Komentari 47

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    slatkabrineta
    Svakodnevno 30 minuta odvojiti za vjezbanje i poceti vise hodati i promjeniti prehranu. U zdravom tijelu zdrav duh.
  • Default avatar -
    marinela
    Svako jutro mjesavina lanenih i chia sjemenki u jogurtu, te svakodnevno litra mjesavine zelenog caja, kamilice i metvice. To je moja "tajna".
  • Default avatar -
    sanjadbk
    Moja odluka je kupiti dobar blender i detoksirati se zelenim sirovim, vocnim i povrtnim sokovima i smoothijima.
  • Default avatar -
    LEONA8
    Moja novogodišnja odluka je smijeh,što više smijeha,jer smijeh je lijek.Uživanje u životu,druženje s dragim i optimističnim ljudima,druženje s kućnim ljubimcima i igranje s njima.
  • Default avatar -
    marax3
    Hraniti se zdravije,upravo zato sam nedavno i kupila Nutri bullet.Sad samo da je dobiti ovu krasnu knjigu zdravih recepata
  • Default avatar -
    jasmina4
    Više provoditi vrijeme u šetnji, obogatiti prehranu sezonskim voćem i povrćem.
  • Default avatar -
    anamarija3
    Uvođenje đumbira i izbacivanje ugljikohidrata i nova moze zapoceti :D
  • Default avatar -
    Gaea
    Moja zdrava novogodišnja odluka: prestajem pušiti i počinjem češće vježbati i zdravo se hraniti! :)
  • Default avatar -
    davorka
    izbaciti junk food
  • Default avatar -
    natasa5
    5,6 obroka na dan bjelančevine, ugljikohidrati i masnoće za energiju i dosta voća i povrća :-) i prirodni sokovi :-)
  • Default avatar -
    hana2
    redovno vježbanje i meditacija + samo prava hrana, ništa prerađeno
  • Default avatar -
    Lucy_noelle
    Svaki tjedan maraton jedan...hodanjem dostici kilometrazu maratona.i tako svaki tjedan!💪🏻😅
  • Default avatar -
    tea4
    Započeti dan s tjelesnom aktivnošću, zdravo se i pravilno hraniti, uključiti više voća, povrća, orašastih plodova, čajeva, juhica, smoothija, tamne čokolade (ako mi baš padne šećer) i cjelovite, integralne žitarice (zobene mekinje, ...)u svoj meni :)
  • Default avatar -
    Faint
    Moja odluka je okrenuti novu stranicu i biti najsretnija ikad :)
  • Default avatar -
    sbotica
    izbaciti sve negativne ljude oko mene
  • Default avatar -
    zorana2
    Vec dugo vjezbam da skinem koji kilogram ali regulacija prehrane mi ne ide, ova knjiga bi mi definitivno pomogla
  • Default avatar -
    Piti minimalno 2,5l obične vode i 2 šalice zelenog čaja dnevno, gazirano ionako ne pijem već 15god. Koefin smanjiti na jednu šalicu dnevno. Bez vode života nema!
  • Default avatar -
    matovylka
    Posto sam prije 7 mjeseci izbacila gluten iz prehrane moja novogodisnja odluka bila je prelazak na LCHF prehranu. Sretno mi bilo :D
  • Default avatar -
    rubycairo
    Moja je zdrava novogodišnja odluka umjerenost. Drugim riječima, nastojat ću voditi računa da sve vrste namirnica u mojoj prehrani budu zastupljene u onoj mjeri u kojoj su poželjne i korisne. Također, pit ću više tekućine.Naime,grozna mi je navika da, osim …prikaži još!
  • Default avatar -
    sierrapahuljica
    Jedino dijeta zelenim sokovima dijeluje kod mene i to mi je i novogodišnja odluka ne odustati ne biti lijena ujutro otići do vrta jer zdravlje na prvom mjestu
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.