Moja novogodišnja odluka je živjeti dan po dan - bez stresa, s osmjehom od uha do uha, umjereno jedući sve što volim, učiti iz grešaka i voljeti sve oko sebe. <3 Upravo takav način života poboljšat će moje zdravlje i srce mi neće kucati kao ludo od užurbanog stresnog života.
Da cijenimo male stvari, život bi nam izgledao puno ljepše i ne bismo "kukali". <3
Zdravlje bi moje bilo puno bolje da imam podršku ZELENIH SOKOVA. :)
Moja je zdrava novogodišnja odluka umjerenost. Drugim riječima, nastojat ću voditi računa da sve vrste namirnica u mojoj prehrani budu zastupljene u onoj mjeri u kojoj su poželjne i korisne. Također, pit ću više tekućine.Naime,grozna mi je navika da, osim čaja ujutro i mlijeka uvečer, tijekom dana popijem tek cca 2dcl vode.Jednostavno ne osjećam žeđ.Znam kako je to nezdrava navika te ću je u ovoj godini ozbiljno nastojati promijeniti.
I pozitivno ću razmišljati.Vedar duh dobar je za zdravlje :-)
Moja novogodišnja odluka je ne imati previse novogodisnjih odluka jer od previse odluka cesto se malo toga ostvari :) Recept je jednostavan; vjezbati, odlazititi u prirodu, umjerenost u hrani i puno smijeha i veselja :)
Moja zdrava novogodišnja odluka je promijeniti način prehrane.Uvesti više voća i povrća,pritom paziti na sezonu voća i povrća, a smanjiti unos prerađene prehrane ..
Moja zdrava novogodišnja odluka je uvesti više voća i povrća u svoju prehranu, te u prehranu mojih ukućana. Prvi međukorak u toj odluci je ostvaren- kupila sam blender. Ova knjiga bi mi bila super nagrada jer bih iz nje dobila znanje i inspiraciju za ukusno pripremanje sokova. :)
Zdrava novogodišnja odluka je svako jutro jesti zdravo: zobene pahuljice, lanene sjemenke, koštice marelice, chia sjemenke, jogurt, mlijeko, sezonsko voće.
Inače uvijek jedem salamu, paštetu, hrenovke. Vrijeme je da se moja prehrana promijeni kako bih imala zdravu energiju u sebi i kako se kilogrami ne bi gomilali jer sam došla u godine kada se masno tkivo skuplja na bokovima. :(
Ostati dosljedna i ne izgubiti motivaciju za zdrav i fitness život; i dalje redovno ići u teretanu i vježbati, paziti na prehranu, hraniti se zdravo i izbjegavati šećer i slatkiše...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji