Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Moja odluka nije odluka nego njih pedeset: 1. Trčati barem jednom tjedno dužinu maratona, da se sjetim svih onih koji ne mogu 2. Jesti min. 1 voćku dnevno 3. Svaki mjesec pokliniti jednoj obitelji paketić s potrebitim stvarima 4. Uplaćivati
…prikaži još! kruh za poslije (tko ne zna što je, neka se raspita i počne to raditi)
5. Ubaciti sitniš baš svakome tko na ulici svira, trud je trud
6. Naučiti bar osnove znakovnog jetika
7. Slušati bolje što mi drugi kažu
8. Biti manje neodlučna (kako?)
16. Utorkom imamo mamy&dady day koji rijetko kad realiziramo (osmišljeno kao vrijeme za nas, za razgovor)- realizirati ga! 17. Svaki mjesec probati nešto što nikad nisam jela 18. Šetati svaku večer (kada to vrijeme dopušta) 19. Više sanjariti 20. Napredovati
…prikaži još! u poslu
21. Putovati, putovati...
22. Gledati još više crtića
23. Jednom mjesečno organizirati večeru s prijateljima
24. Svaki tjedan mami pospremiti stan
25. Biti spontana
26. Slušati glazbu još više
27. Upoznati nove ljude
28. Raditi na sebi 29. Učlaniti se u knjžnicu 30. Obojati zidove 31. Piti više čaja, a manje kave 32. Biti još više kreativna 33. Piti više vode 34. Coca cola samo nedjeljom 35. Čitati 36. Ići na koncerte 37.
…prikaži još! Kupiti si pokoju majicu, a ne imati izliku kako ništa ne trebam i radije kupiti ulje i brašno..
38. Praviti tortu za rođendan svoj djeci u zgradi
39. Manje gledati tv
40. Manje fb (nek se zna :) )
41. Kuhati zdravije, ali i otići u fast food ponekad
42. Reciklirati
Započeti dan s tjelesnom aktivnošću, zdravo se i pravilno hraniti, uključiti više voća, povrća, orašastih plodova, čajeva, juhica, smoothija, tamne čokolade (ako mi baš padne šećer) i cjelovite, integralne žitarice (zobene mekinje, ...)u svoj meni :)
Piti minimalno 2,5l obične vode i 2 šalice zelenog čaja dnevno, gazirano ionako ne pijem već 15god. Koefin smanjiti na jednu šalicu dnevno. Bez vode života nema!
43. Redovito provjeravati vid (jer imam problema s tim) 44 jednom mjesečno ići u konjički klub (volim konje pa zašto ne) 45. Svaku večer nabrojati 5 dobrih stvari koje su se dogodile u danu i zahvaliti Bogu 46. Biti realna
…prikaži još!a i obzirna
47. Biti manje impulzivna
48. Pronaći novi hobi
49. Darivati krv
50. Ona najbitnija: biti još bolja žena, majka, sestra, kćerka i prijateljica, da svi mogu s ponosom reći da su sretni što sam dio njihovih života ;)
Ugodni Vam blagdani od bebe,mame i tate!
Moja novogodišnja odluka je ne imati previse novogodisnjih odluka jer od previse odluka cesto se malo toga ostvari :) Recept je jednostavan; vjezbati, odlazititi u prirodu, umjerenost u hrani i puno smijeha i veselja :)
Moja zdrava novogodišnja odluka je promijeniti način prehrane.Uvesti više voća i povrća,pritom paziti na sezonu voća i povrća, a smanjiti unos prerađene prehrane ..
Moja zdrava novogodišnja odluka je uvesti više voća i povrća u svoju prehranu, te u prehranu mojih ukućana. Prvi međukorak u toj odluci je ostvaren- kupila sam blender. Ova knjiga bi mi bila super nagrada jer bih iz nje dobila
…prikaži još! znanje i inspiraciju za ukusno pripremanje sokova. :)
Zdrava novogodišnja odluka je svako jutro jesti zdravo: zobene pahuljice, lanene sjemenke, koštice marelice, chia sjemenke, jogurt, mlijeko, sezonsko voće. Inače uvijek jedem salamu, paštetu, hrenovke. Vrijeme je da se moja prehrana promijeni kako bih imala zdravu energiju u sebi
…prikaži još! i kako se kilogrami ne bi gomilali jer sam došla u godine kada se masno tkivo skuplja na bokovima. :(
Ostati dosljedna i ne izgubiti motivaciju za zdrav i fitness život; i dalje redovno ići u teretanu i vježbati, paziti na prehranu, hraniti se zdravo i izbjegavati šećer i slatkiše...
Moja odluka je izbaciti šećer, fast food, slatkiše i gluten iz prehrane. Vježbati svaki dan bar sat vremena ( 5 tibetanaca, voznja biciklom,..). Vise se smijati i citati :)
Poklanjamo knjigu 'Čišćenje zelenim sokovima u 10 dana'
Komentari 47
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.