Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Vjerujem da postoji netko tko nas čuva od zla, tko nam daje snage kad je najteže, brine za našu djecu, obitelj... kada zaboravimo da je život prekratak,a provedemo ga u žurbi i stresu... Lijepi pozdrav
vjerujem u anđele i oni postoje samo mi ih trebamo dozvati. oni su dobri i najbolji prijatelji za sve nas jer su uvijek nam spremni pomoći. Anđeli nas čuvaju od svih zla ,brinu se za našu djecu i za sve
…prikaži još!ve osobe .
pozdrav
Naravno da vjerujem u anđele! Svaki dan sa njima razgovaram, pitam ih za savjete i osluškujem šta mi žele reći. Molim ih za pomoć u teškim situacijama i pokušavam slijediti svemu što mi kažu.... Znate...prelijep osjećaj je znati, da su
…prikaži još!u oni uvjek tu za nas! Samo treba da im se obratimo i da saslušamo šta nam govore.
Hvala moji dragi čuvari! hvala vam na svemu što ste do sada učinili zame, na svemu čemu ste me naučili i hvala na svemu što čete mi još dati! Volim vas puno!!
vjerujem u anđele, a sa arkanđelom Rafaelom imam poseban odnos:))) njega molim svaki puta kada je nekom meni dragom potrebna pomoć, kada je zdravlje u pitanju.Moram reći da se jednostavno osjećam lakše i ugodnije, kada svoju brigu podjelim sa njim,,,,,hvala
…prikaži još! anđelima što su uvijek tu za nas i lijepo je da netko ima tako lijepa iskustva, kao autorica i još da ih podijeli sa nama.....hvala
Vjerujem u anđele, svjesna sam da su oni uvijek pored nas, da nas ne napuštaju niti sekunde i da su uvijek u pomoći ako nam treba, da je dovoljno vjerovati i zatražiti pomoć. Iskreno, ponekad me ta spoznaja plašila, činjenica
…prikaži još! da je netko pored tebe, no to sam pripisala tome što mi je to bilo 'nepoznato'. Onda sam godinama čitala sve o njima, sve što god mi je dopalo ruku, od knjiga, članaka (internet je tu bio spas :) ) i polako se oslobađala tog straha. Na koncu konca nemam se čega bojati, ovdje su iz čisto drugog razloga, brinuti o nama, paziti u kojem nam smjeru ide život i pomoći ukoliko pomoć tražimo, u bilo kojem pogledu. Vjerujem da svaki puta kada napravimo dobro djelo, ne čineči to iz razloga da nam se to vrati, nego iz čisto nesebičinih razloga - anđeo čuvar se nasmije i veseli kao malo dijete :) Nekako im tako i lik zamišljam, kao npr. iz filma Grad anđela (moj omiljeni, naravno) gdje izgledaju kao i mi, tiho nam u podsvjest nekad šapnu kad je dosta nekih stvari koje činimo, a ponekad se samo nasmiju na neke naše šale...čvrsto sam uvjerena da šesto čulo nije ništa drugo doli glas mog anđela čuvara, glas koji svi trebamo poslušati i osloniti se na njega. On je ovdje da nam bude oslonac i snaga. Prva molitva koju sam naučila kao i sva djeca je molitva Anđelu čuvaru, koju mi jeprneijela moja baka. Mom sinu ih prenosi njegova baka i ja, a moja curica će ju također naučiti čim poraste. Hvala anđelima jer paze na mene i moju obitelj, što su mi nebrojeno puta pomogli, što su bili uz mene kad mi je bilo najteže...
Stajala sam na blagajni, tužna, jer nisam mogla kupiti knjigu o anđelima, a samo radi nje sam došla u trgovinu, ali prvi put kad sam je vidjela nisam pitala za cijenu. I onda je mlada djevojka, u redu ispred mene,
…prikaži još! podignula visoko ruku, ja sam je slijedila pogledom, i iz jedne kutije izvadila knjigu, tek toliko da sam uspjela vidjeti naslov, i spustila je nazad, bez namjere da ju kupi. Pa, eto, bila je puno jeftinija, dostupna za moj džep, i naravno bila je o anđelima. To se zove, po meni, anđeo na djelu. :)
Zar postoje ljudi koji ne žele vjerovati da postoje prelijepa bića koja nas čuvaju i bezuvjetno vole? Mi ljudi smo baš šašavi, skoro uvijek biramo teži put. Dolazi vrijeme kada ćemo razgovarati sa anđelima i kada ćemo ih vidjeti jasno
…prikaži još! kao dan. Netko to već može, netko će to moći uskoro.
Vjerujem da i ja imam svog anđela čuvara,jer me toliko puta spasio iz raznih situacija u kojima sam mogla nastradati,a nisam.. vjerojatno zato što me neki anđelčić čuvao... i HVALA mu na tome.
Ne da vjerujem, nego ZNAM da imam andjela koji me cuva, a to osjetim u trenucima kad mi je "biti ili ne biti" i vec sam se spremna pomiriti sa cinjenicom da mi nema pomoci, a onda se na neki
…prikaži još!i cudesan nacin uvijek situacija okrene u moju korist, tako da stvarno ZNAM da imam andjela cuvara.
Moji anđeli su moja obitelj; oni se brinu za mene i ja za njih, uvijek su tu kad ih god trebam iako smo udaljeni jedni od drugih... Osjećam svaku njihovu bol, suze i smijeh, a znam da i oni osjećaju
…prikaži još! to isto. Često osjetim ruke mojih najdražih anđela koji su prerano napustili ovaj svijet; znam da me prate na svakom koraku i samo oni me čine tako sigurnom, spokojnom i sretnom...
Kud god idem prati me i moj anđeo,ako padnem on me ponovo digne,ako sam tužna on me nasmije....za svaku moju boljku on ima riješenje.Bilo bi glupo ne vjerovati samo zato što ga nismo vidjeli jer ne treba nešto vidjeti i
…prikaži još! vjerovati ,već osjetiti i vjerovati.On je tu i svojim krilima nas grli i nježno nas miluje.Mnoge situacije u životu su nam čudne i mislimo kako se sad to dogodilo ,ali to je zasluga našeg anđela.Vjerujem u anđele i oni vjeruju u nas ljude samo ih moramo pozvati i dopustiti im da nas vode kroz život.
Vjerujem u anđele, znam da imam svog anđela čuvara koji me štiti i čuva pogotovo sad kad prolazim teško razdoblje....Često pokleknem i počnem gubit nadu, al znam da je tu i da će me dići iz ponora i da kad
…prikaži još! mislim da sam dotakla dno i da trebam odustati On je tu, uvijek me gura naprijed....ANĐELI SU MOJA SVJETLOST, NADA I VESELJE
Vjerujem u anđele, uvijek nas čuvaju u opasnim svakodnevnim situacijama. Ako smo dovoljno pronicljivi i osluškujemo možemo te trenutke jasno zamjetiti. Tada zaista osjećamo zahvalnost za svaki trenutak života. Svakodnevno se treba moliti svom anđelu čuvaru i ne ga zaboraviti.
…prikaži još! To je njemu radost za sve što on nama pruža. Ujedno su naši anđeli jer ih svatko ima više, prenosioci informacija od nas k Bogu i od Boga k nama. Te informacije primamo kroz iskrenu molitvu i istovremeno ih šaljemo u nebo!
Ne znam zašto ljudi danas toliko zaobilaze molitvu, a to je ustavri jedinstven i neponovljiv trenutak božanskog u nama. Preko molitve rastemo i činimo svijet oko nas boljim. Pa nek netko kaže da to nije potrebno :)
... za dvije najbolje stvari što su mi se desile u životu, zahvaljujem svom anđelu, maštala sam o njima, željela ih al kad sam trebala pružit ruku i uhvatit priliku ja sam na neki način okljevala.. i kao da nisam
…prikaži još!m vladala sama sobom gurnuta sam u to... neko je znao što mi treba.
sad sam zahvalna na tome.
A opet sa druge strane ne vjerujem da baš svi ljudi imaju svog čuvara,
jer dobar anđeo nebi dozvolio, da se dešavaju grozne stvari.
Vjerujem u anđele, znam da postoje. Oni žive u nama, znaju sve što se nam događa, i pokušavaju nas izvesti na pravi put. Javljaju nam se u svakakvim oblicima; u riječima naših prijatelja, u osmjesima stranaca koje sretnemo na putu,
…prikaži još! u kapljici kiše koja usred sunčana dana padne na naš nos. Svatko ima svog anđela čuvara, iako neki ljudi u to ne vjeruju i još mu nisu otvorili vrata svoga srca. I zato, otvorite svoje srce do kraja, prebrodite taj strah zauvijek i upoznaje svoga anđela čuvara! Vjerujte, život će vam biti ispunjeniji. :)
Nije riječ o anđelima,nego o nama.Sve ovisio nama.Ili vjerujemo ili ne vjerujemo.Postoje razni oblici i sreće i ljubavi i tuge.Neke stvari su uvijek iste samo što ih mi svakog dana vidimo na drugačiji način.Svatko od nas je anđeo.Svatko u sebi
…prikaži još! nosi anđele.Možda mi sami niti to vidimo niti smo toga svjesni.Netko drugi to vidi i prepoznaje.Nije potrebno dobro djelo nagraditi.Najveća nagrada je zadovoljstvo,mir i sreća koja se osjeti,negdje duboko u nama.
Nije istina da postoji samo jedan anđeo.Mnogo ih je.Nemaju oni krila,nisu oni bijele boje ali su naši i mnogo nam znače.
ne vjerovat je prihvatit nečije mišljenje ako postoje loše rade svoju zadaću ili ne stignu? previše znam djece prepune boli patnje a gdje su anđeli? koliko treba vremena? zašto trebaju postojat?Dali možda Bog nije sposoban sam riješit stvari? Nema veze
…prikaži još!eze unatoč mojem mišljenju potrebitim dati ču nadu o postojanju možda im bar nakratko ispunim očekivanja te ispunim ljubavlju a anđeli i dalje lepršaju jer posla ima previše
Vjeruješ li u anđele?
Komentari 52
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.