Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Moja cura obožava: nagradne igre, zdravu hranu i mene. Kao što vidite, na trećem sam mjestu. E, da bi se popeo na prvo mjesto bilo bi dobro osvojiti paket eko brašna na Vašoj nagradnoj igri. Jer, i Zdrava Krava joj
…prikaži još! je jako draga. Molim da mi pomognete i osigurate njenu naklonost koja će se sigurno očitovati i u domaćem kruhu i pecivcima!
Moja dvogodišnja kćer poprilično je izbirljiva po pitanju hrane. Jede praktički sve, ali ne kad bih ja to htjela, već kad ona odluči što joj se jede. Međutim, kad mama ispeče domaći kruh ili neko pecivo, mala buntovnica odjednom nema
…prikaži još!a nikakvih prigovora, sve popapa i uvijek traži još. Bila bih jako sretna kada bih svom malom zlatu mogla pripremiti omiljenu vrstu hrane od zdravih i potpuno prirodnih sastojaka, a vjerujem kako bi i ona bila zadovoljna :)
Ekozona brašno puno vitamina
Komentari 42
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.