Hrana 10. prosinca 2018.

Koji božićni kolač je osvojio Maria Petrekovića?

Foto: 24sata
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pobjednica božićnog izdanja gastro showa Ljubav ide kroz želudac je Barbara Budić. Marija Petrekovića i Dubravka Miličića očarala je 'naopakom' tortom s jabukom, cimetom i biskvitom.

Mora da je to zbog toga što sam prva pekla svoju tortu, ali nikako nisam očekivala pobjedu. Imala sam problema kod pripreme. Prva torta je završila u smeću.

Jedino mi je žao što nisam sudjelovala u ‘ceremoniji‘ ocjenjivanja, rekla je Barbara Budić (25), pobjednica četvrte sezone gastroshowa “Ljubav ide kroz želudac” koju snimamo u suradnji s Lidlom. Zbog zdravstvenih problema Barbara je nakon snimanja naglo završila u bolnici. Njezinu “naopaku tortu”, odnosno jednostavni zimski kolač s cimetom, jabukama i sočnim biskvitom, predstavio je njezin prijatelj Roberto Turk.

 Barbara, nikad nisam vidio tako dobroga plastičnoga kirurga - našalio se Mario Petreković s Robertom. U finalnoj emisiji, koju možete pratiti na YouTube kanalu 24sata, amaterskom kuharu Dubravku Miličiću (38) pridružio se i Mario Petreković (46). Dudi se nećkao oko pobjednice, a Petrekoviću je bilo jasno od samog početka.

- Uuu, kak’ je bilo fino - rekao je Mario nakon kušanja Barbarine torte. Dubravko je ipak bio kritičniji.

 | Author: Goran Stanzl/PIXSELL Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

- Uopće ne osjetim jabuke. Mora da je pisalo jabuka, a ti si mislila da je to jedna jabuka umjesto kilograma - rekao je. Barbaru taj komentar nije zabrinuo jer joj je ovo bio prvi put da sudjeluje u kulinarskoj emisiji i smatra da se odlično snašla. Inače ne peče kolače jer radije priprema “konkretna” jela poput sarme ili janjetine.

Pobjeda je za dlaku izmakla Matei i njezinu kremastom kolaču sa šumskim voćem i malinama.

Nisam baš voćni tip, ali tvoj kolač je toliko dobar da me izuo iz cipela - rekao joj je Mario. Tini je dobacio kako je njezin “lava cake” odličan za one sa slabim zubima. Pojeo ga je u jednom grizu, ali smatra da je mogla staviti još čokolade.

Tina, možeš se udati - našalio se.

- Može, samo mi još nađi muža - rekla je. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.