Komentari 42

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    malocrnozlato
    mijesim tjesto,valjam tjesto , kifle pečem trebam brašno! Ekozona nema mane,bit če kifle ko"od bake :)
  • Default avatar -
    marali
    Kruh, kiflice sa šunkom i sirom volim radit ja u tome mi je kulinarska sreća sva. Brašno bijelo, polubijelo, ovo, ono, koristim sve ali Ekozona pšenično brašno ne. Iskreno, i prvi puta čuh za njega isprobati ga, ne bi bilo …prikaži još!
    Majica
    Nema boljega osječaja od onoga, kada dođeš kući nakon radnog dana, a kuća miriše na svježe pečeni kruh.Mmmmmm........Nema ljepšega mirisa od toplog domačeg kruha... Moja mama i ja se konstantno trudimo našim ukučanima pružati upravo to ˝zadovoljstvo˝ :) Pošto jako …prikaži još!
  • Default avatar -
    stanli
    Vjerojatno sam u nekom od prošlih života bila pekarica, stalno nešto spravljam od dizanog tijesta, slane i slatke varijacije. Obožavam isprobavati nove receptete mislim da bi sa Ekozona brašnom zasigurno bili još bolji i ukusniji.
    imeime
    Mene jako veseli kada sebi i svojoj obitelji mogu spraviti zdrave i ukusne obroke i jako uživam u ,,kreiranju,, svakog jela. Trudim se birati namirnice koje su zdrave i ekološki uzgojene. Uživam kada sa svojom kćerkicom radim razne kiflice, peciva,kruh... …prikaži još!
  • Default avatar -
    renchy81
    Nisam baš stručnjak za pravljenje pekarskih proizvoda pa uvijek završim u obližnjoj pekarnici i pojedem neko napuhnuto pecivo od kojeg se i ja napuhnem ko balon. Kada bi dobila ovo brašno više bi se potrudila da moj kruh iz pećnice …prikaži još!
  • Default avatar -
    damac
    Momentalno sam u zdravstvenim problemima, koji će najvjerojatnije prijeći u trajno stanje, pa se sve više zanimam za zdrave i ekološki uzgojene namirnice. A koliko shvaćam i ovo brašno je jedna od njih. Voljela bi naučiti peći kruh, a bez brašna to ne mogu.
  • Default avatar -
    trnje
    obožavam svojoj obitelji ispeći kiflice i razna peciva te domaći kruh kad god sam u mogućnosti jer toplinu doma čine i mirisi svježe ispečenog kruha i peciva
  • Default avatar -
    dadoitea
    Ja sam jedna baka koja kuha cijeli život. Prije mirovine sam se profesionalno bavila kuhanjem, a sada kuham mojoj djeci. Najsretnija sam kada se lijepo napapaju i kada su svi sretni i zadovoljni. Često spremam kolače koje svi vole i …prikaži još!
  • Default avatar -
    jopa09
    prošlu zimu sam započela peći sama kruh u rerni, klincima se to jaaako svidjelo. Naravno s toplim vremenom sam napravila pauzu. Ali sam se razveselila kada me je prije par dana moj mlađi petogodišnji sinak upitao:"Mama a kad ćeš ti …prikaži još!
  • Default avatar -
    ztpromatrac
    Volio bih ga probati jer u posljednje vrijeme imam probleme sa želucem i muči me nakon što pojedem kruh.Bilo iz dućana,bilo kod kuće pečen.
  • Default avatar -
    micuga
    Ekozona brašno pretvorili bi uz pomoć našeg pekača u fini, mirisni i zdravi kruh i peciva. Sada kad smo konačno naučili i savladali prave mjere, možemo i uživati u kruhu. Prvih tjedan dana bilo je raznih pokušaja, a neke od …prikaži još!
  • Default avatar -
    nadicaaa
    Zato jer često pečem domaći kruh, ako baš nemam vremena, ubacim u pekač. Obožavam miris i okus kruha, a s Ekozona brašnom bi nam kruh bio još zdraviji!
  • Default avatar -
    mirjanai
    Baš sam nedavno kupila svoj prvi pekač za kruh pa bih voljela dobiti ovo brašno da ga isprobam
  • Default avatar -
    majadee
    redovito kupujem ekozonina brašna za spravljanje pekarskih proizvoda ali i pšeničnog mesa - seitana. moj studentski budžet jako dobro zna koliko ga odabir kvalitetnih namirnica opterećuje pa mu svaki poklonjen proizvod doista mnogo znači :)
    gregori
    Obožavam mamin domaći kruh ivoljela bih dobiti brašno
  • Default avatar -
    Klementinica
    Ovo brašno želim osvojiti kako bih ga mogla pokloniti svome tati koji boluje od dijabetesa i ima povišen kolesterol u krvi...na zdravoj je prehrani,pa vjerujem da bi volio i kruh od ovakvog brašna probati...ionako nastoji stalno kupovati crni kruh, i …prikaži još!
  • Default avatar -
    Inchy
    Doma jako volimo peći kiflice i slične proizvode, pa bi nam super došlo da probamo nešto drugačije. A i meni kao mladoj kuharici bi bio doživljaj raditi peciva sa ovim brašnom. Još kad iznenadim svoje doma...odlično. :-)
  • Default avatar -
    ivankasab
    Htjela bi probati ovo brašno zbog njegovih sastojaka, posebice jer nije GMO i ne sadrži šećer. Volim peći domaći kruh, pogotovo u ovim hladnim danima, tako da bi ovaj poklon bio zaista dobro potrošen.
    Kikica_Skippy
    Kiflice,pereci,kruščići i slanci, vole ih svi,pa čak i starci! Al problem je ako za to nema brašna, histerija zatim to je strašna! Brzo u eko-dućan po potrebne stvari, jer EKOZONA za naše potrebe mari! Mješaj,mjesi,valjaj,peci, tko je napravio najbolji kruh,reci? …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.