Hrana 08. studenoga 2011.

Obroci zdravlja za 45 kuna

5Times
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svakog dana se pitaš isto pitanje: što pojesti na poslu, a da je zdravo i niskokalorično? Gdje naručiti, a da pritom ne moram odlaziti s radnog mjesta? Koliko novaca trošim na brzu hranu, a nakon nje se osjećam loše? Od sada možeš na 5 times.hr naručiti nutricionistički izbalansiran i kalorijski kontroliran obrok

Koliko puta ti se dogodilo da nakon napornog treninga ne znaš što pojesti, a da pritom prethodni trud i uloženi novac ne budu uzalud. Sjeti se samo vremena provedenog čitajući etikete svih proizvoda u potrazi za kalorijskom vrijednošću.

Od sada više ne trebaš trošiti silan novac i vrijeme na skupe i neučinkovite odlaske u fitness ili kozmetičke centre, jer ključ svih problema leži u pravilnoj prehrani. Sa zdravom, kvalitetnom i kalorijski kontroliranom prehranom od strane 5 times.hr-a garantiraju ti najbolje rezultate.

5 times.hr je omogućio apsolutno svima dostupan proizvod koji je nutricionistički izbalansiran (idealna količina nutrijenata zastupljena u obrocima), kalorijski kontroliran i dostavljen na kućnu ili poslovnu adresu. 5 times.hr je prvi i jedini centar koji može riješiti sve tegobe vezane uz poremećaje prehrane.

U 5 times.hr-u rade sve vrste i tipove obroka, od dijetalnih i sportskih pa sve do obroka za trudnice i mlade mame. Izradu svakog jelovnika rade nutricionisti koji su u stalnom kontaktu s kupcima radi boljeg rezultata i prilagodbe. Svaki 5 times proizvod (obrok) ima jasno istaknutu energetsku vrijednost radi kontroliranja unosa energije (kcal).

U ponudi su 2 različita programa prehrane:

  1. Premium - individualno prilagođeni programi prehrane
  2. Simple - gotovi nutricionistički izbalansirani obroci koje možeš naručiti u skupinama pojedinačno (doručak ili ručak...)

Način rada 5 times.hr-a:

  1. odabereš plan prehrane (Premium, Simple)
  2. prilagodiš ga svojim potrebama
  3. stručnjaci individualno pripreme tvoj jelovnik
  4. brza dostava na kućnu adresu ili adresu posla
  5. narudžba (prethodno je potrebna registracija kako bi imali izvor informacija za izradu i pripremu jelovnika)

5 times.hr će ti uštedjeti 12 sati tjedno, što kupovine, pripreme, kuhanja i pospremanja nakon objeda. Zdravlje i problemi s tjelesnom težinom zauvijek su riješeni s 5 times.hr obrocima.

Je li moguće istovremeno uštedjeti vrijeme i sačuvati zdravlje? Iskušaj 5 times.hr!

Za više informacija nazovi na 01/3374-453, a cjenik sa kompletnom ponudom pogledaj ovdje!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.