Komentari 48

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kisica
    Prije skoro dvije godine postala sam mama. Cijelu trudnoću marljivo sam kupovala sve časopise za trudnice, a u 10 godina članstva u knjižnici nikada nisam podigla knjiga koliko u tih 9 mjeseci. Iako su mi govorili da za biti mama …prikaži još!
  • Default avatar -
    malocrnozlato
    prošle godine sam rodila svoju prvu bebu,tokom trudnoće sam jako puno čitala knjige i časopise ,pred kraj trudoće imala sam osječaj kao da sve znam iako je postojao onaj strah dali ču to moći,savjetujem svakoj trudnici knjige i časopise puno …prikaži još!
  • Default avatar -
    rhema81
    Što je to trudnoća? Kakva se promjena u meni zbiva? Puno pitanja a odgovore ne ispuštam iz vida. Kakvo je to stanje, na čega trebam paziti, počinjem po internetu odgovore nalaziti. Hvatam se i knjiga jer želim znati sve, ipak …prikaži još!
  • Default avatar -
    mmbh
    To je jako koristan i poželjan dar za sve buduće majke i koje to već jesu.Za prvu trudnoću sam posudila knjigu od prijateljice " Što očekivati u trudnoći " i moram priznat da mi je jako pomogla.Svakodnevno sam nešto po …prikaži još!
  • Default avatar -
    Donerstag
    Što mi znače knjige? Knjige su dio odgojnog materijala koje bi morale biti dostupne svakom roditelju i pedagoškom djelatniku kako bi preusmjerio na djecu što više pozitivne energije koje knjige čuvaju duboko u sebi.Knjige,ovisno o materiji,su bijeg od stvarnosti ili …prikaži još!
  • Default avatar -
    angel_wing
    prije nego sam postala majka, imala sam vremena na pretek za citanje. sad kad je svaki slobodan trenutak vezan za mog klinca, on i ja zajedno citamo price i listamo slikovnice i moram priznati da sam sretna iako mi nedostaje …prikaži još!
  • Default avatar -
    ellica18
    Za mene su knjige u trudnoći kao otvorena duša, tako pristupačna, korisna i nadasve praktična. Samo je treba znati koristiti, i dat će ti najbolje od sebe. Pročitajte je kao nečiju dušu, u ovom slučaju nećete se razočarati, bit ćete …prikaži još!
  • Default avatar -
    jsejic
    knjige mi puno znače jer kad mi se plače kad ne vidim rješenje uzmem knjigu i ona utješi mene. kako dijete staviti spavati kakvu mu hrani davati je li noramalno što me rita ili je premirno i ništa ne pita. …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.