Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja se već ni ne sjećam kako je to imati čistu i lijepu kosu i kako je to nositi crnu ili smeđu majicu. Perut imam već pune 3 godine konstantno i nikako je se ne mogu riješiti. i isto toliko
…prikaži još! nisam nosila crnu majicu.
sada sam pod stresom i vlasište mi se stvarno peruta pa niti ne nosim crnu odjeću ,masažom tjemena sam puno pomogla sama sebi.Kosu ispirem hladnijomvodom i perem je blagim šamponima koji nisu toliko agresivni da ptaknu još jače ljuštenje.Jednom tjedno
…prikaži još! stavljam žutanjak i maslinovo ulje kao masku i trenutno koristim ampule protiv peruti Ineov i super su =)
kako se nosim sa prhuti?! operem kosu, al za dan opet se vrati. dakle neuspješno, jer da sam uspješna u borbi protiv tih malih vražica šta mi vire iz kose nebi ovde pisala ništa :(((
I mene muči problem i već pomalo ludim zbog toga. Nikako, ali baš nikako je se ne mogu riješiti. Nema toga što nisam pokušala, ali bez uspjeha. Ima bezbroj recepata za uklanjanje neugodne prhuti od upotrebe octa, limuna, lovora i
…prikaži još! da ne nabrajam raznih vrsta šampona, ali sve je to ništa, malo se smanji i eto je opet. Zato je dobro što sam pročitala ovaj članak i sigurna sam sto puta da će mi FITOVAL pomoći.
To tvrdim jer sam već isprobala FITOVAL šampon protiv ispadanja kose, s kojim sam bila prezadovoljna.
Hvala stručnjacima FITOVAL-a koji su mislili na nas koji imamo problema s prhutom.
Unaprijed Vam se zahvaljujem ako budem te sreće dobiti Vaš poklon.
Ukloni uzrok peruti, a ne samo tragove!
Komentari 44
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.