Hrana 06. srpnja 2015.

Kuhaj u ritmu ljeta na Instagramu!

Kuh-Uspr
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zdrava Krava ponovno traži kuharicu ljeta 2015. Potaknuti velikim brojem lijepih i zdravih jela koja tagirate hashtagom #zdravakrava odlučili smo ovu sezonu zdravog kuhanja prebaciti na Instagram. I dalje tagaj svoja zdrava, sezonska jela s hashtagom #zdravakrava, a mi ćemo svaki tjedan odabrati najbolji 

Kuharica ljeta!

Kuharica ljeta 2015. je Iva Petešić sa svojim receptom zacheesecake od malina. Sve pohvale i čestitke Ivi na zdravom i finom receptu sa sezonskim namirnicama i prekrasnoj fotografiji. Ivin recept potraži ovdje.

Prati nas na Instagramu.

Kako sudjelovati u izboru za recept tjedna i kuharicu ljeta 2015.?

 1. Pripremi svoje omiljeno ljetno jelo sa sezonskim namirnicama!
 2. Fotografiraj svoje jelo. Potrudi se da ga snimiš u lijepom ambijentu i da fotografija bude dobre kvalitete.  
 3. Stavi fotografiju svog jela na svoj Instagram profil i stavi hashtag #zdravakrava. 
 4. Pričekaj našu odluku - ponedjeljkom objavljujemo recept tjedna.
 5. Kada odaberemo tvoj recept javit ćemo ti se ili u komentarima ili privatnom porukom na Instagramu i tražiti te tvoje podatke, recept tvog zdravog jela i fotografiju velike rezolucije.
 6. Svi tjedni recepti ulaze u konkurenciju za top-recept sezone, a najbolje koje odaberemo osvojit će iznenađenje.
 7. Svakog tjedna među označenim receptima redakcija portala zdravakrava.24sata.hr bira recept tjedna te među njima na kraju sezone uz pomoć odabire top recept ljeta i kuharicu ljeta.

Prati nas na Instagramu.

 • Avatar Zdrava__Krava
  Zdrava__Krava

  Draga sogica, "Kuhaj u ritmu proljeća 2015." nema službena pravila niti se definira kao nagradni natječaj niti nagradna igra pa samim time redakcija zadržava pravo da odabere i nagradi nekoga po svom izboru. Što se tiče zamjenskih nagrada za prošlu sezonu, sve kuharice su bile obaviještene o problemu koji nam se dogodio te su dobile nagrade i nisu potraživale nikakvu zamjenu istih. Pozdrav od Zdrave Krave

 • Default avatar -
  sogica

  Zašto radite budale od nas?Napisali ste NAJBOLJE ČEKAJU IZNENAĐENJA.a to je MNOŽINA znači dvije ilo više. Pa nije vaćjda da vam je rejting tako pao da ne možete osigurati više nagrada. Ne ponizujte više svoje čitatelje takvim polupismenim objašnjenjem,a i zamjenska nagrada bila je vrijednosti 35 kuna dakle 10 puta manja od obećane. Što imate na to reći ?!?

 • Avatar Zdrava__Krava
  Zdrava__Krava

  Draga sogica, ne znamo o kakvom varanju čitateljica pričaš. U pozivnom članku nije pisalo koliko nagrada ćemo dijeliti niti što je iznenađenje. Budi sigurna da kuharica proljeća 2015. neće biti zakinuta za svoju nagradu, kao što nisu bile niti prošlosezonske dobitnice koje su svoje zamjenske nagrade primile na svoje adrese. Naš izbor "Kuhaj u ritmu sezone" traje već godinama i uvijek smo imali velik broj prijava bez obzira jesmo li imali nagrade ili ne. Mislimo da je našim čitateljicama drago što je baš njihov recept izabran i objavljen i da se upravo zato i prijavljuju, zbog toga da s drugima podijele svoje zdrave recepte te im nagrada nije jedini motiv. Pozdrav od Zdrave Krave

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.