Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja bi htjela dobiti to brašno,ne samo zbog brašna nego zato što igram već dugoo razne nagradne igre i skoro nikada ništa ne dobijem,pa bi me čak ibrašno jakooo razveselilo. A kada ga dobijem (ako) ispeči ću puuno palačinki pa
…prikaži još! možete doći probati :)
Zato što mi je brašno osnovna namirnica u kuhinji, gotovo svaki dan pečem kruh, peciva, kolače itd. Smatram da strojno pripremljeno tijesto izgubi pravi okus, stoga ih radim ručno. Probala sam integralno brašno od ekozone i ostala zadivljena jer sam
…prikaži još! inače alergična na njega, a od ekozoninog mi nije bilo ništa. Nikad nisam ništa napravila s polubijelim brašnom, jer sam doznala za praksu bojenja bijelog brašna i nazivanja tog proizvoda polubijelim brašnom, voljela bih se još jednom razuvjeriti kao što sam s integralnim, a ako ijedno brašno to može onda je to sigurno od ekozone.
Svaki vikend mi dolaze moja djeca koji studiraju u Zagrebu. I onda počinje za mene vrijeme kuhanja svih mogućih delicija koje oni vole. Cijeli vikend kuham, a moja obitelj najviše voli kiflice koje prekrasno mirišu već u nedjeljno jutro dok
…prikaži još!k još svi spavaju. Obožavam naše obiteljsko, jutarnje ispijanje omiljenog nesa uz kiflice i kolače koje mi naruče još preko tjedna. Možda je to dobar razlog da dobijem ovu nagradu...
Godinama imam probavnih tegoba,pa sam presla na vegetarijansku prehranu.Kod kuce sama pravim kruh iz pekaca.Nadam se da ce mi ovo brasno pomoci u jos boljoj pripremi ne samo kruha nego i drugih proizvoda.
Mijesim tijesto tako vješto,
a nisam pekar pravi.
Kuham,pečem na sve strane,
takvoj ženi nema mane.(šala)
Baš sam vrijedna vesela,
na glavi kapa pekarska.
Fali meni samo brašno,
brašno pšenično zdravo
da zamjesim kruh pravi..pravi-zdravi
kao pekar pravi :)))
Obožavam pripremati razno-razna slatki i slana peciva,koja moji najmanji ukućani još topla pušu i sa smješkom grickaju jer ne mogu dočekati da se ohlade.Naravno do sada sam koristila standardne tipove brašna,koja se nalaze na policama gotovo svih dućana ali ovo
…prikaži još! je uistinu nešto za mene novo,svakako bih voljela isprobati Ekozona brašno jer svojoj djeci uz dobar okus njihovih omiljenih peciva,želim i da unose dovoljnu količinu vitamina i minerala kojih u običnom bijelom brašnu nažalost nema!
Kuham, mjesim čuda stvaram, trebam brašna još da šaram, Kolači, torte, kreme, ideja stotinu nema dileme, Nikad dosta toga slatkog, opet brašna oštrog, glatkog! Zdravog jela, juhe, gulaš, nema šanse da fulaš, za svako jelo trebaš brašno, zato trebam ovaj
…prikaži još!ebam ovaj poklon strašno!
Moja mama je oboljela od karcinoma prije godinu dana. Od tada se sve promijenilo...cijeli život se okrenuo naglavačke. Odlučili smo joj svi pomoći, a ponajviše ona sama sebi. Sve što smo pronašli, a da je dobro u borbi protiv ove
…prikaži još! opake bolesti, mi smo joj nabavili. Ovo brašno još nije probala, a mislim da bi joj jako dobro došlo! Ona jede samo prirodno, ništa tretirano kemikalijama i ništa GMO. Ponekad si i sama peće kruh, pa mislim da bi se jako obradovala da joj poklonim ovo brašno, jer izgleda savršeno!Nešto novo, zdravo i za moju mamu!Prava stvar!
Još sam relativno mlada,ali mi kuhanje svakim danom postaje sve manja nepoznanica. Ipak ima još stvari koje se ne bi usudila sama skuhati i napraviti, a jedna od njih su peciva, kruh, kiflice... No, sad i dok sam čitala ovaj
…prikaži još! članak pala mi je na um super stvar. Pa zbog čega ja ne bi mogla pripremiti nešto takvo.draga Zdrava kravo, molim te daj meni to brašno pa probamo najfinije kiflice i kruh na svijetu.
Moja djeca su odndavno otkrila čari kruha. I prje par dana u jednom velikom trgovačkm lancu kupim kruh, svježi u 'škarocu' raženi, sve super. Kod kuće pogledam etiketu - svašta nešto što ni ne znam što je,ali ajde ok. Međutim
…prikaži još! na kruhu je pisalo 'Made in Germany'? U tom trenutku sam aključila da djeca, ali i ja zasluujemo nešto bolje. Krećem u'proizvodnju vlastitog kruha i vrhunsko brašno je 'sine qua non'
Ova nagradna igra je veoma interesantna, a i poklon je veoma kvalitetan. Od kako znam za sebe imam problema sa kilazom i oduvijek sam imala taj ''visak'' kilograma. Prije nekoliko mjeseci sam se ulogovala na ovaj sajt i vidjela kako
…prikaži još! se zdravo hraniti (a pritom se ne izgladnjivati), i ojacati svoj organizam, i od tada sam skinula 10kg! Sada pravim i konzumiram samo zdravu hranu, hranu sa mnogo vitamina, minerala i proteina. Nadam se da sam uspjela obrazloziti zasto bih htjela osvojiti paket Ekozona brasna. Jos jednom hvala Zdravoj kravi! :)
Evo jednog recepta Jadranke Boban Pejić kojeg sam isprobala i mogu ga preporučiti svima jer je jako ukusno, jednostavno za pripremiti i što je najbitnije zdravo! Idealno za doručak. Jedino što nisam koristila je Ekozona brašno pa se nadam, ukoliko
…prikaži još! osvojim nagradu, da će pržolice biti još bolje. Dobar tek svima!
Pržolice
• 8 kriški kruha
• 120 g tofua
• 1 šalica mlijeka
• 1 žlica aru praha
• 4 žlice brašna tip 850
• ½ žličice kurkume
Smiksajte tofu s mlijekom, aru prahom, brašnom i kurkumom. Svaku krišku umočite u smjesu i pržite na malo ulja s jedne i druge strane. Ocijedite na papirnatom ubrusu.
Prije godinu dana imao sam tešku operaciju i tek prošli mjesec sam mogao jesti svoje omiljene medenjake koje cijeli život obožavam. Supruga jako pazi što mi kuha i bila bi zadovoljna sa ovim brašnom...
Eko imanje Zrno uzgaja domaće žitarice, Kvalitetu nudi i zdravlje nam daruje, Odlično je znati da Ekozona brašno prehrambenu vrijednost će dati, Zato želim kruh i peciva od njega pripremati. Oduševit će me zasigurno kvalitetom koju nudi, Naravno da želim
…prikaži još!želim Ekozona brašno isprobati ljudi,
A znam da aditive i pesticide ne sadrži.
Prepuno je ono vitamina,minerala,
Odličan je izbor za izradu kruha i peciva.
Lijepo je kada čovjek zna da,
Uistinu važna je zdrava prehrana,
Boban Pejić Jadranka baš sve o tome zna,
I još k tome recepte nudi bajne,
Jednostavno to su stvari sjajne.
Ekozona proizvodi potpuno su prirodni,
Lako ih je sve redom, jako zavoljeti
Od prvog puta kad smo ih isprobali.
Brašno Ekozona sadrži i proteine,
Rado bi kruh spravljala sa njime,
A kad bih mogla birati,
Što uistinu želim na dar,
Naravno to bi bio paketić Ekozone znaj.
On nam daruje za izradu peciva i kruha, samo najbolje!
Voljela bih dobiti Ekozona brašno jer sam članica eko udruge Živa zemlja, živim u Slavoniji za koju kažu da je žitarica Hrvatske, a ne mogu nigdje kupiti brašno koje je uzgojeno bez kemije. Svojoj obitelji pokušavam koliko god je moguće
…prikaži još! pružiti zdravu hranu i svake godine proširujemo svoj jelovnik novim namirnicama. Trudim se nabaviti što više starih sorti povrća, isprobati neke egzotične kao što su batat, aronija, goji, amarant, a od starih baka uzeti zaboravljene recepte i ponovo ih oživjeti. Moja djeca su bila oduševljena kad sam prvi puta ispekla proju, domaći kruh od kukuruznog brašna bez kvasca. Od tada nam je često na stolu, a najviše za večeru nariban u toplom mlijeku. Za blagdane obavezno pečem domaći kruh obogaćen neobičnim dodacima. Tako smo isprobali kruh s rogačem, koprivom, cimetom, slaninom, kikirikijem i još svim i svačim. Ovaj paket bi mi baš dobro došao da mogu još više isprobavati.
Svojim ukućanima vrlo često pečem fino i friško slane kiflice.
To najviše vole, nisam pekla sa ovim brašnom a baš bi probala.
Eto ... ako bude sreće možda i budem.
Lijepi pozdravi
Uf, bila bih jako sretna da dobijem brašno, jer sam pročitala da vode računa o tome da je ekološki uzgojen, da nije tretirano kemikalijama, a meni je to najvažnije. Da sve raste prirodno i normalno kao nekad kako su naše
…prikaži još! bake uzgajale. I naravno, rado bih ispekla domaći kruh, mmmmmm, to bi bilo fino. Pozdrav!!!
Ekozona brašno puno vitamina
Komentari 42
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.