Hrana 08. veljače 2016.

Roštilj koji ne stvara štetne tvari

Gril1
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

LotusGrill može postići vrlo visoku temperaturu roštiljanja, ako to želiš. Velika prednost je mogućnost regulacije temperature u bilo kojem trenutku. Velika je prednost što masnoća ne kapa po ugljenu i zbog toga je LotusGrill zdraviji način roštiljanja. Ako ne dolazi do kapanja masnoća po užarenom ugljenu ili drvu ne proizvode se štetne tvari te tako činiš dobro za svoje zdravlje

Idealan roštilj, ako ne želiš da susjedima smeta dim

U predstojećoj sezoni  roštiljanja isprobaj nešto novo - LotusGrill roštilj na ugljen bez dima. Inovativni roštilj za novi brži, zdraviji i sigurniji način roštiljanja.  Lotus Grill koristi domišljati Njemački patent i pruža potpuni užitak roštiljanja i to bez dima. Uz roštilj dolazi prijenosna torba. Pogododniji je za jedrilice, brodove, balkone i male vrtove od većine drugih roštilja na ugljen i drva. Ovo je idealan roštilj, ako ne želiš da susjedima smeta dim tvog roštilja! Pogodniji od većine drugih roštilja za pripremu hrane, ako prilikom roštiljanja puše vjetar. LotusGrill postiže vrlo veliku temperaturu koristeći ventilator. Ako je prejako nema problema, samo se okretanjem kotačića smanji temperatura!

Optimalna temperatura roštiljanja u svakom trenutku

Kako bi zadovoljstvo roštiljanja bilo potpuno potrebna je vrlo velika temperatura, a nju LotusGrill pruža pri tome bez dima! Izrazito ekonomično roštiljanje! LotusGrill može postići vrlo visoku temperaturu roštiljanja, ako to želiš. Velika prednost je mogućnost regulacije temperature u bilo kojem trenutku. Optimalna temperatura roštiljanja u svakom trenu. Promjenom brzine ventilatora smanjuje se ili povećava temperatura i brzina izgaranja. Velika je prednost što masnoća ne kapa po ugljenu i zbog toga je LotusGrill zdraviji način roštiljanja. Ako ne dolazi do kapanja masnoća po užarenom ugljenu ili drvu ne proizvode se štetne tvari te tako činiš dobro za svoje zdravlje.

Šezdeset dana zadovoljstva

Pozovi goste na roštilj bez dima. LotusGrill ti garantira 60 dana zadovoljstva nakon kupnje. Isprobaj LotusGrill bez ikakvog rizika!   LotusGrill potražite u raznim živim bojama ili u kućištu od nehrđajućeg čelika. LotusGrill je dostupan u dvije dimenzije, standard pogodan za do 5 osoba i XL varijanti pogodnoj za do 10 osoba.

Pogledaj ponudu ovdje

Zdraviji način roštiljanja pogledaj u videu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.