Komentari 47

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    suzana2
    Moj plan za ovu godinu je trenirati najmanje tri puta tjedno i zdravije se hraniti, kako bih smršavila i došla do željenje kilaže. Ova knjiga bi mi i tome super pomogla. :)
    suzica25
    Moja zdrava novogodišnja odluka je promijeniti način prehrane.Uvesti više voća i povrća,pritom paziti na sezonu voća i povrća, a smanjiti unos prerađene prehrane ..
  • Default avatar -
    stepka08
    Ja sam pocela sa svojom novogodisnjom odlukom, ujutro uz bioaktiv, chia sjemenke i lanene sjemenke, kroz dan unijeti cim vise tekucine. No, sto i kako dalje! To cete mi pomoci vi s knjigom, zar ne?
  • Default avatar -
    InesChu
    16. Utorkom imamo mamy&dady day koji rijetko kad realiziramo (osmišljeno kao vrijeme za nas, za razgovor)- realizirati ga! 17. Svaki mjesec probati nešto što nikad nisam jela 18. Šetati svaku večer (kada to vrijeme dopušta) 19. Više sanjariti 20. Napredovati …prikaži još!
  • Default avatar -
    nela_55
    Zdrava novogodišnja odluka je svako jutro jesti zdravo: zobene pahuljice, lanene sjemenke, koštice marelice, chia sjemenke, jogurt, mlijeko, sezonsko voće. Inače uvijek jedem salamu, paštetu, hrenovke. Vrijeme je da se moja prehrana promijeni kako bih imala zdravu energiju u sebi …prikaži još!
  • Default avatar -
    lawanya9
    Moja zdrava novogodisnja odluka je da pijem vise vode i da se vise smijem. Smijeh je lijek! 😊😊
  • Default avatar -
    InesChu
    28. Raditi na sebi 29. Učlaniti se u knjžnicu 30. Obojati zidove 31. Piti više čaja, a manje kave 32. Biti još više kreativna 33. Piti više vode 34. Coca cola samo nedjeljom 35. Čitati 36. Ići na koncerte 37. …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.