Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Moj plan za ovu godinu je trenirati najmanje tri puta tjedno i zdravije se hraniti, kako bih smršavila i došla do željenje kilaže. Ova knjiga bi mi i tome super pomogla. :)
Moja zdrava novogodišnja odluka je promijeniti način prehrane.Uvesti više voća i povrća,pritom paziti na sezonu voća i povrća, a smanjiti unos prerađene prehrane ..
Ja sam pocela sa svojom novogodisnjom odlukom, ujutro uz bioaktiv, chia sjemenke i lanene sjemenke, kroz dan unijeti cim vise tekucine. No, sto i kako dalje! To cete mi pomoci vi s knjigom, zar ne?
16. Utorkom imamo mamy&dady day koji rijetko kad realiziramo (osmišljeno kao vrijeme za nas, za razgovor)- realizirati ga! 17. Svaki mjesec probati nešto što nikad nisam jela 18. Šetati svaku večer (kada to vrijeme dopušta) 19. Više sanjariti 20. Napredovati
…prikaži još! u poslu
21. Putovati, putovati...
22. Gledati još više crtića
23. Jednom mjesečno organizirati večeru s prijateljima
24. Svaki tjedan mami pospremiti stan
25. Biti spontana
26. Slušati glazbu još više
27. Upoznati nove ljude
Zdrava novogodišnja odluka je svako jutro jesti zdravo: zobene pahuljice, lanene sjemenke, koštice marelice, chia sjemenke, jogurt, mlijeko, sezonsko voće. Inače uvijek jedem salamu, paštetu, hrenovke. Vrijeme je da se moja prehrana promijeni kako bih imala zdravu energiju u sebi
…prikaži još! i kako se kilogrami ne bi gomilali jer sam došla u godine kada se masno tkivo skuplja na bokovima. :(
28. Raditi na sebi 29. Učlaniti se u knjžnicu 30. Obojati zidove 31. Piti više čaja, a manje kave 32. Biti još više kreativna 33. Piti više vode 34. Coca cola samo nedjeljom 35. Čitati 36. Ići na koncerte 37.
…prikaži još! Kupiti si pokoju majicu, a ne imati izliku kako ništa ne trebam i radije kupiti ulje i brašno..
38. Praviti tortu za rođendan svoj djeci u zgradi
39. Manje gledati tv
40. Manje fb (nek se zna :) )
41. Kuhati zdravije, ali i otići u fast food ponekad
42. Reciklirati
Poklanjamo knjigu 'Čišćenje zelenim sokovima u 10 dana'
Komentari 47
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.