Hrana 03. travnja 2015.

Miele kulinarske radionice

Miel-Uspr
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kako napravit bogati obrok ili pak sitne zalogaje na Miele uređajima uz korištenje raznih programa i postavki. Odati ćemo ti korisne tajne brze i zdrave pripreme hrane i osnove gastronomije koje čine tvoj stol posebnim i drugačijim.

Praktični savjeti

Bez obzira da li si tek početnik ili kulinarski ekspert, vrata Miele kulinarskih radionica su otvorena svima koji žele naučiti osnovna znanja i izbrusiti vještine u pripremi, obradi i tehnološkim postupcima te praktične savjete i običaje u kulinarstvu. Posjećujemo razne dijelove svijeta i donosimo dašak raznih kultura. Savjetujemo kako pripremiti razna jela na bazi meksičke, kineske, kontinentalne ili pak mediteranske kuhinje.

Doslovno možeš okusiti zabavu, a imaš i priliku isprobati drugačije, upoznati se s uređajima s kojima se još nisi susrela, a koji godinu za godinom osvajaju brojne nagrade za kvalitetu materijala i besprijekoran dizajn.

Nauči osnove gastronomije

Kako napravit bogat obrok ili pak sitne zalogaje na Miele uređajima uz korištenje raznih programa i postavki. Odat ćemo ti korisne tajne brze i zdrave pripreme hrane i osnove gastronomije koje čine tvoj stol posebnim i drugačijim.

Odgovaramo na tvoja pitanja o kuhanju i pripremi namirnica, nudimo ti mogućnost da na jednostavniji, jeftiniji i brži način na svome stolu imaš, više, elegantnije i kvalitetnije.

Provjeri sve o gastronomskim događanjima u Miele Centru na www.miele.hr.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.