Komentari 58

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    nevenabore
    CELODNEVNA SVEZINA NIJE VISE SAMO SAN SAN,JER UZ MENE JE ROLL ON URTEKRAM!
  • Default avatar -
    valencia72
    Kao prvo lijepo pozdravljam sve neurodermatitičare na ovom portalu.Ako je ovo čudo stvarno tako djelotvorno a ne izaziva nikakve reakcije onda ga se moram dočepati prvom prilikom. U protivnom ću i dalje morati hodati svijetom smrdljiva!
  • Default avatar -
    irska
    Nekada sam koristila dezodoranse u spreju, onda sam ih napustila radi okoliša, danas koristim standardne kuglica roll-on dezodoranse bez kojih svaki dan jednostavno ne mogu. Nisam najsretnija sa tim industrijski rađenim losionima, no u nedostatku ponude prirodnih losiona ili ponude …prikaži još!
  • Default avatar -
    MIHAELAaaaa
    Uterkram roll-on želim isprobati, Da se više izborom dezodoransa ne trebam sekirati. Problem sa znojenjem ne stvara mi samo sintetika, Od bilo kakvih materijla me hvata panika. Podrav Zdravoj Kravici, U nadi da ce stati na kraj mojoj panici. :))
  • Default avatar -
    MACAKTOMMY
    Ja napokon želim naći roll-on dezić za sebe od kojeg neću dobiti alergijsku reakciju. I želim da miriši potpuno svježe i čisto. Želim da kad se obrijem ispod pazuha i nanesem roll-on dezić da me ništa ne pecka, ne iritira …prikaži još!
  • Default avatar -
    stanli
    Imam jako osjetljivu kožu pa moram uvijek paziti kod kupovine dezodoransa što kupujem odnosno da ispunjava deklarirano. Na žalost, to mogu ispitati tek kad kupim neki proizvod i do sada sam imala dosta promašenih investicija.
  • Default avatar -
    lemale
    sigurno ću ga isprobat,ja koristim alverde deo,zadovoljan sam,a ne sadrži sve navedeno,uključujući i propylen glycol..mislim,stalno se priča o aluminium klorohidratu,a nitko ne spominje ovaj sastojak,koji je također povezan s kancerogenim djelovanjem..
  • Default avatar -
    Mirnica666
    Većinu dezića koje sam koristila nisu mi nikada izazvali nikakav osip jedino mi je problem što kad se izdepiliram ispod pazuha i kad nanesem dezić nijedan mi nije dovoljno dobar jer imam problema sa prekomjernim znojenjem i bez obzira koji …prikaži još!
  • Default avatar -
    Tia0101
    Dezodoranssi, koliko sam ih samo isprobala... Nisam jedna od onih koja u trgovinama otvara i miriše pa se tako dogodilo da sam nekoliko puta kupila a miris...jao.. Uglavnom, uvijek nešto. Lijepo miriše, ali ostavlja trag, ne miriše baš ali je …prikaži još!
  • Default avatar -
    samac555
    Još i sad mi je pred očima prekrasno pakiranje roll-on dezića. Uz privlačno pakiranje i miris je bio "taman po mom ukusu". Ljubičica je moj omiljeni miris, a ovaj uvozni dezić je mirisao upravo tako. Uživala sam svako jutro kada …prikaži još!
  • Default avatar -
    damac
    Prije sam mogla koristiti dezodoranse samo sa 0% alkohola, ali ove godine sam dobila paket kozmetike u kojem je bio dezić s alkoholom. Odlučila sam ga isprobati, i ništa se nije dogodilo. Nema svrbeža, crvenila, prištića, ničega osim glatke i …prikaži još!
  • Default avatar -
    d0d0x
    Bez zdrave krave ne bih znala što su stvari prirodne i prave, Za ovaj roll-on još nisam čula i moram priznati da se osjećam kao mula, Jer predobro zvuči, a i inače me nezdravi antiperspirant poprilično muči.. :))
  • Default avatar -
    dajanaj
    moja koža je jako masna bila bih jako zadovoljna kada bih ja osvojila Uterkram roll-on i idealan dar za moju kožu
  • Default avatar -
    MissW
    Ja bi roll-onić! Hvala Kravice!
  • Default avatar -
    doroteica
    Godinama sam tražila roll-on dezić koji će odgovarati mojoj osjetljivoj koži. Kada sam ga pronašla, ostavljao mi je bijele tragove na odjeći. Imam sad jedan koji koliko-toliko zadovoljava moje prohtjeva, ali nisam 100% zadovoljna. Voljela bi pronaći bolji.
  • Default avatar -
    Monikak
    Kad sam počela paziti na zdrave i nezdrave stvari u kozmetici,vidla sam da postoji velika štetnost od "običnih " dezdoransa i roll on-a. Osobno nisam osjetljiva na sintetičke sastojke ,ali sigurno su štetni za moje zdravlje ,zato sam krenula isprobavati …prikaži još!
  • Default avatar -
    malazana
    Prvenstveno birammi blage i bezalkoholne dezodoranse, obzirom da imama iznimno suhu i osjetljivu kožu. Čitajući iskustva drugih osoba o sličnom problemu, isprobala sam priličan broj raznih dezodoransa, a na savjet dermatologa i neke dezodorane koji spadaju u medicinsku kozmetiku, no …prikaži još!
  • Default avatar -
    goga80ovan
    Dezodoransi toliko čari u maloj bočici. Danas ih ima toliko da se teško odlučiti. Većina se vodi za mirisom, a manje brine o sastojcima. Jedino oni koji imaju problema sa alergijama i neželjenim reakcijama. Do sada nisam imala problema sa …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.