Komentari 58

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    nika213
    Ja nemam klasičnih problema s alergijom, ali me muči što već godinama ne mogu naći deodoran/roll on koji bi ublažio moje prekomjerno znojenje i njime popraćene "mirise". Probala sam više vrsta i tipova, promijenila način prehrane ali i dalje mi …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ivanasz
    Tako sitan, a tako bitan! Dezić! Zamislite život bez njega...pfuf... Urtekram je zajednički naziv za sve moje probleme - sadrži prirodne sastojke, bez konzervansa (imam osjetljivu kožu i vrlo često dobijem crveni osip), smanjuje rizik od alergija (alergija na ambroziju …prikaži još!
  • Default avatar -
    gemini83
    mislim da su prirodni preparati odlicni. do nedavno sam isprobavala uobicajne sa reklama, iako na meni iz nekog razloga ne dijeluju kako bi trebali.kad sam dobila osip na kozi pocela sam koristiti roll-on iz biljnih ljekarni i stvarno sam zadovoljna razlikom!
  • Default avatar -
    branchy
    Dezići? Znam da nisu zdravi, ali još nisam pronašla onaj pravi. Lijepe se, peckaju, al'mirišu fino... i zato ih volimo, stalno ih kupujemo. Bilo bi lijepo imati jedan "bio", s veseljem bi ga nanosila i znala da je mojoj koži …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivanika
    želim!!!!
  • Default avatar -
    luna14
    Ako je tako dobar vjerojatno je takav i u cijeni,htjela bih ga probati da vidim da li mi se isplati kupovati.Imam suhu kožu a s njom i česte probleme koje bi s ovim roll-onom voljela otpisati.nadam se da je ovo …prikaži još!
  • Default avatar -
    VBD
    Na tijelu najviše volim miris svježe vode i blagog sapuna pa takav mora biti i moj dezodorans. Važno mi je da je blag poput vode, da njeguje poput losiona, da je prirodan i neškodljiv, da ne iritira niti svojim sintetičkim …prikaži još!
  • Default avatar -
    Perdita27
    Tragikomedija o ekcemu Ima tome dvije i pol godine kako sam koristila stanoviti dezodorans glasovita imena, a čija upotreba me koštala nesnosnog svraba i zajedljivog peckanja. Kako mi to žene volimo često činiti, tako sam i ja dobra tri mjeseca …prikaži još!
  • Default avatar -
    AngelinaN123
    Imam jako osjetljivu kožu te mi većina dezodoransa izaziva crvenilo, sa niti jednim do sada isprobannim nisam u potpunosti zadovoljna radi propuštanja znoja, peckanja i tragova na odjeći,definitivno su bolji roll-on od drugih pakiranja!!
  • Default avatar -
    duda9699
    Budući da već godina pratim Vaš portal, a odnedavno sam se i uspješno registrirala- bila bi vam neizmjerno zahvalna da ja osvojim roll-on. Nikad nisam ništa osvojila, ALI ZA SVE POSTOJI PRVI PUT!! :))))))
    leptirica20
    priroda je to prava, kad bi imala uterkram roll-on bila bi zdrava!
  • Default avatar -
    sndrma
    Godinama sam se snalazila na razne načine sve dok nisam otkrila Urtekram! Nema više žarenja, suhe kože i groznih bijelih flekova na majcama...
  • Default avatar -
    mpetr620
    Dezodorans koristim svaki dan, jer volim da mi je koža ispod pazuha mirisna i čista. I najzdravija i nimalo osjetljiva koža nije imuna na sintetičke sastojke koji kad tad naruše njezinu ljepotu i zdravlje. Koristim samo prirodne deziće, jer s …prikaži još!
  • Default avatar -
    imisetic
    općenito nemam reakcije i problema s sintetičkim mirisima i sastojcima u dezodoransima, ali ih nastojim izbjegavati.Zapravo mi je najveći nedostatak "drogerijskih" dezodoransa velika reklama i marketinški trikovi, a slaba dugotrajnost i dugoročna štetnost. Smatram da se isplati izdvojiti malo više …prikaži još!
  • Default avatar -
    sbotica
    strašno imam osjetljivu kožu, vječito peckanje tako da sam odustala od upotrebe dezodoransa, al sam se ipak vratila zbog cjelodnevnog izbivanja iz kuće i osjećaja nelagode i znojenja, a nisam pronašla još odgovarajući roll on stoga se iskreno nadam da …prikaži još!
  • Default avatar -
    VBD
    Na tijelu najviše volim miris svježe vode i blagog sapuna pa takav mora biti i moj dezodorans. Važno mi je da je blag poput vode, da njeguje poput losiona, da je prirodan i neškodljiv, da ne iritira niti svojim sintetičkim …prikaži još!
    idic
    koža mi itekako reagira na dezodoranse,neki dan sam kupila sebamed deo,bez alkohola,aluminija i još piše da je za jako osjetljivu kožu. Kad sam ga nanjela koža me je počela peć i totalno je neugodan osječaj,isto se ponovilo i još par …prikaži još!
  • Default avatar -
    ZAKS
    Sa dosta dezića sam imala problema, jer su često poput ljepila, vrlo ljepljivi, i ostavljaju bijele mrlje po odjeći(Pogotovo oni suhi i u sticku). Na kraju koristim najjeftinije i najbolje - roll on - koji su stvarno odlični. Preferiram one …prikaži još!
  • Default avatar -
    iskra000
    moji problemi s roll onima počinu ovo ljeto, sve sam isprobala, i ljetos otkrila da imam neke kvržice ispod pazuha, od onda više ne koristim ni jedan komercijalni roll on već kristal koji je prirodan, ne mogu reći da sam …prikaži još!
  • Default avatar -
    rtina
    Koža mi je oduvijek bila jako osjetljiva i kad stavim dezedorans peće me. Probala sam sve poznate marke, čak i one koje reklamiraju kao nježne i protiv iritacije i ništa mi nije pomoglo. Voljela bi probati ovaj proizvod, možda mi …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.