Komentari 44

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    gregori
    Koristim kvalitetne šampone da spriječim nastanak peruti a,uvjerila sam se sa su Fitoval šamponi takvi.
  • Default avatar -
    nikazanella
    Moj problem s prhuti, traje već jedno vrijeme. I unutač mnogim savjetima, i isprobavanja proizvoda prođe ali se prhuti opet vrate. I to u obliku onih debelih bijelih. od kojih mi je zapravo muka čim se pogledam u ogledalo. Kažu …prikaži još!
  • Default avatar -
    Deanna
    Nemam problema s prhuti. Ali zato imam s mužem. Gdje god sjedne i nasloni se moram čistiti prhut koja ostaje, a još kad vidim da se češka.... Točno znam na kojem mjestu je sjedio na kauču jer ostavlja trag za …prikaži još!
    Little_Lady
    Perut do sada nikada nisam imala, Sada kada sam velika, a ni kada sam bila mala. Ne znam što se sa mnom desilo sada, Jer još uvijek moja je kosa mlada. Bijele ljuskice su se pojavile, A da se nisu …prikaži još!
  • Default avatar -
    Shada
    Zalizana punđa kao dio stila i što manje opterećivanja time - moj recept za borbu protiv peruti :)
  • Default avatar -
    Ivanaefzg20
    prhut, prhut, prhut... već i sam spomen te riječi uzrokuje nelagodu... hm, da, i ja sam jedna od "sretnica" koje krase te dosadne bijele ljuskice. kako se nosim njome? isprobavajući razne šampone, čitajući savjete drugih ljudi sa sličnim problemima, izbjegavanjem …prikaži još!
  • Default avatar -
    damac
    S obzirom da bojam kosu i imam perut, na neki način se moram pobrinuti za oboje. Zato koristim šampon za obojanu kosu u koji nakam 5 kapi eteričnog ulja čajevca. Jako mi je bitno da mi se perut ne vidi …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ivana__
    A šta da vam kažem... kad me piči stres, glava mi se ljuska kao nespašena. Da se perut svjetluca, svaka majica bi mi se doimala kao "duga na ekstaziju" kako kaže Cecilia Ahern. Pokušavam joj doskočiti kojekakvim preparatima i pali …prikaži još!
  • Default avatar -
    nina0407
    Ja osobno nemam problema sa prhuti ali imaju mi i sin i suprug. Sa tim se naravno ja nosim jer moram prati češće posteljinu i robu.Ružno je vidjeti prhut na tamnijim majicama i košuljama. Jako je važno ,i na to …prikaži još!
  • Default avatar -
    trnje
    vlasište je važan dio tijela i njegovo zdravlje također kao i kod svih drugih organa ovisi o pravilnoj prehrani,redovitoj nježnoj higijeni i pravilnoj njezi.Stres je također važan čimbenik čiji se negativni aspekti očituju i masnom kosom,svrbežom vlasišta i pojavom peruti.Kosu …prikaži još!
  • Default avatar -
    ellica18
    S prhuti se nosim dosta dobro dok sam unutar svoja četiri zida, ali moj usisavač i praško nisu baš oduševljeni. Dok na vjetru se nosim manje dobro, ali ljudi oko mene nikako jer im moja prhut upada u oči.
  • Default avatar -
    leighton
    Odkad bojim svoju kosu imam dosta problema s vlasištem, postalo mi je osjetljivo. Od agresivnih šampona redovito dobijem perut. Tako da izbjegavam takve šampone i koristim dječje koji su dosta slabiji, za razliku od drogerijskih.
  • Default avatar -
    nina0407
    Zahvaljujem na divnoj nagradi!
    freya_niky
    Perut me izluđuje zadnjih par godina intenzivnije nego inače, neznam jel to od stresa il nečeg trećeg. Prirodno mi je suha kosa pa ju perem jednom tjedno da se prirodno skroz zamasti pa da mi iza pranja izgleda zdravije. Problem …prikaži još!
  • Default avatar -
    dijanama
    Par godina borim se protiv prhuti i svrbeža vlasišta.Isprobala sam sve moguće šampone protiv prhuti, i skupe i jeftine ali nijedan nije pomogao.Nedavno sam isprobala Fitoval šampon i jako sam zadovoljna i sigurno ga ne mijenjam.HVALA FITOVAL!!!!
  • Default avatar -
    Dawn
    Mislim da nema ružnijeg i očajnijeg djevojci kada mora otići na spoj s dečkom,a nju svrbi glava i puna velikih i malih bijelih ljuskica koje nisu samo na glavi već se šire i po odjeći. Imaš osjećaj kao da nekakvu …prikaži još!
  • Default avatar -
    cuco
    Ajoj;perut=problem-estetski ponajviše.Kod mene se javlja zimi,ponajviše zbog suhog zraka u prostorijama,loženja i kapa;modnih dodataka koji nas štite od zime,a opet pod kojima se naša kosa i vlasište "krčkaju",maste i budu prekriveni onim malim bijelim "napastima".Imam dugu kosu i redovito dobijem …prikaži još!
  • Default avatar -
    bucocar
    Uz kosu i bradu sijedu,prhut me u stopu prati. Nije dosta što sam debeo i star tu sam još i Djeda Mraz.Crno na sebe staviti ne mogu jel od ljuskuca tih dalmatiner u trenu sam i od svrbezi i boli …prikaži još!
  • Default avatar -
    Sansa
    Moja kosa (perut, točnije) i ja trenutno smo u ratnim odnosima.Peri, trljaj, kupi ovo, kupi ono, pa malo čaraj i glumi vračaru sa svim ''pripravcima''-ništa!!! Tako da moja kosa vapi za nekim dobrim proizvodom! Fitoval šamponi su za mene spas …prikaži još!
    bivisic
    Imam masnu kosu, a u zadnje vrijeme mi se pojavila i perut. ne podnosim ni jedno ni drugo pa kosu perem svaki drugi, a nekad i svaki dan
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.