Komentari 52

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Hea
    Vjerujem u anđele, znam da imam svog anđela čuvara koji me štiti i čuva pogotovo sad kad prolazim teško razdoblje....Često pokleknem i počnem gubit nadu, al znam da je tu i da će me dići iz ponora i da kad …prikaži još!
  • Default avatar -
    legica31
    Vjerujem u anđele, svjesna sam da su oni uvijek pored nas, da nas ne napuštaju niti sekunde i da su uvijek u pomoći ako nam treba, da je dovoljno vjerovati i zatražiti pomoć. Iskreno, ponekad me ta spoznaja plašila, činjenica …prikaži još!
  • Default avatar -
    marali
    Vjerujem da postoji nešto sveprisutno oko i uz mene, nešto što me štiti i kad možda ne bi trebalo, suosjeća i raduje se sa mnom! Nešto što je na višem nivou od ljudi sa mnogo većom spoznajom, o svemu ljudskom.I …prikaži još!
    Little_Lady
    Jednostavan odgovor: Da, vjerujem. Netko tamo gore vidi sve...i čuva me. Znam to. :(
    Zdrava__Krava
    Knjigu "Stube prema nebu", autorice Lorne Byrne, osvojili su: anibon, marali, legica31, mare120 i Kikica32!
  • Default avatar -
    Kikica32
    Nisam nikada bila pretjerano religiozna, ali prije dosta godina samo sam odjednom osjetila potrebu da se svaku večer pomolim za svoje nezačeto dijete. Kada sam ostala trudna, ne znam ni sama zašto, napisala sam pismo Bogu u kojem Ga molim …prikaži još!
  • Default avatar -
    Luka2403
    Naravno da vjerujem u anđele kad sam i sama ponosna mama jednog anđela...rodila sam usnulog sina, malog anđela i vjerujem da su samo odabrane majke majke anđela...moj anđelo je uvijek uz mene i često "razgovaramo"...iako me nikd neće nazvati majkom, …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ranosvitanje
    Nije riječ o anđelima,nego o nama.Sve ovisio nama.Ili vjerujemo ili ne vjerujemo.Postoje razni oblici i sreće i ljubavi i tuge.Neke stvari su uvijek iste samo što ih mi svakog dana vidimo na drugačiji način.Svatko od nas je anđeo.Svatko u sebi …prikaži još!
    pilki
    Da, vjerujem u anđele. Smatram ih uzvišenim i čistim bićima, iznad čovjeka, stoga mislim da anđeo na zemlju ne dolazi u ljudskom obliku. Vjerujem u ono da svatko od nas ima svog anđela čuvara, samo što ih neki ljudi odbace …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ana1957
    Stajala sam na blagajni, tužna, jer nisam mogla kupiti knjigu o anđelima, a samo radi nje sam došla u trgovinu, ali prvi put kad sam je vidjela nisam pitala za cijenu. I onda je mlada djevojka, u redu ispred mene, …prikaži još!
    Majica
    Naravno da vjerujem u anđele! Svaki dan sa njima razgovaram, pitam ih za savjete i osluškujem šta mi žele reći. Molim ih za pomoć u teškim situacijama i pokušavam slijediti svemu što mi kažu.... Znate...prelijep osjećaj je znati, da su …prikaži još!
  • Default avatar -
    AngelinaN123
    Vjerujem da postoji netko tko nas čuva od zla, tko nam daje snage kad je najteže, brine za našu djecu, obitelj... kada zaboravimo da je život prekratak,a provedemo ga u žurbi i stresu... Lijepi pozdrav
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.