Hrana 05. ožujka 2015.

Kuhaj zdravo i postani kuhar!

Zept-Uspr
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U doba galopirajućeg tempa života, hiper produkcije, smanjene kontrole kvalitete, masovne industrijalizacije i globalizacije, osoba gubi svoje prave životne vrijednosti. U takvim ekstremnim uvjetima, hrana postaje naš najgori neprijatelj, a ne izvor života. Svaka industrijski prerađena hrana je uništena, obezvrijeđena u pogledu nutritivnih sastojaka potrebnih za zdravu ishranu. Pored kemikalija, konzervansa i ostalih aditiva u hrani, ona je napunjena šećerom i masnoćama. Da li si znala da 80 posto smrti uzrokuje nepravilna priprema hrane?

Pravilno se hrani

Naše prehrambene navike vode prema globalnoj epidemiji. Imamo depresiju, dobivamo pretjeranu težinu i postajemo tupi, sve je to rezultat hrane koju konzumiramo svaki dan. Razmisli o sebi, razmisli o djetetu koje je tek počelo rasti. Neformirani djetetov mozak ne može dobiti ništa zdravo iz hrane koja dolazi od tebe. Uništavamo njegov život na samom početku, a sve zbog nepravilne pripreme hrane! Čak je i industrijski prerađena hrana za djecu uništena. Nema potrebnih nutrijenata za zdravu ishranu, a i napunjena je sa šećerom! Svi smo mi kuhari! Jedi zdravo! Živi duže, živi veselije!

Pozivamo te da se pridružiš našoj borbi protiv globalne epidemije pretilosti i loše ishrane. Nauči kako pravilno pripremati zdravu hranu na ekonomičan i učinkovit način na našim CookArt radionicama. Postani i ti kuhar i počni se već danas pravilno hraniti.

Brza prijava

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.