Hrana 08. ožujka 2011.

Daj svoj glas za kuharicu zime!

Glasovanje-1
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U akciji "Kuhaj u ritmu zime" izabrali smo deset recepata tjedna i predstavili njihove autorice. Do 14. ožujka i ti imaš priliku dati svoj glas kuharicama koje ti se najviše sviđaju i na taj način sudjelovati u odabiru naše kuharice zime i populariziranju zdravog kuhanja u ritmu sezone

Svaka autorica recepta tjedna u akciji "Kuhaj u rimu zime" od Maggija je dobila poklon paket proizvoda Maggi Sočno iz pećnice i druge začine te poklone iznenađenja, kao i besplatnu izradu fotoknjige, dar Fototeke. Kuharica koju izaberemo za kuharicu zime od pokrovitelja sezone MAGGI-ja dobit će poklon bon u vrijednosti 3000 kuna koji će moći iskoristiti u Technomaxu.

Kako se bira kuharica zime?

Među tri kuharice koje dobiju najviše glasova čitatelja, pobjednicu bira stručni žiri Zdrave Krave i Gastro.hr-a Svojim omiljenim kuharicama tjedna glas možeš dati ovdje!

Prije nego što daš svoj glas, registriraj se ovdje.

Stručni žiri, koji je i do sada među receptima čitateljica Zdrave Krave redovito birao recepte tjedna, čine četiri člana:

  • Jasna Duspara, glavna urednica Zdrave Krave
  • nutricionistica dr.sc. Darija Vranešić, direktorica Vitaminoteke i voditeljica portala Gastro.hr
  • Marinela Prodan, autorica recepta koje odnedavno možeš s guštom čitati i na Zdravoj Kravi
  • Chef Marijo Čepek, kuhar savjetnik u restoranu Vinodol i suradnik portala Gastro.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.