Komentari 50

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Bezdan
    krenula s 03.05. danas imam 11 kg manje... nisam gladna, vitamine nadomještam preko ABC PLUS tableta... osjećam se super i nastavljam dalje...
    Tina1003
    ...ja krenem. izdrzim 2 dana i odustanem :)...
  • Default avatar -
    Tejson
    Imam jedan problemčić,pa ako mi možete pomoći...Obožavam jesti zelenu salatu a s obzirom da se nesmije koristiti ulje neznam kakav dresing da napravim a da nije samo ocat...Kako si vi pripremate salatu?
  • Default avatar -
    maraja
    Dukan dijeta recepti za 1.fazu, to sam prevela sa njegove stranice,nisu svi ovi su se meni svidjeli: MAJONEZA: 3žlice svježeg sira+1žlica senfa+1 bjelanjak+papar+peršin ZOBENI MUFFINI: 1 žlica praška za pecivo+1 jaje+3 žlice zobenih+2-3 žlice jogurta+1žlica zaslađivača(može i kakao)-peći oko 15 …prikaži još!
  • Default avatar -
    najslabija_karika
    ljudi moji...dijetama sebe uništavate..evo ja sam u mjesec dana skinula 6-7 kg,al samo zdravom prehranom...to jest brojala sam kalorije ovdje u tablici...a jela sam sve,pa čak i slatko,i kruh i sve šta se u dijetama ne smije...tako da bolje promjenite …prikaži još!
  • Default avatar -
    sandravk40
    ovo je najbolja dijeta koju sam probala...za tri mjeseca skinula čak 20 kg (2. faza)...nakon toga držala se uputa sa trećom fazom..od tada je prošla godina..još uvijek mi se nije niti gram vratio...s tim da napomenem da se nakon dijete …prikaži još!
  • Default avatar -
    Claudia_2609
    Odite svi na dijetu 9kg u 14 dana. dijeta je 14 dana pa 14 dana prelaziš polagano na normalna svoj jelovnik bezz naravno previše masnoća i slatkiša :) i tako ponavljaš :) nisi gladan i supp je ja sam od …prikaži još!
  • Default avatar -
    santalucia
    dali mi može netko reći, koliko traje prva druga treća ili koliko ih ima faza. I dali se mora jesti određena količina dnevno ili možeš koliko hočeš?
  • Default avatar -
    doraaa
    ja sam bila na ovoj dijeti i u 3 tjedna sam smrsavila 16 kg :) imala sam 90 kg sad 74kg. i nista mi se nije vratilo . sad budem krenula opet.
  • Default avatar -
    sandra01
    da, to sam i ja pročitala, iako nije konkretizirano ni koliko obroka, ni razmak među obrocima....ima nekoliko nejasnoća,al šta je-tu je...probati ćemo. hvala magdalena
  • Default avatar -
    unna79
    ja sam bila dva mjeseca na dukan dijeti i zeznula sam bubrege tocnije desni bubreg ima vece ostecenje a lijevi je ipak jos dobar pa cupa desni....dijeta jeste dobra i kg idu dole ali opasnost za bubrege je prevelika.. meni …prikaži još!
  • Default avatar -
    calendula
    startala s dukan dietom 15.05.10 i izgubila do danas 10 kg.nisam gladna i osječam se super.najviše se veselim što nemam više potrebe za slatkim.
  • Default avatar -
    zeca
    Za mliječne proizvode je bitno da su do 0,5%mm(jogurt,mlijeko,svj.sir,neki light namazi...) Dozvoljena kava ness clasic+mlijeko Primjer doručka: -jogurt + 1-2 žlice mekinja -mlijeko+malo masni kakao -pureća delux šunka par šnita sa svj sirom ili jogurtom -kuhana jaja.... Primjer ručka: -pečeno …prikaži još!
    pulpam
    Mellani, probaj svaki dan utrljavati talog kave (crne, turske) na celulit. Meni je puno pomoglo. Ispadne ti kao piling, a ne potrošiš puno para
    Zdrava__Krava
    Dragi Tejson, Dukan dijeta dopušta uporabu parafinskog ulja pa njega možeš koristiti za salate. Pozdrav od Zdrave Krave
  • Default avatar -
    angelaa
    Dali mi netko može poslat jelovnik nekakav? Hvala :-)))
  • Default avatar -
    ajoajo
    prije par mjeseci bila sam na ovoj djeti i mogu reći da je izvrsna u kratkom roku izgubila sam 9 kg ali nakon toga sam pokleknula i počela stvarno sa prežderavanjem i ajme vratila..od danas krećem ponovno nadam se da …prikaži još!
  • Default avatar -
    mare1069
    mozete mi rec gdje mogu nac primjer jelovnika za npr. 1 tjedan..ili ako mi tko moze napisati svoj primjer.. :))
  • Default avatar -
    TMilusic
    Oh! Gledam bas sve te recepte i kolicine! I sve skupa da sumiram .... Ako i sve ovo dozvolite zdebljat cu se jos 10 kg:):)
  • Default avatar -
    zeca
    http://www.dukandiet.co.uk/ logirajte se i kliknite na: Calculate my true weight FREE Tada gospon Dukan vam izbaci tablicu sa točnim danima koliko na kojoj fazi morate biti do vaše idealne težine... Sve se jede u neograničenim količinama,jako su bitne 1-2 žličice …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.