Komentari 52

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Mimika7
    Ne da vjerujem, nego ZNAM da imam andjela koji me cuva, a to osjetim u trenucima kad mi je "biti ili ne biti" i vec sam se spremna pomiriti sa cinjenicom da mi nema pomoci, a onda se na neki …prikaži još!
  • Default avatar -
    voltera
    ... za dvije najbolje stvari što su mi se desile u životu, zahvaljujem svom anđelu, maštala sam o njima, željela ih al kad sam trebala pružit ruku i uhvatit priliku ja sam na neki način okljevala.. i kao da nisam …prikaži još!
  • Default avatar -
    losos
    Upravo gledam svoju najbolju prijateljicu kako ušiva gumb... Zanimljivo je kako svaki put negdje uspije ugurati krila. :)
  • Default avatar -
    sgrizila
    Zovem se Samanta. Prva asocijacija na pitanje vjerujem li u anđele, bila je Da, naravno! Mislim da anđeli ne moraju biti nebeska ili neka druga božanstvena bića koja nas gledaju sa neba ili se pojavljuju u različitim oblicima, biljkama, životinjama …prikaži još!
  • Default avatar -
    zmajica7
    Nekako duboko u sebi vjerujem da anđeli postoje, da su stalno uz nas, samo što ne možemo ili ne želimo ih osjetiti ....ili ne prepoznajemo....
  • Default avatar -
    aanita123
    vjerujem u anđele i oni postoje samo mi ih trebamo dozvati. oni su dobri i najbolji prijatelji za sve nas jer su uvijek nam spremni pomoći. Anđeli nas čuvaju od svih zla ,brinu se za našu djecu i za sve …prikaži još!
  • Default avatar -
    mare120
    Hvalaaaaa!!!!!
  • Default avatar -
    kegla14
    Anđeli su svuda oko nas, treba ih "samo" pozvati u život. Svoj prvi susret sa Anđelima imao sam davno , kada su mog sina spasili od sigurne smrti..tegljač punom brzinom je naletio na njega i 1mm od njega u zadnji …prikaži još!
  • Default avatar -
    anibon
    Vjerujem u anđele...nakon što sam pročitala Lorninu knjigu počela sam i sama osjećati njihovu prisutnost, tj.osvijestila sam je. Kao rezultat, napisali smo ovu pjesmu (da mi! :)): Pratim te. Znaš da sam ovdje. Ignoriraš me, a voliš me. Često pomisliš, …prikaži još!
  • Default avatar -
    MelitaKovacevic
    ...Andeli su moja snaga...utjeha,vjera.oni su uz mene svaki dan..vode me kroz zivot..pokazuju mi puteve...moj zivot bez njih meni je nezamisliv..zahvaljujem im sto su me iz ponora podigli na povrsinu..sto su iscjelili moje bolne rane proslosti kako bi krenula naprjed...andeli su …prikaži još!
  • Default avatar -
    damac
    Iskreno, ne znam. Ali znam da mi je hitno potrebno nešto za što se mogu uhvatiti jer osjećam da tonem sve dublje...Muž bez posla, dijete s kojim nikako da izađem na kraj, a moje frustracije postaju sve dublje i nikako …prikaži još!
  • Default avatar -
    Lovrek
    Jednog dana vozio sam se kao dječak na svojem biciklu, i nisam previse mario za stvari koje se događaju oko mene. U jednom trenutku sam se nasao na cesti i skoro me pokupio kamion, znao sam da to nije bila …prikaži još!
  • Default avatar -
    kristalka
    Vjerujem u Anđele, i to ne samo zato što sam vjernica , pa svoga Anđela Čuvara pozdravim molitvom svako jutro i večer, već i stoga što sam osjetila nekoliko puta pomoć svoga Anđela. Prije mnogo godina pročitala sam jedan članak …prikaži još!
  • Default avatar -
    Monikasambol
    Vjerujem u anđele. Vjerujem da je netko svaki put uz mene kada sam sama. Vjerujem da je taj netko upravo tu jer je samo meni dodijeljen i samo mene čuva. Vjerujem kako i on vjeruje da ja vjerujem da je …prikaži još!
    BIK78
    Moji anđeli su moja obitelj; oni se brinu za mene i ja za njih, uvijek su tu kad ih god trebam iako smo udaljeni jedni od drugih... Osjećam svaku njihovu bol, suze i smijeh, a znam da i oni osjećaju …prikaži još!
  • Default avatar -
    smilyface
    Vjerujem u anđele, uvijek nas čuvaju u opasnim svakodnevnim situacijama. Ako smo dovoljno pronicljivi i osluškujemo možemo te trenutke jasno zamjetiti. Tada zaista osjećamo zahvalnost za svaki trenutak života. Svakodnevno se treba moliti svom anđelu čuvaru i ne ga zaboraviti. …prikaži još!
    MarijaG87
    Da, vjerujem u anđele! Moj anđeo ju uvijek uz mene. Čuva me, i štiti... pokazuje mi koji putem da idem! On je tu, ne vidim ga da no osjetim njegovu njegovu prisutnost, nešto čudesno, dodir na mojim ramenima koji me …prikaži još!
    kristinchi
    "Kada oči zaklopiš, dok san ti na oči dođe, svijet mašte prekrije ti misli, svaku večer čekam anđela, na prozoru svom raširenih ruku, čekam ga samo da mu kažem, da neka mene pusti, neka ide tebi, neka svojim krilima tebe …prikaži još!
  • Default avatar -
    Bekic21
    moji andeli meni svakodnevno nalaze parking! cudno ali istinito...
  • Default avatar -
    mare120
    vjerujem u anđele....vjerujem jer kad dođe onaj mali trenutak u danu kad pomislim da li sam vrijedna svega što imam,da li imam pravo na ljubav, da li imam pravo na sreću...gotovo nećujni glas mog malog anđela ratnika koji se bori …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.