Eko 12. siječnja 2018.

Fotografija koale zakucane u drvo izazvala bijes i zgražanje!

Foto: Facebook/Ante Bagarić
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Djelatnici parka u Queenslandu pronašli su koalu zakucanu za drvo, a krzno joj je bilo obliveno krvlju, piše BBC. Fotografije mrtve i oskvrnavljene koale proširila se društvenim mrežama te izazvala zgražanje i ljutnju u Australiji i ostatku svijeta.

Društvo za zaštitu životinja koje je i postavilo fotografiju na društvene mreže u Australiji pokrenulo je istragu kako bi otkrili počinitelja ovog nedjela. Fotografiju su postavili u nadi da prikupe što više podataka o počinitelju.

Možda te zanima... Grbavi kit sakrio ženu pod peraju i tako je spasio od napada morskog psa Eko

"Zakucali su je na stup s čavlima i sada je mrtva. Ne znamo je li bila živa dok su joj to radili", napisali su u objavi na Facebooku.

Možda te zanima... Ostavljeni u skloništu, ovaj pas, mačka i štakor postali su nerazdvojni prijatelji Eko

"Zlo mi je i povraća mi se od tog prizora. Moguće je da je koala pregažena i potom zakucana na dovratak jer je u blizini izletište", izjavio je Murray Chambers, iz Društva za zaštitu koala (Koala Rescue Queensland) za BBC i dodao : "Radim ovaj posao 10 godina i nikada nisam vidio ništa slično."

Nad koalom će biti obavljena autopsija kao dio istrage.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.