Hrana 11. srpnja 2013.

Preuzmi novu aplikaciju KuhajDomaće!

Kupujmo-Hrvatskijpg
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nova aplikacija KuhajDomaće namijenjena je svim ljubiteljima hrvatske hrane, a dostupna je na 11 jezika i donosi više od 200 recepata u 20 različitih kuharica!

Izdavačka kuća Styria, koja primarno posluje u Austriji, Hrvatskoj i Sloveniji, izradila je jedinstvenu mobilnu aplikaciju KuhajDomaće u koju su sabrani najbolji recepti zavodljive hrvatske kuhinje. Prvi je to put da se tradicionalna hrvatska jela istovremeno predstavljaju na svim kontinentima i velikom broju naroda.

Više od 200 recepata koje možeš pronaći u 20 različitih kuharica prevedeno je na 10 svjetskih jezika koje govori preko četiri milijarde ljudi. To su engleski, njemački, talijanski, španjolski, francuski, ruski, češki, poljski, japanski i kineski. Svi su recepti, naravno, dostupni i na hrvatskom jeziku, a njihov broj, kao i broj kuharica, stalno će se povećavati. 

Pitaš li se zašto jesti hrvatsko, dat ćemo ti vrlo jednostavan odgovor. On leži u bogatstvu hrvatske gastronomije koje malo koga ostavlja ravnodušnim jer se na malom prostoru sudaraju mediteranska i kontinentalna kuhinja što tvori savršen spoj. Svaki dio Hrvatske ima vlastitu kulinarsku tradiciju. Dok obroci u unutrašnjosti imaju sličnosti s austrougarskom pa čak i turskom kuhinjom, na Jadranu su jasno vidljivi utjecaji antičke, ilirske, a kasnije i talijanske i francuske kuhinje. Upravo onaj mediteranski dio hrvatske prehrane odličan je za zdravlje jer čini dobro tvojem srcu, ali i liniji. No, nećemo zakinuti niti gurmane kojima se, upravo zahvaljujući spoju morskih i kontinentalnih okusa, nude izvrsni recepti za jela od mesa te brojne neodoljive slastice. Sve to znaju i turisti koji dolaze u Hrvatsku i redovito su oduševljeni onime što im se na stolovima nudi.

Aplikacijom KuhajDomaće, dostupnoj za iPhone, iPad te Android telefone i tablet računala, Styria cijelom svijetu želi predstaviti najukusnija jela iz "male zemlje za veliki odmor". S obzirom na to da je na Zemlji više od 1,2 milijarde korisnika pametnih telefona i tableta, ne sumnjamo da ćemo mnoge uspjeti zainteresirati za zanimljive okuse Hrvatske.

Besplatno preuzmi aplikaciju klikom na link:

  • za tvoje iOS uređaje ili ju u App storeu potraži pod imenom CroatianFood
  • za Android uređaje ili ju u GooglePlayu potraži pod imenom KuhajDomace

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.