Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Moja novogodišnja odluka je smijeh,što više smijeha,jer smijeh je lijek.Uživanje u životu,druženje s dragim i optimističnim ljudima,druženje s kućnim ljubimcima i igranje s njima.
Započeti dan s tjelesnom aktivnošću, zdravo se i pravilno hraniti, uključiti više voća, povrća, orašastih plodova, čajeva, juhica, smoothija, tamne čokolade (ako mi baš padne šećer) i cjelovite, integralne žitarice (zobene mekinje, ...)u svoj meni :)
Piti minimalno 2,5l obične vode i 2 šalice zelenog čaja dnevno, gazirano ionako ne pijem već 15god. Koefin smanjiti na jednu šalicu dnevno. Bez vode života nema!
Moja je zdrava novogodišnja odluka umjerenost. Drugim riječima, nastojat ću voditi računa da sve vrste namirnica u mojoj prehrani budu zastupljene u onoj mjeri u kojoj su poželjne i korisne. Također, pit ću više tekućine.Naime,grozna mi je navika da, osim
…prikaži još! čaja ujutro i mlijeka uvečer, tijekom dana popijem tek cca 2dcl vode.Jednostavno ne osjećam žeđ.Znam kako je to nezdrava navika te ću je u ovoj godini ozbiljno nastojati promijeniti.
I pozitivno ću razmišljati.Vedar duh dobar je za zdravlje :-)
Jedino dijeta zelenim sokovima dijeluje kod mene i to mi je i novogodišnja odluka ne odustati ne biti lijena ujutro otići do vrta jer zdravlje na prvom mjestu
Poklanjamo knjigu 'Čišćenje zelenim sokovima u 10 dana'
Komentari 47
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.