Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
pozdrav svima ...probala sam marajine recepte super cu tek sam pocela sa 2.fzom a prva faza trajala je 5 dana super je zadovoljna sam .U prvoj fazi 3,5kg manje
meni je sestra nabavilka knjigu jer nemam u blizini nijedne , danas ili sutra cu je dobiti i diem odmah probati .... jel imao jos netko posljedica kao unna79 ? mozda nije dovoljno tekucine unosila ili ?
pozdrav Bezdan,
imaš li kakav složeni jelovnik
ja bi krenula, malo me smeta što nema voća ali bi probala ,
ja ih imam puno previše i svašta sam probala
al nekako sve ostaje kod mene
Nisam proučavala dijetu, ali tu piše: U fazi su napada tako dozvoljene NEOGRANIČENE količine malomasne govedine, teletine i zečetine, zatim meso peradi (bez kožice), riba (ali ne konzervirana u ulju ili masnoćama), bjelanjci jajeta (ukoliko se konzumira žutanjak tada valja
…prikaži još! unos ograničiti na 3-4 tjedno) i nemasni mliječni proizvodi.
Pa valjda onda možemo jesti koliko hoćemo :D
Predobra dijeta :) kile spadaju oko 20 dana sam na dijeti ne pratim to nista puno kad sam krenula i sta i samo sam se vagala prije pocetka i neki dan ugl sletila sam 7 kg :) nikad nisam gladna
…prikaži još! a kad mi je period kombinovanja povrca i proteina tu i tamo pojedem i koju voćku , a sto se tice slatka ako mi se bas puno jede pojedem jednu CORNY pločicu od zobenih pahuljica za dijabeticare .. cak sam i jednu welnes plocicu koja sadrzi malo smedjeg secera ... a kile i dalje spadaju :) tako da super dijeta malo prilagoditi vise zdravlju to jest pojesti koju vocku ili nesto da ne bi opao secer i sve super .. uglavnom se lako izdrzava otkako sam krenula na dijetu oko mene su sama slavlja i kraj svega prolazim bez problema i namirnice su jako dostupne .. ma uglavnom predobro ako nekoga zanima neki savjet za recept neka se javi :) a osim dijete takodjer postujem minimalno 20 min tjelesne aktivnosti (pored one redovne) i ne koristim dizalo ukoliko je dan :D .. i da .. svako jutro pojedem zlicu supenu zobenih pahuljica ..
Ja krenula jučer i evo 1,5kg već dolje, a stvarno nisam gladovala. To mi je super poticaj :-) Ne sviđa mi se što u ovom tekst piše da je "fizička aktivnost nepravedno marginalizirana" jer Duki kaže da dnevno treba prohodat
…prikaži još!at 20min i izvoditi 4 vježbe ujutro i navečer koje su opisane u njegovoj knjizi.
pozdrav, kao prvo dukan dijeta je također mjenjanje načina prehrane, tako da ju ja osobno ne shvaćam kao dijetu i što je najbitnije ja stvarno nisam gladna... ne sjećam se kad sam zadnji put pojela normalnu porciju ičega, jednostavno mi
…prikaži još! mi se apetit smanjio... ne jedem po nikakvom jelovniku već sam si odredila da jedem meso ( puretina, piletina, mada jedem i ostalo meso sa roštilja.. ) jedem apsdolutno svo povrće iako piše da neko ne bi trebalo i kile i dalje idu.. no ja priznajem nisam toliko opsjednuta s kilama već mi više znače centimetri... u bokovima je otišlo 5-6 cm, prsa 7 i trbuh 10... i nastavljam dalje... i kad mi dođe počastim se sa sladoledom i zadovoljna sam...
prvih tjedan dana mi je bilo teško jer sam navikla na peciva iz pekare i slatko al nakon toga samo se dogovio klik i super mi je.-.. i nakon jako dugo vremena sam ponosna na sebe, a i zadovoljna onim što vidim u ogledalu...
sretno svima!!
Slavni vole Dukan dijetu
Komentari 50
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.