Hrana 10. srpnja 2015.

Zelena oaza u srcu gradu

Corner-Bar
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Na prekrasnoj zelenoj terasi u samom centru grada smjestio se je Corner bar, dnevni i noćni bar koji u svojoj ponudi ima ekskluzivnu 100 % arabica kavu, zdrave sezonske detox sokove, ukusne snackove i domaća vina. Bar se nalazi na Europskom trgu, na adresi Ulica Augusta Cesarca 2, Kurelčeva, Ban Centar

U Corner baru nudi se Premium proizvod iz obitelji Lavazza: kava-100% arabica, koja se poslužuje na samo dva mjesta u Hrvatskoj i u sveukupno 80 lokala u svijetu, uglavnom u vrhunskim kafićima, restoranima i hotelima sa pet zvjezdica.

Kava potječe iz Etiopije, pokrajine Kafa po kojoj je i dobila ime. To je bila prva kava na svijetu koja je rasla u šumi, pa je zato je i zovu ''šumska kava''. I limitirane je proizvodnje. Radi se o jedinoj arabici na svijetu koja je rađena isključivo sa jednom vrstom kave iz jednog podneblja. Neusporedive je kvalitete i ekskluzivnih aroma, spravljena od naših stručnih barista, u svrhu potpunog uživanja u ispijanju.

U Corner baru također možeš isprobati:

  • razne pite i torte
  • snackove i sendviče
  • autohtone sireve i kobasice
  • pršut
  • bogati izbor hrvatskih vina,piva i rakija.

Potraži osvježenje i predah u ovoj zelenoj oazi u srcu grada!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.