Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
vjerujem. Slučajno mi je jedna knjiga o anđelima došla u ruke i kad sam počela čitati jednostavno nisam mogla prestati. Govorila je o jednoj ženi koja je imala sposobnost vidjeti anđele. Ispripovijedala je kako su ranije bila potrebni jedan, eventualno
…prikaži još! dva anđela svakome, a danas... danas ih vidi i po četiri ili pet anđela čuvara i teško se nose s današnjim vremenima. Kušnja je na svakom koraku i teško se othrvati. Knjiga me zamislila i shvatila sam da ima puno logičnosti.... Na žalost više se ne sjećam kako se knjiga zvala, ali voljela bih i ovu pročitati jer vjerujem da je knjiga odlična i da bi mi još proširila vidike. Osobno u životu bilo je više situacija u kojima sam mogla doslovno "izgubiti glavu" ii vjerujem da me spasila samo viša sila.
vjerujem u to da svatko od nas ima anđela čuvara, koji ga gleda, čuva pa i " piše" sve dobre stvari koji radi na zemlji. ljudi ne vjeruju u njih i kažu da su izmišljotina, ali mi koji znamo da
…prikaži još! nisu izmišljeni i znamo da postoje ne možemo nevjernike uvjeriti u nešto.
Kao mala naučila sam molitvu anđelu čuvaru, svaki put kada bi išla negdje izgovorila bi riječi te molite i znala bi da sam sigurna :)
S druge strane svi tijekom života proživimo svakakve nevolje i nesreće ali se i iz njih izvučemo jer nas čuva nas Mali Anđeo!
Vjerujem u anđele. Vjerujem da je netko svaki put uz mene kada sam sama. Vjerujem da je taj netko upravo tu jer je samo meni dodijeljen i samo mene čuva. Vjerujem kako i on vjeruje da ja vjerujem da je
…prikaži još! stvaran. Anđeli su stvarni.
Vjerujem u Anđele, i to ne samo zato što sam vjernica , pa svoga Anđela Čuvara pozdravim molitvom svako jutro i večer, već i stoga što sam osjetila nekoliko puta pomoć svoga Anđela. Prije mnogo godina pročitala sam jedan članak
…prikaži još!k koji je otprilike glasio: " Anđeli su tu među nama samo zato da nam pomognu, samo je pitanje dali ćete Vi zatražiti pomoć. Ako imate neki neugodan razgovor, ako pred sobom imate sugovornika s kojim ne možete nikako izaći na kraj, ako Vas pretpostavljeni bezrazložno maltretira, zamolite svoga Anđela da Vam pomogne na način da razgovara sa Anđelom te osobe i da je pokuša urazumiti ili barem smiriti kako bi razgovor obavili u uljuđenom tonu". Pomaže, ja sam to mnogo puta osjetila, a osim toga kada sam upoznala svoga supruga, pošto mi se nije javljao neko vrijeme, na Božić sam zamolila svoga Anđela da učini da mi se on javi. I javio se nakon sat vremena ( nakon pet mjeseci šutnje ) i od toga dana prije deset godina mi smo zajedno u sretnom braku, i uvijek kažem da mi ga je donio moj Anđelek.
Oprostite mi na ovako dugom komentaru, ali imala sam potrebu ovo napisati kao osobno svjedočanstvo. Hvala.
Da,i ja vjerujem u andele...Mislim da je i prva molitva koju sam naucila bila ona andele cuvaru...i jos dok sam bila mala imala sam slikicu andela cuvara koji cuva djecaka i djevojcicu koji prelaze preko nesigurnog mosta...uvijek sam govorila da
…prikaži još! smo to moj braco i ja,i cesto sam mislila na tu sliku imam je i danas..Andeli su najjednostavnije receno nasi prijatelji...osobno,andela cuvara zamisljam kao malog andela u bijelom koji sjedi na mome desnom ramenu i cuva me,savjetuje,cesto razgovaram sa njim,cesto se za skolske ispite preporucujem andelima i vjerujem da mi sapucu odgovore..ma mogla bih ja mnogo pricati o andelima...Mislim da kada god ucinim dobro djelo andeo to zapisuje,pise plus u neku veliku knjigu,a kada ucinim lose djelo prije minusa me opomene da se promjenim,popravim i da ne dobijem minus...Volim andele...<3
...Andeli su moja snaga...utjeha,vjera.oni su uz mene svaki dan..vode me kroz zivot..pokazuju mi puteve...moj zivot bez njih meni je nezamisliv..zahvaljujem im sto su me iz ponora podigli na povrsinu..sto su iscjelili moje bolne rane proslosti kako bi krenula naprjed...andeli su
…prikaži još! zasluzni sto sam sebe prihvatila sto sam mnogima oprostila jer su me povrijedili i naravno naucili me da nikog ne mrzim i optuzujem...jednostavno rijecima ne mogu opisati koliko sam sretna osoba od onog dana kada sam andele pustila u svoj zivot...znam da su oni uvijek bili uz mene ali ja nisam bila uz njih...saljem andele svaki dan nekome da ih cuvaju i stite...iz dana u dan im zahvaljujem za sve sto cine za mene....sve radim bez straha...ne nerviram se radi niceg jer znam i sigurna sam da me oni vode i da ce doc rjesenje koje je za mene najbolje i naravno uvijek na kraju jedno hvala mojim andelima jer sve cemu se zahvaljuje i raste......
Vjerujem u anđele i znam da postoje ;) Isto tako od malena znam da ima jedan mali anđeo koji me čuva i moli za mene.Iako već dugo nisam dijete još uvijek prije spavanja izmolim anđelu čuvaru mili kao što me
…prikaži još! mama učila.Ponekad nam se čini da smo sami ali mislim da nas teške životne situacije jačaju i kad pobijedimo sve nedaće još smo jači i spremni na nove izazove.Volim anđele i imam ih po cijeloj kući.Slatke male i velike figurice,slike na zidu..... a onih nevidljivih tko zna?! ;) Jedan je sigurno uvijek uz mene ;)
Jednog dana vozio sam se kao dječak na svojem biciklu, i nisam previse mario za stvari koje se događaju oko mene. U jednom trenutku sam se nasao na cesti i skoro me pokupio kamion, znao sam da to nije bila
…prikaži još! sreća nego anđeo koji je sjedio na mome ramenu i pazio na mene dok sam ja bio neodgovoran. Za vecinu ljudi koji nemaju vjere ovo ce zvucati bedasto. I takvi ljudi imaju svojeg anđela koji im je cijelo vrijeme na ramenu i pazi na njih, samo sto oni toga nisu svjesni. Ova mala priča nije napisana kako bi pokupila neku nagradu nego zato da bi ljudi poceli vjerovati u anđele koji su doista uz nas. Osjecam se puno sigurnije kada znam da je uz mene moj anđeo. Jednostavno vjerujte.
Nisam nikada bila pretjerano religiozna, ali prije dosta godina samo sam odjednom osjetila potrebu da se svaku večer pomolim za svoje nezačeto dijete. Kada sam ostala trudna, ne znam ni sama zašto, napisala sam pismo Bogu u kojem Ga molim
…prikaži još! da čuva moje nerođeno dijete i to pismo stavila pod jastuk. Rodila sam posebno dijete. Za neke je on samo još jedno dijete s težim smetnjama u razvoju, ali ja i svi oni koji razumiju i gledaju malo dublje vide da je on čista ljubav, da je učitelj drugima o tome što je zapravo ljubav. Lagala bih kada bih rekla da u početku nisam bila bijesna, jadna razočarana, ljuta na sve, a pogotovo na Njega. I da mi ponekad još uvijek bude tako... Ali kada sam počela promatrati svojeg sina kako samo odjednom pokaže na nešto u zraku i beskrajno se razveseli, kako uvijek uspjeva izmamiti ono najbolje kod drugih, kako uspije samo prisutnošću i osmjehom umiriti uplakano dijete..., kako prestane disati po noći i onda kao da ga netko dotakne i uzme zrak.. Ja ZNAM da postoje anđeli.
Ne znam mogu li reći da vjerujem u anđele!Vjernik sam i vjerujem u Boga!Kako se može vjerovati u Boga,a dvoumiti se oko vjere u anđele?Lako!Jer vjerujem u Boga!Dogodi mi se da ujutro ustanem,nekako sva "u bedu",tužnjikava,puna nekih nelijepih misli iz
…prikaži još!z životnih događaja,dobri,a i loših,pa me obuzme neki osjećaj sjete,tuge,nemoći,pesimizma.Tako je bilo jutros,nedjelja rano ujutro,ja sva "nikakva".Pošto nedjeljom idem na misu,a čitač sam u crkvi,tj,čitam nedjeljna čitanja pod misom u mojoj župi,uzmem moj ABC misal i pogledm današnje čitanje,a ono upućeno baš meni!!!I Shvatim,Isus me voli!Bog je uvijek uz mene i prati me na svakom koraku!Vidim oko sebe ljepotu proljeća,moju lijepu obitelj,ljude koje volim,žive i zdrave.I znam:život je lijep onakav kakvim ga je Bog stvorio,a može se i reći:anđeli su uz nas u svkom trenu i štite nas od tuge,boli,nevolje!Dakle,vjerovali u anđele ili ne,Bog je svejedno uvijek s nama i onaj tko u svome srcu ima ljubav za Boga,ima ga za cijeli svijet!A ljubav je život!Svjetlost u srcu!
Vjeruješ li u anđele?
Komentari 52
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.