Komentari 58

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    ja134
    Mislim da nikada nije bilo više alergija kao proteklih desetak godina. Samo u mojoj obitelji tri su osobe alergične na sve i svašta. Više i ne znam na što sam sve alergična. Sestra mi je jedva preživjela od alergije na …prikaži još!
  • Default avatar -
    irska
    Losion = dezodorans, na to sam mislila :)
  • Default avatar -
    ivanika
    imam osjetljivu kožu,a primjećujem da mi se od antiperspiranata stvaraju kvržice ispod pazuha!
  • Default avatar -
    sogica
    ima dana kišnih i nikakvih baš poput ovog danas kad se osjećam jadno,bezvezno i nevoljeno ...znam ,samo loš dan i on će proći... iza kiše dolazi sunce kažu i uvijek je tako.već sutraću se osjećati bolje.valjda.sad u nedostatku iskrenih prijatelja,prijatelja …prikaži još!
  • Default avatar -
    dadoitea
    Dobila sam na poklon komplet koji je uključivao i roll-on dezodorans. Mirisao je savršeno i ja sam bila oduševljena, jer sam i sam osjetila kako lijepo mirišim. Već drugi dan korištenja mojeg "fatalnog" roll-ona osjetila sam peckanje ispod ruke, ubrzo …prikaži još!
  • Default avatar -
    zdravamarijana
    Moji problemu su već godinama isti, alergijske reakcije na britvice, i dezedoranse, konstantno cvenilo, prištići. stalna muka. spremna sam za promjenu. :-)
  • Default avatar -
    MATIJABISKUP
    već duže vrijeme tražim takav roll-on jer imam jako osjetljivu kožu. ovo je prava stvar za mene. hvala vam što ste ponudili takvo nešto. spasili bih me peckanja poslije upotrebe neodgovarajućih roll-ona.
  • Default avatar -
    angel_wing
    na zalost imam grozne reakcije na sastojke dezodoransa a kako je nemoguce ne koristiti ih, vec dugo sam na mukama koji odabrati a da mi ne izazove alergijsku reakciju. prabati cu ovaj u nadi da ce ga moja koza prihvatiti...
  • Default avatar -
    MARADONA
    Moja iskustva sa korištenjem dezodoransa su poprilično loša, jer većina me razočarala i nije ispunila moja očekivanja. Još uvijek tražim idealni dezić za sebe koji neće ostavljati ružne tragove, da ne sadrži aluminijeve soli u sebi, da nije testiran na …prikaži još!
  • Default avatar -
    BIBAP
    Koža mi je osjetljiva i ne podnosi sintetičke raznorazne deo mirise, baš bi voljela probati Urtekram rol on. Bude li se sreća meni osmjehnula ovaj puta?!...
    kristinazdravakrava
    sve dok nisam rodila, nisam imala problema sa znojenjem i neugodnim "mirisima", međutim, to se, na moju veliku žalost, promijenilo. počela sam upotrebljavati drugi stick,jer sam mislila da mi onaj moj stari možda više ne odgovara, a onda još jedan, …prikaži još!
  • Default avatar -
    kiara9
    Mislim da je ovo nešto što sam zapravo odavno trebala otkriti i barem probati jer bi mi se povremeno pojavile iritacije zbog negativnih utjecaja raznoraznih "popularnih" dezodoransa,za moju kožu ipak pretjeranih, iako nisam znala da su upravo oni tome uzrok, …prikaži još!
  • Default avatar -
    marijaodzic
    doma imam nepreglednu kolekciju dezića, uglavnom, dosta se znojim ljeti, pa bez obzira što stavila često imam mokre mrlje ispod ruke....koje ne 'mirišu' neugodno po znoju, ali su vidljive i izgledaju ružno....I nikako ne mogu pronaći pravi dezić za sebe …prikaži još!
  • Default avatar -
    Perdita27
    Zahvaljujem Zdravoj Kravici na nagradi, uz nadu da će po dospijeću dezića moje pazušne jamice postati prpošne poput onog malca iz Gangnam Style-a:)) Beautiful, loveable... :***
    ksenchipoison
    ja bih ovaj dezić poklonila svojoj seki koja ima ogromnih problema s kožom i odabirom dezodoransa.. dosad je svašta probala, ali limfni čvorovi i dalje nateknu čak i od provjerenih marki dezodoransa. a kako ona studira, a ja radim za …prikaži još!
  • Default avatar -
    Fiamma
    Evo, da s vaam podijelim svoje neugodno iskustvo kada sam na teži način saznala da sam alergična na neki sastojak u dezodoransima i parfemima. Bilo je to prije 10 godina i spremala sam na maturalno putovanje. Kako je to bio …prikaži još!
  • Default avatar -
    CIKO
    Probao sam većinu roll-on-ova koje sam mogao naći na našem tržištu. Moja potraga za "onim pravim" traje već punih godinu i pol dana i još uvijek ga nisam pronašao, jer niti jedan dosad nije uspio ispuniti moje male ali bitne …prikaži još!
  • Default avatar -
    renchy81
    Kao i večina dezodorans koristim svakodnevno, police drogerija i ljekarni su ih prepune kao i svih drugih proizvoda te se izborom kozmetike koja je najbolja za mene i moju kožu lagano gubim. Što više isprobavam razne sastojke i mirise, marke... …prikaži još!
    gregori
    S obzirom da često dobijem osip nakon nanošenja dezodoransa i parfema zaključila sam da sam alergična na neki sastojak. Me znam na što točno pošto nisam bila na alergo testu
  • Default avatar -
    ines668
    Budući da se depiliram svaki dan, koža mi je često nadražena. Nakon depilacije, nanošenje dozodoransa je trauma: idućih pola sata osjetim žarenje ispod pazuha, iako je na deklaraciji navedeno da sadrže 0% alkohola i da imaju pH prilagođen koži. Uz …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.