od Bio Zrna u konačnici je od stručnog žirija dobio ukupno 52,5 bodova - pročitaj više.
- Raženi kruh Natura od Zagrebačkih pekari Klara dobio je ukupno 49 bodova - pročitaj više.
Sudjeluj i ti u projektu ''Kruh godine 2011'', daj svoj glas za omiljeni kruh i tako pridonesi podizanju svjesnosti o važnosti konzumiranja zdravog i ukusnog kruha svaki dan.