Komentari 50

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    lejla31
    pozdrav svima ...probala sam marajine recepte super cu tek sam pocela sa 2.fzom a prva faza trajala je 5 dana super je zadovoljna sam .U prvoj fazi 3,5kg manje
  • Default avatar -
    Aureus
    meni je sestra nabavilka knjigu jer nemam u blizini nijedne , danas ili sutra cu je dobiti i diem odmah probati .... jel imao jos netko posljedica kao unna79 ? mozda nije dovoljno tekucine unosila ili ?
    katarina2412
    pozdrav Bezdan, imaš li kakav složeni jelovnik ja bi krenula, malo me smeta što nema voća ali bi probala , ja ih imam puno previše i svašta sam probala al nekako sve ostaje kod mene
  • Default avatar -
    dorrina
    dukan je najbolja dijeta! izgubila sam 12 kila kad sam na njoj bila!
  • Default avatar -
    magdalena_24
    Nisam proučavala dijetu, ali tu piše: U fazi su napada tako dozvoljene NEOGRANIČENE količine malomasne govedine, teletine i zečetine, zatim meso peradi (bez kožice), riba (ali ne konzervirana u ulju ili masnoćama), bjelanjci jajeta (ukoliko se konzumira žutanjak tada valja …prikaži još!
  • Default avatar -
    sandra01
    sssssssss
    Darijaaa
    Predobra dijeta :) kile spadaju oko 20 dana sam na dijeti ne pratim to nista puno kad sam krenula i sta i samo sam se vagala prije pocetka i neki dan ugl sletila sam 7 kg :) nikad nisam gladna …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ivy84
    Ja krenula jučer i evo 1,5kg već dolje, a stvarno nisam gladovala. To mi je super poticaj :-) Ne sviđa mi se što u ovom tekst piše da je "fizička aktivnost nepravedno marginalizirana" jer Duki kaže da dnevno treba prohodat …prikaži još!
    inanna
    ja probala dobra dva tjedna kilu zgubila i ni mic pa odustala
  • Default avatar -
    Bezdan
    pozdrav, kao prvo dukan dijeta je također mjenjanje načina prehrane, tako da ju ja osobno ne shvaćam kao dijetu i što je najbitnije ja stvarno nisam gladna... ne sjećam se kad sam zadnji put pojela normalnu porciju ičega, jednostavno mi …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.