Hrana 12. srpnja 2016.

Tjedan borovnica u odabranim zagrebačkim restoranima

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Od 11. do 17. srpnja u Zagrebu ne propusti slastice i poslastice s Rokovim borovnicama. Ovoga tjedna zagrebačka gastro-ponudapostaje bogatija za nekoliko novih i zanimljivih jela s borovnicama.

To je rezultat sjajne suradnje Rokovih borovnica i poznatih zagrebačkih restorana i slastičarnica čiji su chefovi posebno za ovu priliku osmislili maštovite slastice i poslastice s borovnicama kao obaveznim sastojkom.

Borovnice u slasticama i salatama

Rokove borovnice tako su zakoračile u nove avanture i recepture te hrabro skočile na odabrane menije kako bi tjedan dana činile nepca sretnima. Od 11. do 17. srpnja možeš ih pronaći u restoranima Rouge Marin (Folnegovićeva 10), Bistro 75 (Preradovićeva 34), Mundoaka Street Food (Petrinjska 2) i Green Hut (Zelinska 7) te slastičarnici Amelie (Vlaška 6) u obliku zanimljivih koktela, krema, veganskih jela, ljetnihsalata, smoothija, pudinga i kolača.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.