Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
http://www.dukandiet.co.uk/ logirajte se i kliknite na: Calculate my true weight FREE Tada gospon Dukan vam izbaci tablicu sa točnim danima koliko na kojoj fazi morate biti do vaše idealne težine... Sve se jede u neograničenim količinama,jako su bitne 1-2 žličice
…prikaži još!1-2 žličice mekinja dnevno zbog probave i puuuno vode 2-3 l.
U google ukucajte recepti za Dukan dijetu i ima ih jaaaaaako puno prevedenih na Hrv jezik...jer ih je Dukan preko 350 napisao...
Ima odličnih recepata za kruh,palačinke,namaze,deserte,puding i mesne menije te kombinacije meso+povrće...
dobar dan svima :) ja ful zelim na Duncan dijetu ali polusavam nac primjere recepata i ne mogu nac :( pa bi vas molila ako mi netko moze reci di da potrazim ili mi poslati ? :) i koliko cca
…prikaži još! traje svala faza ? Pliz mi odg jer bi sto prije htjela startati :) hvala punooo
ja sam bila dva mjeseca na dukan dijeti i zeznula sam bubrege tocnije desni bubreg ima vece ostecenje a lijevi je ipak jos dobar pa cupa desni....dijeta jeste dobra i kg idu dole ali opasnost za bubrege je prevelika.. meni
…prikaži još!i je sad zao sto sam je drzala bolje bi bilo da sam imala visak od tih 10kg nego sto sam sad po lijecnickim ordinacijama sa umanjenom funkcijom bubrega sa svojih 30 godina...razmislite prije nego si unistite bubrege kao ja...
ja sam bila dva mjeseca na dukan dijeti i zeznula sam bubrege tocnije desni bubreg ima vece ostecenje a lijevi je ipak jos dobar pa cupa desni....dijeta jeste dobra i kg idu dole ali opasnost za bubrege je prevelika.. meni
…prikaži još!i je sad zao sto sam je drzala bolje bi bilo da sam imala visak od tih 10kg nego sto sam sad po lijecnickim ordinacijama sa umanjenom funkcijom bubrega sa svojih 30 godina...razmislite prije nego si unistite bubrege kao ja...
Evo ja krenula na ovu dijetu od25.09.2012 i evo danas 27.09 mi vaga pokazuje 2 kg manje s tim da i vježbam po sat vremena svaki dan na orbitreku i vani trčim ,a ima za izgubit 35 kg. Ovo je
…prikaži još! za mene tek početak ali bez vježbanja nema ništa,vježbam već 2 mjeseca na orbitreku i biciklu i sad uvodim i trčanje po vani tak da bez znoja nebu ništa... Curke držim svima fige da uzdržite
Imam jedan problemčić,pa ako mi možete pomoći...Obožavam jesti zelenu salatu a s obzirom da se nesmije koristiti ulje neznam kakav dresing da napravim a da nije samo ocat...Kako si vi pripremate salatu?
Slavni vole Dukan dijetu
Komentari 50
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.