Hrana 23. veljače 2016.

Tekući dodaci prehrani za imunitet

Yasenka
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sezonske prehlade, kašalj, neprospavane noći, nemoć, umor… Vaše je dijete stalno bolesno. Iskreno, očekivali ste zdraviju sezonu, no izgledniji dugoročni plan za ovu godinu je ponovno biti kod kuće

Što kada je dijete stalno bolesno?

Svi koji imaju djecu, pogotovo malu, znaju da je proljeće provedeno kod kuće poprilično zahtjevno, jer je djeci unutar četiri zida dosadno. Uostalom, zašto biste sjedili u kući kad je proljeće predivno godišnje doba. Ako ste zdravi. Upravo zbog zdravlja potrebno je stalno jačati organizam, posebice u vrtićke djece koja su na udaru svih mogućih i nemogućih bakterija i virusa. A sigurno već dobro znate da su vrtićke bolesti vrlo često bolesti cijele obitelji.

Djeca se prehlade i do 10 puta godišnje

Najčešće infekcije u vrtiću i školi su virusne infekcije dišnog sustava koje se vrlo lako prenose. Kako bismo dijete pripremili na sva sezonska „iznenađenja“, svakako treba u rutinu uvesti nekoliko aktivnosti koje znače zdravlje:

  • pranje ruku
  • raznoliku prehranu
  • odmor
  • boravak na svježem zraku.

No, djeci koja su osjetljivija, sklona prehladama, svakako se savjetuje pomoć u obliku dodataka prehrani. Upravo zbog toga preporučujemo  Yasenka imuno BC tekući dodatak prehrani s beta-glukanom i vitaminom C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. Kako bi se osnažio organizam, imuno BC tekući dodatak prehrani preporučuje se uzimati preventivno, posebice u jesensko-zimskim mjesecima, za vrijeme trajanja infekcija i nakon infekcija.

Yasenka imuno BC tekući dodatak prehrani dostupan je u ljekarnama. A roditeljima, čiji je imunitet oslabljen, preporučujemo Yasenka imuno BC 500 kapsule također s beta-glukanom i vitaminom C. Više informacija pronađite na našoj web stranici: www.yasenka.hr ili na Facebook profilu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.