Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Par godina borim se protiv prhuti i svrbeža vlasišta.Isprobala sam sve moguće šampone protiv prhuti, i skupe i jeftine ali nijedan nije pomogao.Nedavno sam isprobala Fitoval šampon i jako sam zadovoljna i sigurno ga ne mijenjam.HVALA FITOVAL!!!!
S prhuti se nosim dosta dobro dok sam unutar svoja četiri zida, ali moj usisavač i praško nisu baš oduševljeni. Dok na vjetru se nosim manje dobro, ali ljudi oko mene nikako jer im moja prhut upada u oči.
Ja osobno nemam problema sa prhuti ali imaju mi i sin i suprug. Sa tim se naravno ja nosim jer moram prati češće posteljinu i robu.Ružno je vidjeti prhut na tamnijim majicama i košuljama. Jako je važno ,i na to
…prikaži još! posebno pazim,da upotrebljavaju isključivo svoje češljeve koje održavam octom a i svako toliko mijenjam. Smatra se da je prhut gljivično oboljenje i da je prenosiva ,pa je jako važna higijena. Ja osobno smatram da nisu dobri preagresivni šamponi i preparati pa im nakon blagog šamponiranja obavezno utrljavam jabučni ocat koji je jako ljekovit i ima široku primjenu a naročito je efikasan kod lječenja raznih seboreičnih oboljenja kože. Pošto mi je struka usko vezana uz preparate i bilje,sama radim i prirodne losione na bazi češnjaka,ruzmarina,koprive,gaveza i drugog bilja koje uglavnom sama skupljam.
Za Fitoval sam čula iako ga moji momci nisu i sami isprobali.Pročitala sam sastav i iskustva korisnika pa mislim da se radi o učinkovitom preparatu. Tko dobije poklon nadam se da će i rješiti problem prhuti .Drago mi je pročitati iskustva drugih ljudi pa je i to način da razmjenimo iskustva. Zdravoj kravi zahvaljujem što nam to omogućava. Srdačan pozdrav svima!
Bez puno farbanja očiju.Imam problema sa prhutom već jako,jako dugo.Isprobavao sam sve i svašta.Neko kratko vrijeme bi se kao nešto malo popravilo,ali nakon kratkog vremena je slijedio povratak problema.Nešto slično kao da sam na dijeti izgubio 20kg i nakon prestanka
…prikaži još! dijete,u vrlo kratkom vremenu,dobiješ 25kg!!Na preporuku u ljekarni sam nedavno počeo sa Fitoval šamponom za intezivnu njegu.Već nakon 2-3 pranja kao da se stanje popravlja.valjda ne samo psihosomatski! :) U ljekarni sam i dobio savjet da nakon oko mjesec i pol perm kosu samo jednom tjedno.Bit ću uporan sa velikom nadom da sam konačno,u velikoj mjeri,riješio ogroman problem
Moj problem s prhuti, traje već jedno vrijeme. I unutač mnogim savjetima, i isprobavanja proizvoda prođe ali se prhuti opet vrate. I to u obliku onih debelih bijelih. od kojih mi je zapravo muka čim se pogledam u ogledalo. Kažu
…prikaži još! da je to od stresa, možda i je....ali bi sve dala kako bi se riješila tog problema. Fitoval nisam iskreno isprobala tako da neznam kakav je u usporebis drugim proizvodima.
kako se nosim sa prhuti?! operem kosu, al za dan opet se vrati. dakle neuspješno, jer da sam uspješna u borbi protiv tih malih vražica šta mi vire iz kose nebi ovde pisala ništa :(((
ja nemam prhut, ali moja mama ima. jadnica stalno kuka i sve žive šampone je isprobala pa ne ide. dajte udjelite jedan šampon da razveselim majku, bit će jako sretna, a onda od te sreće možda i prhut odprhne :D
Nemam problema s prhuti. Ali zato imam s mužem. Gdje god sjedne i nasloni se moram čistiti prhut koja ostaje, a još kad vidim da se češka.... Točno znam na kojem mjestu je sjedio na kauču jer ostavlja trag za
…prikaži još!a sobom. Čak sam mu predlagala da nosi kapu po kući, ali ne sluša me :( Imate li kakvu ideju što da napravim s njim? p.s. u nekim stvarima je još uvijek koristan, tako da razvod još nije opcija
Dosadna prhut prati me kroz život!Najgore je čim promjenim neki šampon odmah mi se pojavi..a ono frizerka pa opet imate prhut..koda ja to ne znam i sama(mogla je prešutjeti bar da drugi ne čuju)..i tako kupim ja onda fitoval pa
…prikaži još! se stanje poboljša-(istina,vjerujte mi)samo ponekad sam lijena iči nekoliko kilometara po njega,a kod nas u dučanu ga nema jer je to za moju sredinu očito luksuz pa tako da sam sad bez fitovala i sa par isućica prhuti...lijep pozdrav!
Prhut svrbez nisu mi riječ strana to mi je noćna mora i najgora mana borit se sa tom zlicom,baš mi lako i nije al nakon šampona bolje je nego prije Borim se narodnim lijekovima i ovima iz drogerija al cijene
…prikaži još!ijene i nisu baš neka mizerija!
Ja se već ni ne sjećam kako je to imati čistu i lijepu kosu i kako je to nositi crnu ili smeđu majicu. Perut imam već pune 3 godine konstantno i nikako je se ne mogu riješiti. i isto toliko
…prikaži još! nisam nosila crnu majicu.
Uz kosu i bradu sijedu,prhut me u stopu prati. Nije dosta što sam debeo i star tu sam još i Djeda Mraz.Crno na sebe staviti ne mogu jel od ljuskuca tih dalmatiner u trenu sam i od svrbezi i boli
…prikaži još!li cijela glava mi žubori.Šišam se na milimetar pa sam kao štemer pravi kojem samo starački štap fali.Oranozol cijeli skoro život trošim ja i već sam umoran.Pod ove stare dane molim malo mira i tišine pa pomozite ako znate i spasite me od svrbeži,crvenila i prhuta tog jel vjerujte Umoran sam.Molim jedan šampon ja jel Vi ste mi zadnja nada.
Svoj šampon (protiv peruti ili običan) pomiješam s nekoliko kapi ulja eukaliptusa. Jedino što se onda moj dragi namršti svaki put kad me poljubi u kosu i pita 'kakav je to miris?' :D
S obzirom da bojam kosu i imam perut, na neki način se moram pobrinuti za oboje. Zato koristim šampon za obojanu kosu u koji nakam 5 kapi eteričnog ulja čajevca. Jako mi je bitno da mi se perut ne vidi
…prikaži još! jer najčešće nosim odjeću crne i tamnoplave boje.
Perut do sada nikada nisam imala, Sada kada sam velika, a ni kada sam bila mala. Ne znam što se sa mnom desilo sada, Jer još uvijek moja je kosa mlada. Bijele ljuskice su se pojavile, A da se nisu
…prikaži još! nisu prethodno niti najavile.
Zadaju mi brigu svakoga dana,
Već sam luda zbog njih, puna mana.
Za mene stoga šampon Fitoval,
Bio bi baš pravi, odgovarajući dar!
Pomozite mi riješiti se ovih briga,
Fitoval je baš kao i Vi - prva liga!
Moj problem sa peruti počinje prije 4 godine otkada sam imala jedan oblik psorijaze-psorijaza gutata.Uglavnom uslijed antibiotske th pojavile su mi se ljuskice na koži tako i na vlasištu koje su nakon nekog vremena uspješno sanirane,Međutim tada počinju moje tegobe
…prikaži još! sa vlasištem i peruti koja mi se usprkos svime šta sam isprobala ponovno vraća.Svrbež glave,crvene ranice po tjemenu;bijele pahulje peruti,ma ne moram dalje ni nabrajati sve vam je jasno.Isprobala sam mnogo toga,od raznoraznih šampona protiv peruti,do raznih drugih stvari(maslinovo ulje utrljavati na tjeme,itd.).Najgore od svega je što od najobičnijih šampona dobim takvu ajmo reć reakciju osjećaj žarenja i pečenja da više ni sama ne znam šta kupiti i sa čime tretirat.
Odkad bojim svoju kosu imam dosta problema s vlasištem, postalo mi je osjetljivo. Od agresivnih šampona redovito dobijem perut. Tako da izbjegavam takve šampone i koristim dječje koji su dosta slabiji, za razliku od drogerijskih.
vlasište je važan dio tijela i njegovo zdravlje također kao i kod svih drugih organa ovisi o pravilnoj prehrani,redovitoj nježnoj higijeni i pravilnoj njezi.Stres je također važan čimbenik čiji se negativni aspekti očituju i masnom kosom,svrbežom vlasišta i pojavom peruti.Kosu
…prikaži još! redovito perem nježnim šamponom i isperem vodom s jabučnim octom.To mi održava vlasište zdravim,a kosu sjajnom i njegovanom.Naravno,šampon za kosu mora biti blag i sa aktivnim sastojcima koji djeluju protiv peruti i njeguju vlasište.Također povremena nježna masaža vlasišta potiče cirkulaciju i samim time bolju opskrbljenost vlasišta hranjivim sastojcima i kisikom.Sve se može riješiti pa i problem peruti sa odgovarajućom njegom i pravilnim šamponom kao što je ovaj koji bi voljela dobiti.Pozdrav ekipi Zdrave krave i svim čitateljima !
Ukloni uzrok peruti, a ne samo tragove!
Komentari 44
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.