Varaždinska prehrambena industrija široku ponudu svojih proizvoda obogatila je mladim sirom od kravljeg mlijeka. Spajanjem inovativne tehnologije, kreativnih ideja i poštivanja bogate sirarske tradicije u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Vindija je prošlog ljeta proizvela i za tržište pripremila svoj mladi sir
Vindija sirevi – pola stoljeća sirarskog umijeća
Za sam kraj ove godine jedan od najvećih hrvatskih prehrambenih proizvođača pripremio je još jedan novitet iz ove cijenjene kategorije polutvrdih sireva - mladi sir od kravljeg mlijeka. Ovaj vrhunski proizvod, čija težina iznosi 1,5 kg, svakog će gurmana oduševiti svojom strukturom i blagim okusom za koji je zaslužna prepoznatljiva kvaliteta domaćeg mlijeka 'z bregov.
Osim ove ukusne novosti, Vindija u skupini mladih sireva svojim vjernim kupcima nudi još dvije izvrsne varijante koje se odlikuju originalnim spojem različitih vrsta mlijeka. I dok prvi predstavnik mladog sira donosi kombinaciju kravljeg i kozjeg mlijeka, u drugom su odlično spojeni okusi kravljeg i ovčjeg mlijeka.
Osim zamamnih kombinacija okusa i visoke hranjive vrijednosti, Vindijine mlade sireve krasi i dojmljiv dizajn koji dodatno naglašava veliku važnost tradicije za Vindijinu sirarsku djelatnost.