Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
već duže vrijeme tražim takav roll-on jer imam jako osjetljivu kožu.
ovo je prava stvar za mene. hvala vam što ste ponudili takvo nešto.
spasili bih me peckanja poslije upotrebe neodgovarajućih roll-ona.
na zalost imam grozne reakcije na sastojke dezodoransa a kako je nemoguce ne koristiti ih, vec dugo sam na mukama koji odabrati a da mi ne izazove alergijsku reakciju. prabati cu ovaj u nadi da ce ga moja koza prihvatiti...
Imam jako osjetljivu kožu te mi većina dezodoransa izaziva crvenilo,
sa niti jednim do sada isprobannim nisam u potpunosti zadovoljna radi propuštanja znoja, peckanja i tragova na odjeći,definitivno su bolji roll-on od drugih pakiranja!!
moji problemi s roll onima počinu ovo ljeto, sve sam isprobala, i ljetos otkrila da imam neke kvržice ispod pazuha, od onda više ne koristim ni jedan komercijalni roll on već kristal koji je prirodan, ne mogu reći da sam
…prikaži još! previše zadovoljna, ali sam barem mirnija,
strašno imam osjetljivu kožu, vječito peckanje tako da sam odustala od upotrebe dezodoransa, al sam se ipak vratila zbog cjelodnevnog izbivanja iz kuće i osjećaja nelagode i znojenja, a nisam pronašla još odgovarajući roll on stoga se iskreno nadam da
…prikaži još! ću ovoga osvojiti i da će me spasiti mojih muka, u suprotnom ću ga ipak kupiti i nadati se istom.
Prvenstveno birammi blage i bezalkoholne dezodoranse, obzirom da imama iznimno suhu i osjetljivu kožu. Čitajući iskustva drugih osoba o sličnom problemu, isprobala sam priličan broj raznih dezodoransa, a na savjet dermatologa i neke dezodorane koji spadaju u medicinsku kozmetiku, no
…prikaži još!o ne mogu reći da je učinak bio u potpunosti zadovoljavajuć, osim što su iritacije postale ublaženije, ali ne i uklonjene.Navjeći problem stvaraju mi ljetni mjeseci, ali i bavljene sportom, jer tada moja koža ispod pazuha doslovno ,,poludi,, i tada su iritacije i osjećaj peckanja najintenzivniji. Možda bi Urtekram roll-on kremasti dezodorans nahranio moju suhu kožu i spriječio neugodne i bolne iritacije, a ja bi uživala čak i u ljetnim mjesecima i svakodnevno u svojim sportskim aktivnostima koje toliko volim.
Budući da već godina pratim Vaš portal, a odnedavno sam se i uspješno registrirala- bila bi vam neizmjerno zahvalna da ja osvojim roll-on.
Nikad nisam ništa osvojila, ALI ZA SVE POSTOJI PRVI PUT!! :))))))
Kao prvo lijepo pozdravljam sve neurodermatitičare na ovom portalu.Ako je ovo čudo stvarno tako djelotvorno a ne izaziva nikakve reakcije onda ga se moram dočepati prvom prilikom. U protivnom ću i dalje morati hodati svijetom smrdljiva!
Bez zdrave krave ne bih znala što su stvari prirodne i prave,
Za ovaj roll-on još nisam čula i moram priznati da se osjećam kao mula,
Jer predobro zvuči, a i inače me nezdravi antiperspirant poprilično muči..
:))
Koža mi je osjetljiva i ne podnosi sintetičke raznorazne deo mirise,
baš bi voljela probati Urtekram rol on. Bude li se sreća meni
osmjehnula ovaj puta?!...
ima dana kišnih i nikakvih baš poput ovog danas kad se osjećam jadno,bezvezno i nevoljeno ...znam ,samo loš dan i on će proći... iza kiše dolazi sunce kažu i uvijek je tako.već sutraću se osjećati bolje.valjda.sad u nedostatku iskrenih prijatelja,prijatelja
…prikaži još!a koji bi me razumjeli,koji bi me nasmijali,koji bi me već nekako oraspoložili -ja sam na stranicama zdrave krave-i na komentarima za dezić.vidim prirodan je i hvalite ga.možda bi mi on uljepšao dan da ga imam jer nekako mislim da smo svi već otrovani raznim kemikalijama iz proizvoda za njegu,šampona,krema...možda su zbog apsorpcije svih tih silnih štetnih tvari ljudi postali takvi kakvi jesu,možda nam prirodne tvari pomognu da se osjećamo bolje i da budemo bolji jedni prema drugima.očito priroda zna najbolje.zato eto pozdravljam sve proizvode koje ne sadrže štetne tvari.da ih barem ima više.i pozdravljam zdravu kravu -portal koji promiče važnost prirode i zdravlja.
sve dok nisam rodila, nisam imala problema sa znojenjem i neugodnim "mirisima", međutim, to se, na moju veliku žalost, promijenilo. počela sam upotrebljavati drugi stick,jer sam mislila da mi onaj moj stari možda više ne odgovara, a onda još jedan,
…prikaži još! pa još jedan, pokušala sam i s mineralnim kamenom... uglavnom, moja je koža pretrpjela poveći broj sintetičkih napada... s obzirom da radim u školi, itekako vodim računa da mi se ne dogodi neugodan miris pa se ekstra zaštitim stickom, a k tome bavim se i plesom, što znači dodatno znojenje, a onda i dodatno korištenje preprata koji sprečavaju neugodne mirise i mrlje ispod pazuha... ufufuf!!! vrijeme je za nešto prirodno...
Ako je tako dobar vjerojatno je takav i u cijeni,htjela bih ga probati da vidim da li mi se isplati kupovati.Imam suhu kožu a s njom i česte probleme koje bi s ovim roll-onom voljela otpisati.nadam se da je ovo
…prikaži još! dovoljno ,iako ima puno vise super komentara.Ja bas i nemam dara za pisanje al nada umire posljednja. :)
ja bih ovaj dezić poklonila svojoj seki koja ima ogromnih problema s kožom i odabirom dezodoransa.. dosad je svašta probala, ali limfni čvorovi i dalje nateknu čak i od provjerenih marki dezodoransa. a kako ona studira, a ja radim za
…prikaži još! mršićevu plaću, nije baš da možemo previše eksprimentirati s kvalitetnijim proizvodima. ovo bi joj baš dobro došlo. i da, nije testirano na životinjama, i naša mala kujica bi ga odobrila! :)
Dezodorans koristim svaki dan, jer volim da mi je koža ispod pazuha mirisna i čista. I najzdravija i nimalo osjetljiva koža nije imuna na sintetičke sastojke koji kad tad naruše njezinu ljepotu i zdravlje. Koristim samo prirodne deziće, jer s
…prikaži još! njima moja koža diše i nema iraitacija nakon depilacije pazuha i nanošenja dezića. Ne volim kemiju u kozmetici i stoga sam apsolutni pobornik prirodnih i za kožu zdravih sastojaka koji se nalaze u dezodoransima.
Prirodni dezodorans štiti od alergija
Komentari 58
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.