Hrana 01. lipnja 2012.

Potraži omiljene mliječne proizvode!

Milkcopy
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ovogodišnji Svjetski dan mlijeka Vindija obilježava ponudom svojih kvalitetnih mliječnih proizvoda po promotivnoj cijeni i humanitarnom akcijom.To znači da ćeš do 5. lipnja svoje omiljene mliječne proizvode etikete 'zbregov moći kupovati po znatno povoljnijim cijenama

U razdoblju od 28. svibnja do 5. lipnja, jedna od vodećih prehrambena industrija - Vindija sa sjedištem u Varaždinu nudi neke od svojih najpoznatijih proizvoda po povoljnim cijenama. Ovom akcijom Vindija obilježava Svjetski dan mlijeka, koji se svake godine slavi 1. lipnja, a ona obuhvaća četiri proizvoda zaštićenih brendovima 'z bregov i Vivis.

Ukusni proizvodi po povoljnim cijenama

Tako je svježe mlijeko 'z bregov s trajnošću od 21 dana, čija je kvaliteta nedavno potvrđena zlatnom DLG medaljom, u navedenom razdoblju dostupno po cijeni od 4,99 kuna, dok će trajno mlijeko 'z bregov s 0,9 posto mliječne masti Vindijini potrošači moći nabaviti za svega 4,79 kuna. Povoljnu kupnju donosi i jogurt 'z bregov od litre, pakiran u Tetra Rex ambalaži. U tom izvrsnom proizvodu ljubitelji zdravih mliječnih obroka sljedećih nekoliko dana mogu uživati po cijeni od 8,49 kuna. 

U Vindijinoj akcijskoj ponudi našao se i ukusan probiotički jogurt Vivis s okusom jagode i vanilije, čije izdanje od litre zdravstveno osviješteni potrošači mogu kupiti po iznimno povoljnoj cijeni od 9,99 kuna. Osim izvrsnog okusa, ovaj funkcionalan proizvod donosi pregršt kalcija, najvažnijeg minerala za ljudski organizam, kojim su mlijeko 'z bregov i ostali mliječni proizvodi iz Vindije posebno bogati.

Humanost na djelu

U obilježavanje Svjetskog dana mlijeka, Vindija se uključila i humanitarnom akcijom, podijelivši preko dvije tisuće litara svog trajnog mlijeka s 2,8 posto mliječne masti domovima za nezbrinutu djecu te ostalim socijalnim ustanovama, kao što su Sigurna kuća, SOS Dječje selo Hrvatska, Caritas i Zajednica Cenacolo.

Vindija časti povodom Svjetskog dana mlijeka, pa zaigraj igricu i osvoji nagrade!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.