Hrana 14. rujna 2015.

5 zdravih jela koje bi rado pojeli

Jel-Uspr_2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Od milijun Instagram profila koji danas postoje mi smo zapazili jedan jako zanimljiv, s predivnim fotografijama zdravih obroka. Radi se o profilu Rene, majke petero djece koja pod imenom Healthy Fitness Meals objavljuje zdrava jela, a mi ti donosimo naših 5 favorita

Zdravi i prekrasni obroci

Rena na svom Instagram profilu ima skoro 2,5 milijuna sljedbenika, a kaže kako je profil otvorila iz zabave, kako bi s drugima dijelila svoje zdrave recepte. Nakon nekog vremena, počelo ju je pratiti sve više i više ljudi te je shvatila da svojim fotografijama može nekome promijeniti prehrambene navike. Popularnost na Instagramu potakla ju je da otvori i svoj blog pa sada i tamo dijeli svoje recepte i savjete o zdravom kuhanju. 

Na svom blogu priznaje kako se nije oduvijek zdravo hranila već je većinom jela brzu hranu, ali nakon što nikako nije uspijevala skinuti kilograme poslije trudnoće, prešla je na zdravu hranu. Sada kaže kako su ključ zdrave prehrane mali i raznoliki obroci, a upravo njih svakodnevno fotografira i dijeli sa svojim sljedbenicima. Mi smo odabrali 5 zdravih jela koja su nas oduševila ne samo zdravim sastojcima nego i prekrasnim fotografijama.

Top 5 zdravih obroka

Ovo ne samo što je prekrasno, već znamo da je i jako zdravo i slasno.

I tacosi mogu izgledati lijepo.

Rena je ovu voćnu salatu u obliku američke zastave napravila za njihov Dan nezavisnosti, a nama se jako svidjela ideja.

Ne sumnjamo da je ova salata osim izgledom, primamljiva i okusom.

Ovo nam izgleda baš primamljivo.

Sve recepte potraži na Instagramu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.