Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja sam mala bijela ljuskica i živim na glavi već pet godina. Problem mi stvaraju voda s octom i neki šamponi. Razmišljam da se iselim, ali ovdje je još i podnošljivo. U susjedstvu živi puno mojih kolega. Neodlučna sam, al
…prikaži još!l kad bih imala prilike oprat se u Fitoval šamponu, spakirala bih kofere i potražila sreću negdje drugdje. Putovala bih vodenim kanalom, pa gdje me put odnese.
Ja se nemoram boriti protiv peruti jer joj ne dozvoljavam da se stvori.Imam dugu kosu i samo ju operem nekim njegujućim šamponom i stavim regenerator za lakše raščešljavanje.Meni se perut pojavljivala i svrbjelo me tjeme dok sam stavljala gelove,lakove za
…prikaži još! kosu i regeneratore u spreju.Zato drage moje stavljajte sredstva za učvrščivanje samo kad idete na neke proslave ,jer tako ja radim i naravno imajte Fitoval šampon uvijek u kupaonici.Nadam se da ću ga ja dobiti da nemoram ići u kupovinu novog.
Ajoj;perut=problem-estetski ponajviše.Kod mene se javlja zimi,ponajviše zbog suhog zraka u prostorijama,loženja i kapa;modnih dodataka koji nas štite od zime,a opet pod kojima se naša kosa i vlasište "krčkaju",maste i budu prekriveni onim malim bijelim "napastima".Imam dugu kosu i redovito dobijem
…prikaži još! napadaje kad nakon "kubika" potrošene vode i svih preparata ,nakon raščešljavanja vidim "konfetice" po kosi.Dođe mi da je odrežem ili počupam.To mi se događa kad sam u strahu od ispita,onako živčana i ne treba mi puno,pa i perut u tom trenu predstavlja "najveću svjetsku katastrofu".Kad se malo smirim i to nestane.Kad mi se dogodi da ostanu ljuskice nakon pranja,na kosu "nakeljim gela,zaližem je ili pak suprotno pustim svoje "frčke " da se same formiraju i tako odvučem pozornost sa pokoje ljuskice.Slijedeće je rješenje dobar stari sportski look i šilterica.Mama me spasila;prokuha kišnicu i s tom vodom obavim prvi dio pranja kose,a onda pod tušem dobro isperem;ta je voda "mekša",nema kamenca i klora;kao vodovodna,pa je bolja za kosu.E;sad;eto ispitnih rokova i mislim da će danas bit vrištanja u kupaoni nakon pranja kose.Znam;mislite da bi mi bolje pomoglo nešto za smirenje;ali ne bi mi ni ovi šamponi bili višak!(ha,ha!)Hvala što ste čitali moje "jade";tko zna;možda se i sažalite! Srdačan pozdrav!
Ukloni uzrok peruti, a ne samo tragove!
Komentari 44
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.