Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kao prvo lijepo pozdravljam sve neurodermatitičare na ovom portalu.Ako je ovo čudo stvarno tako djelotvorno a ne izaziva nikakve reakcije onda ga se moram dočepati prvom prilikom. U protivnom ću i dalje morati hodati svijetom smrdljiva!
Nekada sam koristila dezodoranse u spreju, onda sam ih napustila radi okoliša, danas koristim standardne kuglica roll-on dezodoranse bez kojih svaki dan jednostavno ne mogu. Nisam najsretnija sa tim industrijski rađenim losionima, no u nedostatku ponude prirodnih losiona ili ponude
…prikaži još! istih po previsokoj cijeni, i klasični dezodorans dobro dođe. Nisam se sretala sa drastičnim alergijama na dezodoranse, ali sam osjetila da određeni dezodoransi čak vrlo razvikanih brandova ponekad po malo iritiraju kožu. Voljela bih konačno probati dezodorans na prirodnoj bazi.
Uterkram roll-on želim isprobati,
Da se više izborom dezodoransa ne trebam sekirati.
Problem sa znojenjem ne stvara mi samo sintetika,
Od bilo kakvih materijla me hvata panika.
Podrav Zdravoj Kravici,
U nadi da ce stati na kraj mojoj panici. :))
Ja napokon želim naći roll-on dezić za sebe od kojeg neću dobiti alergijsku reakciju. I želim da miriši potpuno svježe i čisto. Želim da kad se obrijem ispod pazuha i nanesem roll-on dezić da me ništa ne pecka, ne iritira
…prikaži još! i da nema ružne pojave crvenila i osipa, niti nepodnošljive svrbeži.
Imam jako osjetljivu kožu pa moram uvijek paziti kod kupovine dezodoransa što kupujem odnosno da ispunjava deklarirano. Na žalost, to mogu ispitati tek kad kupim neki proizvod i do sada sam imala dosta promašenih investicija.
sigurno ću ga isprobat,ja koristim alverde deo,zadovoljan sam,a ne sadrži sve navedeno,uključujući i propylen glycol..mislim,stalno se priča o aluminium klorohidratu,a nitko ne spominje ovaj sastojak,koji je također povezan s kancerogenim djelovanjem..
Većinu dezića koje sam koristila nisu mi nikada izazvali nikakav osip jedino mi je problem što kad se izdepiliram ispod pazuha i kad nanesem dezić nijedan mi nije dovoljno dobar jer imam problema sa prekomjernim znojenjem i bez obzira koji
…prikaži još! koristila uvijek imam neugodni miris na svakoj majici koju sam imala na sebi.
Dezodoranssi, koliko sam ih samo isprobala... Nisam jedna od onih koja u trgovinama otvara i miriše pa se tako dogodilo da sam nekoliko puta kupila a miris...jao.. Uglavnom, uvijek nešto. Lijepo miriše, ali ostavlja trag, ne miriše baš ali je
…prikaži još! nježan prema odjeći..-to je ono što sam nekad gledala a sada kao neki manijak, kad god kupujem bilo koji proizvod, samo isčitavam sastojke i sat/ima sam u dućanu ako se radi o mjesečnoj nabavci. I kad konačno pronađem neki zadovoljavajući, imam osjećaj da više ne djeluje kao prvog dana, kao da to više nije to. Znam da mnogi od njih imaju hrpu štetnih sastojaka koji mi unaju kožu nadražiti ali jedna od bitnih stavki mi je da nemaju, između ostalog, sastojak Aluminum.
Još i sad mi je pred očima prekrasno pakiranje roll-on dezića. Uz privlačno pakiranje i miris je bio "taman po mom ukusu". Ljubičica je moj omiljeni miris, a ovaj uvozni dezić je mirisao upravo tako. Uživala sam svako jutro kada
…prikaži još! bi ga nanosila, osjećala se sigurnotijekom dana. Moj ljubimac je ipak imao jedan nedostatak. Ostavljao je bijele mrlje na odjeći i uskoro su sve moje tamne majice i košulje imale njegov trag na sebi. Odlučila sam da ćemo se moj ljubimac i ja rastati. Sada tražim drugog mirisnog ljubimca...
Prije sam mogla koristiti dezodoranse samo sa 0% alkohola, ali ove godine sam dobila paket kozmetike u kojem je bio dezić s alkoholom. Odlučila sam ga isprobati, i ništa se nije dogodilo. Nema svrbeža, crvenila, prištića, ničega osim glatke i
…prikaži još! mirisne kože. Jel' t znači da su se i stvari u svijetu kozmetike promijenile? Mislim da jesu.
Bez zdrave krave ne bih znala što su stvari prirodne i prave,
Za ovaj roll-on još nisam čula i moram priznati da se osjećam kao mula,
Jer predobro zvuči, a i inače me nezdravi antiperspirant poprilično muči..
:))
Godinama sam tražila roll-on dezić koji će odgovarati mojoj osjetljivoj koži. Kada sam ga pronašla, ostavljao mi je bijele tragove na odjeći. Imam sad jedan koji koliko-toliko zadovoljava moje prohtjeva, ali nisam 100% zadovoljna. Voljela bi pronaći bolji.
Kad sam počela paziti na zdrave i nezdrave stvari u kozmetici,vidla sam da postoji velika štetnost od "običnih " dezdoransa i roll on-a. Osobno nisam osjetljiva na sintetičke sastojke ,ali sigurno su štetni za moje zdravlje ,zato sam krenula isprobavati
…prikaži još! prirodne ,koji bi bili zdravi i učinkoviti (da sprječe neugodne mirise nakon znojenja).Tu sam naišla na problem...ima puno prirodnih dezdoransa ali rjetko je koji učinkoviti i da ugodno miriši,postoje i dakako razlike u cijeni od prirodnih do prirodnih dezdoransa.Mogu reći da sam probala i Utekremove i ti su bili jedni od onih koji su zadovoljili i finim mirisom i učinkovitošću.
Prvenstveno birammi blage i bezalkoholne dezodoranse, obzirom da imama iznimno suhu i osjetljivu kožu. Čitajući iskustva drugih osoba o sličnom problemu, isprobala sam priličan broj raznih dezodoransa, a na savjet dermatologa i neke dezodorane koji spadaju u medicinsku kozmetiku, no
…prikaži još!o ne mogu reći da je učinak bio u potpunosti zadovoljavajuć, osim što su iritacije postale ublaženije, ali ne i uklonjene.Navjeći problem stvaraju mi ljetni mjeseci, ali i bavljene sportom, jer tada moja koža ispod pazuha doslovno ,,poludi,, i tada su iritacije i osjećaj peckanja najintenzivniji. Možda bi Urtekram roll-on kremasti dezodorans nahranio moju suhu kožu i spriječio neugodne i bolne iritacije, a ja bi uživala čak i u ljetnim mjesecima i svakodnevno u svojim sportskim aktivnostima koje toliko volim.
Dezodoransi toliko čari u maloj bočici. Danas ih ima toliko da se teško odlučiti. Većina se vodi za mirisom, a manje brine o sastojcima. Jedino oni koji imaju problema sa alergijama i neželjenim reakcijama. Do sada nisam imala problema sa
…prikaži još! dezićima, naravno imam svoje favorite koje koristim godinama, tako da nema iznenađenja.
Prirodni dezodorans štiti od alergija
Komentari 58
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.