Hrana 15. srpnja 2013.

Lagani obrok uz mozzarellu i rajčicu

Galbaniuspr
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dobru mozzarellu odlikuje svjež okus po mlijeku, vrlo blag i nježan, ali prepoznatljiv, s laganom kiselom notom. Što je sir svježiji, to mu je tijesto čvršće i elastičnije, dok starenjem postaje sve mekši i kiseliji. Isprobaj svježu Galbani mozzarellu, spravljenu po tradicionalnoj recepturi

Neizostavan dodatak talijanske kuhinje

Priča o Galbani mozzarelli potječe iz davne 1882. kada je Egidio Galbani pokrenuo prvu proizvodnju sira u Ballabiju, gradiću smještenom na obroncima Alpa, poznatom po svojoj tradiciji mliječnih proizvoda, tako da brand Galbani slavi svoj 131. rođendan postojanja na tržištu.

Galbani mozzarella jedina je talijanska prava mozzarella na tržištu koja svojom svježinom i pravom tradicionalnom recepturom, starom 131. godinu, svakim danom oduševljava ljubitelje lagane talijanske kuhinje. Dobru mozzarellu odlikuje svjež okus po mlijeku, vrlo blag i nježan, ali prepoznatljiv, s laganom kiselom notom.

Lagani obrok

Što je sir svježiji, to mu je tijesto čvršće i elastičnije, dok starenjem postaje sve mekši i kiseliji. Mozzarella je osobito omiljena u proljeće i ljeto, uz svježe rajčice, prelivena dobrim maslinovim uljem i ukrašena listićima svježeg bosiljka te je možeš konzumirati u svim varijantama laganijeg obroka i svakom jelu će dati dašak svježine i lakoće.

Želiš li znati više o jednom od najpoznatijih sireva na svijetu, posjeti novi web galbani.hr i pročitaj novosti iz svijeta mozzarelle, praktične savjete za uživanje u talijanskoj kuhinji te nove i lagane recepte u kojima ćeš moći uživati cijelo ljeto. Također se možeš upisati za newsletter kako bi svaki četvrtak na tvoj e-mail dobila zanimljivi lagani recept za kojeg nije potrebno dugo kuhanje i mali trik talijanske kuhinje da ti pomogne u svakodnevnom spremanju.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.