Hrana 20. siječnja 2012.

Prirodni sokovi od domaćeg voća

Premim_Jabuka
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Najnoviji proizvodi iz DoNA linije su Premium 100% koncentrirani sokovi od jabuke i višnje. Koncentrirani sok je čista esencija voća. Dobiva se cijeđenjem svježeg voća te odvajanjem suvišne vode i ostataka voća dok se ne dobije potpuno bistri sok

Premium 100% proizvodi su potpuno prirodni i zdravi, ekološki proizvodi, proizvedeni od domaćih sirovina.

Razvitak DoNA branda ide u smjeru Premium 100% segmenta. Proširenje linije Premium 100% na slatki program (Premium 100% džemovi) te nadopunjavanje linije koncentriranih sokova (cocktail Premium 100% višnja-jabuka). Premium 100% segment znači razvitak bolje kvalitete života za klijente DoNE. To je ono što DoNA želi postići, u skladu sa svojom misijom: povezivanje čovjeka s prirodom.

DoNA je prepoznala potrebe modernog čovjeka i nudi suradnju svima onima koji su spremni učiniti više za sebe. Želi izgraditi odnos s ljudima koji im vjeruju, s onima koji su ambiciozni i brinu za sebe, svoje zdravlje, svoju djecu i svoju budućnost.

Svojom filozofijom DoNA se okreće pružanju sigurnosti i sreće putem proizvoda koji zadovoljavaju potrebe i želje njihovih klijenata. Cilj DoNE su uspješni ljudi, koji znaju što žele, iskreni su prema sebi i spremni ulagati u sebe. DoNA zajedno sa svojim klijentima stvara preduvjete za bolje sutra, počevši već danas!

Bit bilo koje veze, pa tako i veze s klijentima, jest iskrenost i povjerenje. Vjerodostojnost DoNE u onome što radi pruža klijentima sigurnost da uz njih, kroz vrhunsku kvalitetu, uvijek dobivaju oslonac i potporu u onome što traže. Svjesni su da je kvaliteta mjerljiva karakteristika proizvoda te kao takva mora biti na najvišim razinama, no ono što klijenti prepoznaju i što stvara dugotrajan iskren odnos jest sreća, bogatstvo i zdravlje koje im DoNA nudi.

Pametan brand koji suosjeća sa svojim klijentima njihov je način pružanja klijentima onoga što oni sami žele za sebe.

Dok te jedan dio DoNA asortimana vraća u djetinjstvo, poznatim okusima i mirisima, Premium 100% ti donosi sasvim novi doživljaj! Jedinstvena iskustva koja pruža Premium 100% osiguravaju neponovljiv put prema uspjehu.

Više na: www.dona.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.