Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
vjerujem u anđele, a sa arkanđelom Rafaelom imam poseban odnos:))) njega molim svaki puta kada je nekom meni dragom potrebna pomoć, kada je zdravlje u pitanju.Moram reći da se jednostavno osjećam lakše i ugodnije, kada svoju brigu podjelim sa njim,,,,,hvala
…prikaži još! anđelima što su uvijek tu za nas i lijepo je da netko ima tako lijepa iskustva, kao autorica i još da ih podijeli sa nama.....hvala
Svatko od nas ima svog Anđela... Mnogi od nas suzdržavaju se i neće to reći naglas, ali svaka stvar u životu se dogodi s razlogom... "Netko to od gori vidi sve.." Zato uvijek treba biti pošten, Tvoj Anđel će to
…prikaži još! vidjet i potrudit se da nas za svako dobro djelo nagradi :)
Anđeli nam dođu ponekad, u licu nepoznatog čovjeka ili djeteta, dođu ponekad u obliku psa ili mačke, ponekad je taj anđeo konj ili čak svinja. Anđeli mogu biti ljudi, koji su na tvoj put stavljeni, da ti daju ono što
…prikaži još! ti taj tren zatreba, ti sam možeš postati takav anđeo, ako ponudiš ljubav i pošalješ je u svijet.. vratit će ti se stostruko, kao kiša ljubavi!! Anđeli su ponekad potpuno nama skriveni i neprepoznatljivi, ali njihovu prisutnost osjećamo, a kad anđeo od nas ode, mi uvijek osjetimo prazninu, koju ostave za sobom.
Anđeli su svuda oko nas, ja svoje anđele ljubim u lice svaki dan. Ljubite i vi svoje...
Kud god idem prati me i moj anđeo,ako padnem on me ponovo digne,ako sam tužna on me nasmije....za svaku moju boljku on ima riješenje.Bilo bi glupo ne vjerovati samo zato što ga nismo vidjeli jer ne treba nešto vidjeti i
…prikaži još! vjerovati ,već osjetiti i vjerovati.On je tu i svojim krilima nas grli i nježno nas miluje.Mnoge situacije u životu su nam čudne i mislimo kako se sad to dogodilo ,ali to je zasluga našeg anđela.Vjerujem u anđele i oni vjeruju u nas ljude samo ih moramo pozvati i dopustiti im da nas vode kroz život.
vjerujem. Slučajno mi je jedna knjiga o anđelima došla u ruke i kad sam počela čitati jednostavno nisam mogla prestati. Govorila je o jednoj ženi koja je imala sposobnost vidjeti anđele. Ispripovijedala je kako su ranije bila potrebni jedan, eventualno
…prikaži još! dva anđela svakome, a danas... danas ih vidi i po četiri ili pet anđela čuvara i teško se nose s današnjim vremenima. Kušnja je na svakom koraku i teško se othrvati. Knjiga me zamislila i shvatila sam da ima puno logičnosti.... Na žalost više se ne sjećam kako se knjiga zvala, ali voljela bih i ovu pročitati jer vjerujem da je knjiga odlična i da bi mi još proširila vidike. Osobno u životu bilo je više situacija u kojima sam mogla doslovno "izgubiti glavu" ii vjerujem da me spasila samo viša sila.
Da,Anđeli uistinu postoje,tu su,prate svaki naš pokret,dišu zajedno s nama,vode nas kroz život,a na nama ostaje hoćemo li im ili ne to dopustiti,da nam se približe i polože ruku na naša ramena.Zato nikada ne tugujte misleći da ste sami jer
…prikaži još! i onda kada se budete osjećali ostavljeno i kada pomislite da su vam svi oko vas okrenu leđa vaš najbolji prijatelj i pratitelj će još uvijek biti tu uz vas da vas tješi i hrabri!.Vaš i moj Anđeo čuvar!
vjerujem u to da svatko od nas ima anđela čuvara, koji ga gleda, čuva pa i " piše" sve dobre stvari koji radi na zemlji. ljudi ne vjeruju u njih i kažu da su izmišljotina, ali mi koji znamo da
…prikaži još! nisu izmišljeni i znamo da postoje ne možemo nevjernike uvjeriti u nešto.
Kao mala naučila sam molitvu anđelu čuvaru, svaki put kada bi išla negdje izgovorila bi riječi te molite i znala bi da sam sigurna :)
S druge strane svi tijekom života proživimo svakakve nevolje i nesreće ali se i iz njih izvučemo jer nas čuva nas Mali Anđeo!
Zar postoje ljudi koji ne žele vjerovati da postoje prelijepa bića koja nas čuvaju i bezuvjetno vole? Mi ljudi smo baš šašavi, skoro uvijek biramo teži put. Dolazi vrijeme kada ćemo razgovarati sa anđelima i kada ćemo ih vidjeti jasno
…prikaži još! kao dan. Netko to već može, netko će to moći uskoro.
Ne znam mogu li reći da vjerujem u anđele!Vjernik sam i vjerujem u Boga!Kako se može vjerovati u Boga,a dvoumiti se oko vjere u anđele?Lako!Jer vjerujem u Boga!Dogodi mi se da ujutro ustanem,nekako sva "u bedu",tužnjikava,puna nekih nelijepih misli iz
…prikaži još!z životnih događaja,dobri,a i loših,pa me obuzme neki osjećaj sjete,tuge,nemoći,pesimizma.Tako je bilo jutros,nedjelja rano ujutro,ja sva "nikakva".Pošto nedjeljom idem na misu,a čitač sam u crkvi,tj,čitam nedjeljna čitanja pod misom u mojoj župi,uzmem moj ABC misal i pogledm današnje čitanje,a ono upućeno baš meni!!!I Shvatim,Isus me voli!Bog je uvijek uz mene i prati me na svakom koraku!Vidim oko sebe ljepotu proljeća,moju lijepu obitelj,ljude koje volim,žive i zdrave.I znam:život je lijep onakav kakvim ga je Bog stvorio,a može se i reći:anđeli su uz nas u svkom trenu i štite nas od tuge,boli,nevolje!Dakle,vjerovali u anđele ili ne,Bog je svejedno uvijek s nama i onaj tko u svome srcu ima ljubav za Boga,ima ga za cijeli svijet!A ljubav je život!Svjetlost u srcu!
Vjerujem u anđele i znam da postoje ;) Isto tako od malena znam da ima jedan mali anđeo koji me čuva i moli za mene.Iako već dugo nisam dijete još uvijek prije spavanja izmolim anđelu čuvaru mili kao što me
…prikaži još! mama učila.Ponekad nam se čini da smo sami ali mislim da nas teške životne situacije jačaju i kad pobijedimo sve nedaće još smo jači i spremni na nove izazove.Volim anđele i imam ih po cijeloj kući.Slatke male i velike figurice,slike na zidu..... a onih nevidljivih tko zna?! ;) Jedan je sigurno uvijek uz mene ;)
Vjerujem da i ja imam svog anđela čuvara,jer me toliko puta spasio iz raznih situacija u kojima sam mogla nastradati,a nisam.. vjerojatno zato što me neki anđelčić čuvao... i HVALA mu na tome.
Da,i ja vjerujem u andele...Mislim da je i prva molitva koju sam naucila bila ona andele cuvaru...i jos dok sam bila mala imala sam slikicu andela cuvara koji cuva djecaka i djevojcicu koji prelaze preko nesigurnog mosta...uvijek sam govorila da
…prikaži još! smo to moj braco i ja,i cesto sam mislila na tu sliku imam je i danas..Andeli su najjednostavnije receno nasi prijatelji...osobno,andela cuvara zamisljam kao malog andela u bijelom koji sjedi na mome desnom ramenu i cuva me,savjetuje,cesto razgovaram sa njim,cesto se za skolske ispite preporucujem andelima i vjerujem da mi sapucu odgovore..ma mogla bih ja mnogo pricati o andelima...Mislim da kada god ucinim dobro djelo andeo to zapisuje,pise plus u neku veliku knjigu,a kada ucinim lose djelo prije minusa me opomene da se promjenim,popravim i da ne dobijem minus...Volim andele...<3
Naravno da vjerujem! Oduvijek.Ne prođe ni jedna večer bez molitve Anđelu čuvaru sa djecom.Kad mi je došla knjiga "Anđeli u mojoj kosi" u ruke,ne ispuštam ju i malo-malo ju pročitam-od početka do kraja,opet i opet...i kako god težak život bio
…prikaži još! znam da će mi Anđeli pomoći ako ih zamolim.Sad bolje čujem Anđele kad me na nešto upućuju i vjerujte da je to to!
ne vjerovat je prihvatit nečije mišljenje ako postoje loše rade svoju zadaću ili ne stignu? previše znam djece prepune boli patnje a gdje su anđeli? koliko treba vremena? zašto trebaju postojat?Dali možda Bog nije sposoban sam riješit stvari? Nema veze
…prikaži još!eze unatoč mojem mišljenju potrebitim dati ču nadu o postojanju možda im bar nakratko ispunim očekivanja te ispunim ljubavlju a anđeli i dalje lepršaju jer posla ima previše
Da, svakako vjerujem u Anđele jer , ne jednom, uvjerena sam da mi je moj Anđeo čuvar pomogao kada sam mislila da jednostavno nema izlaza. I kako onda ne vjerovati kada jednostavno znam da je moj Anđeo uvijek uz mene!
vjerujem u anđele, a sa arkanđelom Rafaelom imam poseban odnos:))) njega molim svaki puta kada je nekom meni dragom potrebna pomoć, kada je zdravlje u pitanju.Moram reći da se jednostavno osjećam lakše i ugodnije, kada svoju brigu podjelim sa njim,,,,,hvala
…prikaži još! anđelima što su uvijek tu za nas i lijepo je da netko ima tako lijepa iskustva, kao autorica i još da ih podijeli sa nama.....hvala
Vjerujem u anđele, znam da postoje. Oni žive u nama, znaju sve što se nam događa, i pokušavaju nas izvesti na pravi put. Javljaju nam se u svakakvim oblicima; u riječima naših prijatelja, u osmjesima stranaca koje sretnemo na putu,
…prikaži još! u kapljici kiše koja usred sunčana dana padne na naš nos. Svatko ima svog anđela čuvara, iako neki ljudi u to ne vjeruju i još mu nisu otvorili vrata svoga srca. I zato, otvorite svoje srce do kraja, prebrodite taj strah zauvijek i upoznaje svoga anđela čuvara! Vjerujte, život će vam biti ispunjeniji. :)
U anđele vjerujem od malih nogu, isprva zato što me tako naučila moja mama, a kasnije iz osobnih iskustava. Vjerujem da svatko od nas ima svog anđela, ali isto tako da i mi nakon smrti postajemo anđeli. Vjerujem da nas
…prikaži još! čuvaju od loših stvari u životu, i da nagrađuju našu dobrotu prema drugima. Vjerujem da nam šapuću, usmjeravaju nas. Oni su naše šesto čulo, intuicija, samo ih moramo naučiti slušati.
Vjeruješ li u anđele?
Komentari 52
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.