Hrana 28. veljače 2020.

Elizabeth Hurley - fantastično tijelo u 54-oj! Pogledaj kako izgleda njen jelovnik !

Foto: Facebook/Elizabeth Hurley
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ova 54-godišnja glumica već je desetljećima ikona ljepote i fitnessa, a tog statusa neće se odreći uskoro.

Elizabeth Hurley redovno na Instagramu objavljuje fotografije na kojima ponosno pokazuje svoje istrenirano tijelo, ali i sjaj koji može doći samo 'iznutra'. No, većina žena kada ih vidi, a umu ima samo jedno pitanje: Kako postići isto što i ona?

Hurley je za Woman's Health izjavila kako se s posebnom pažnjom odnosi prema svojem tijelu i zdravlju zbog obiteljske povijesti - 1992. izgubila je baku koja je bolovala od raka dojke, a tri godine nakon toga postala je zaštitno lice Estée Lauder kampanje za rak dojke, a s njima suradnju nastavlja i dan danas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Iako svi znamo da izgleda fantastično, Hurly navodi da je "tajna" njenog izgleda kombinacija triju sitnica - "izdvajanje vremena za vježbanje, zdrava i nutritivna prehrana te izdvajanje vremena za opuštajuće aktivnosti."

Glavni prioritet: hidratacija

Hurley je za Woman's Health navela da svako jutro popije dvije čaše tople vode. "Ona ima poprilično loš okus, ali odlična je za probavni sustav", zaključila je. Iako je za neke to neobično jutarnje piće, pogotovo kada postoje čajevi i kave, ali doktorica Abby Langer za Health je navela kako su "dvije šalice tople vode ujutro odlična ideja zog hidratacije."

Možda te zanima... 10-dnevni izazov Jennifer Lopez bez šećera i ugljikohidrata, da ili ne? Dijeta

Uz to, Elizabeth sa sobom uvijek ima i bocu vode, u torbi ili na noćnom ormariću, kako bi sama sebe podsjetila na hidrataciju.

Izbjegavanje procesuirane hrane i balansirani obroci

"Volim jednostavnu, prirodnu, laganu hranu. Ne volim hranu s puno kemikalija ili aditiva", rekla je Elizabeth za The Cut. "Kad sam kod kuće na selu, uvijek pokušavam jesti hranu koja se uzgaja lokalno. To važi kako za meso tako i za povrće."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Hurley uzgaja neke vlastite proizvode i kod kuće. "Cijelo ljeto jedemo voće i povrće iz mog vlastitog vrta. Prije sam imala malu organsku farmu, a sve meso koje je moj sin pojeo bilo je s te farme. Znam da za većinu ljudi to nije moguće, ali ono što možete je podržati lokalne poljoprivrednike gdje god živite ili barem pokušati to. "

Možda te zanima... Koliko ugljikohidrata trebaš pojesti na dan ako pokušavaš smršavjeti? Dijeta

Općenito, jela koja Elizabeth konzumira prilično su jednostavna i prvenstveno biljna, a ovako otprilike izgleda njen jelovnik:

  • Doručak: Nakon jutarnjeg treninga, Elizabeth kaže da obično jede zdjelicu grčkog jogurta s bananom i malo meda.
  • Ručak: Jednostavna juha od povrća.
  • Večera: Elizabeth obično večera u svom uredu, a na jelovniku obično se nađe piletina na žaru i "puno i puno i puno" povrća, kaže ona.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Avatar Lucy_Brookes
      Lucy_Brookes

      Lagan posao na mreži, pridružite se sada i počnite zarađivati više od 500 USD dnevno. Prošli mjesec zaradio sam i primio 27392 dolara od ovog lakog posla, dajući maksimalno 3 sata dnevno. Izuzetno je jednostavno poslovati i redovito zarađivati od njega. Sada to može dobiti bil0 koja osoba na Zemlji i započeti s zarađivanjem više dolara na internetu. posjetite ovu stranicu za više detalja ........... >>>>>> w­­­w­­­w­­­­.­­­C­­­a­­­s­­­h­­­F­­­l­­­o­­­w­­­7­­­7­­­.­­­C­­­O­­­M

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.