16. Utorkom imamo mamy&dady day koji rijetko kad realiziramo (osmišljeno kao vrijeme za nas, za razgovor)- realizirati ga!
17. Svaki mjesec probati nešto što nikad nisam jela
18. Šetati svaku večer (kada to vrijeme dopušta)
19. Više sanjariti
20. Napredovati u poslu
21. Putovati, putovati...
22. Gledati još više crtića
23. Jednom mjesečno organizirati večeru s prijateljima
24. Svaki tjedan mami pospremiti stan
25. Biti spontana
26. Slušati glazbu još više
27. Upoznati nove ljude
28. Raditi na sebi
29. Učlaniti se u knjžnicu
30. Obojati zidove
31. Piti više čaja, a manje kave
32. Biti još više kreativna
33. Piti više vode
34. Coca cola samo nedjeljom
35. Čitati
36. Ići na koncerte
37. Kupiti si pokoju majicu, a ne imati izliku kako ništa ne trebam i radije kupiti ulje i brašno..
38. Praviti tortu za rođendan svoj djeci u zgradi
39. Manje gledati tv
40. Manje fb (nek se zna :) )
41. Kuhati zdravije, ali i otići u fast food ponekad
42. Reciklirati
43. Redovito provjeravati vid (jer imam problema s tim)
44 jednom mjesečno ići u konjički klub (volim konje pa zašto ne)
45. Svaku večer nabrojati 5 dobrih stvari koje su se dogodile u danu i zahvaliti Bogu
46. Biti realna i obzirna
47. Biti manje impulzivna
48. Pronaći novi hobi
49. Darivati krv
50. Ona najbitnija: biti još bolja žena, majka, sestra, kćerka i prijateljica, da svi mogu s ponosom reći da su sretni što sam dio njihovih života ;)
Ugodni Vam blagdani od bebe,mame i tate!
Započeti dan s tjelesnom aktivnošću, zdravo se i pravilno hraniti, uključiti više voća, povrća, orašastih plodova, čajeva, juhica, smoothija, tamne čokolade (ako mi baš padne šećer) i cjelovite, integralne žitarice (zobene mekinje, ...)u svoj meni :)
Piti minimalno 2,5l obične vode i 2 šalice zelenog čaja dnevno, gazirano ionako ne pijem već 15god. Koefin smanjiti na jednu šalicu dnevno. Bez vode života nema!
Svako jutro mjesavina lanenih i chia sjemenki u jogurtu, te svakodnevno litra mjesavine zelenog caja, kamilice i metvice. To je moja "tajna".
Svaki tjedan maraton jedan...hodanjem dostici kilometrazu maratona.i tako svaki tjedan!💪🏻😅
Svaki dan setnja od kuce do vrtica i nazad puta 2 cca 20 minuta i puno voca i povrca i proteina. Stedimo gorivo, uzivamo na svjezem zraku.
Moja odluka je kupiti dobar blender i detoksirati se zelenim sirovim, vocnim i povrtnim sokovima i smoothijima.
Moja odluka je izbaciti šećer, fast food, slatkiše i gluten iz prehrane. Vježbati svaki dan bar sat vremena ( 5 tibetanaca, voznja biciklom,..). Vise se smijati i citati :)
Moja zdrava novogodisnja odluka je da pijem vise vode i da se vise smijem. Smijeh je lijek! 😊😊
Idem kasno spavati, a nerijetko se i dogodi da probdijem cijelu noć. Ima to i neke prednosti: kad izađem na terasu tamo me čeka najmiliji prizor izlaska sunca, i shvatim koliko je prekrasno živjeti. No, isto tako, manjak sna jako loše utječe na moje zdravlje, pa je moja novogodišnja odluka formirati zdrav ritam spavanja u kojemu bih išla spavati ranije i budila bih se rano, pa bih mogla provoditi jutarnje rutine tjelovježbe, šetnje i zdravog doručka, bez da se odričem gledanja izlaska sunca :)
Moja novogodišnja odluka je smijeh,što više smijeha,jer smijeh je lijek.Uživanje u životu,druženje s dragim i optimističnim ljudima,druženje s kućnim ljubimcima i igranje s njima.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji