Komentari 48

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    silvijapn
    Knjige su, ne prva, nego nulta pomoć u raznim situacijama u kojima se nađemo tijekom trudnoće i majčinstva. U svako doba možemo uzeti knjigu u ruke i pronaći odgovor na pitanje koje nas u tom trenutku muči, naročito kod onih …prikaži još!
  • Default avatar -
    Monday
    Mada većina ljudi smatra da je pas ili životinja najbolji čovjekov prijatelj,ja sam mišljenja da je ipak knjiga najbolji čovjekov prijatelj.Uz nju,nikad nismo sami,nismo neupućeni i ne poznajemo dosadu.Knjige su riznica podataka,izvor znanja i upućenosti i oduvijek su bile dio …prikaži još!
    Zdrava__Krava
    Do srijede 8. lipnja ostavi komentar na članak - napiši nam što ti znače knjige u razdoblju trudnoće ili roditeljstva, jer tri najbolja komentara V.B.Z. nagrađuje paketom knjiga za mame i bebe!
  • Default avatar -
    lukrezia
    Moje maleno je tako mirno i prekrasno kad spava. Pogled na moje dijete koje potpuno zadovoljno drijema ne može da mi ne izmami osmijeh na lice.San je najvažniji za malene bebe to već svaka majka zna.Ali jeste li majke znale …prikaži još!
    Mima2003988
    Knjiga je vrlo korisna stvar i uvijek ju je lijepo imati pri ruci. ;)
  • Default avatar -
    marija_92
    Knjige su veliko blago, jer u njima toliko toga ima. Pogotovo za ženu - trudnicu, majku... koja puno toga uči. Pretražujem internet, čitam u knjižnici, posuđujem knjige, kupujem knjige, samo da bi stekla znanje, našla odgovore na pitanja. ne mogu …prikaži još!
    Matea_VTC
    Knjige mi znače mnogo..Kako informativno, tako i relaksirajući..Za vrijeme trudnoće, uvelike su mi bile informativno štivo, ali i ali i dobar materijal te podloga, za ono što me čeka..međutim sada dok moja kći sa svoja četiri mjeseca spava po dva …prikaži još!
    Josipa_K
    Ovaj,vrlo koristan poklon bi htjela osvojiti za svoju sestru.Mlađa je od mene i prvi put trudna.Zajedno prolazimo kroz njenu trudnoću,odlazim s njom na preglede kod ginekologa,obrazujemo se i učimo na sve načine a najviše preko interneta.Ovaj poklon bi bio idealan …prikaži još!
  • Default avatar -
    ROCCO
    Knjige u razdoblju trudnoće mi znače jako puno jer sam prepuštena sama sebi i nemam nikoga iz obitelji tko bi mi pomogao u odgoju ili u prvim danima rođenja djeteta. Kako sam strašljivica po prirodi knjige me smiruju jer daju …prikaži još!
  • Default avatar -
    martynna
    Moja malenkost još uvijek nije mama... Uvjerena sam da je nadolazeće vrijeme moje vrijeme i ne da će doći na svijet samo jedno, već dvoje!!! Iskrena je želja majke koja čuči u meni!!! Za sada sam aktivna teta djevojčice od …prikaži još!
  • Default avatar -
    romana90
    Čitam pažljivo svako slovo, uvijek nalazim nešto novo, kako se hraniti u tom blaženom stanju, koju moram izbjegavat hranu. Koje vježbe je dopušteno raditi, kako se i koliko odmarati, kako sačuvati hladnu glavu, gdje kupiti odjeću pravu. Nikad dosta o …prikaži još!
  • Default avatar -
    Jandre
    Za knjige u mom slučaju vrijedi pravilo da su najbolji čovjekov prijatelj.Tijekom prve trudnoće pročitala sam ih mnogo jer kao mlada i neiskusna trudnica neke stvari se nisam usudila pitati ,što zbog srama što zbog ne znanja,tako da sam ih …prikaži još!
  • Default avatar -
    ribica08
    sto za mene znace knjige.. sada kao roditelju, znace mi jos vise.. jer se maleni sincic i ja navecer zavalimo u fotelju uzmemo knjigu u ruke procitamo pricu i utonemo u san... no ovako: u trudnoci su mi knjige o …prikaži još!
  • Default avatar -
    alla333
    knjiga ljude a ponajviše nas mlađu generaciju prati veliku većinu života...od malenih nogu nas uči kroz dobro nam poznate bajke i slikovnice o životu, o dobru i zlu...u kasnijoj dobi nas uči vještinama koje su u današnje vrijeme neophodne da …prikaži još!
  • Default avatar -
    gagi
    Kao i sve novopečene majke, tako sam se i ja oboružala knjigama. I kada su stigli prvi problemi - dijete mi plače, što da radim? Knjiga: provjerite da dijete nije gladno! Ja: Ponudim dojku, nije to Knjiga: Provjerite da li …prikaži još!
  • Default avatar -
    pinkwink
    U ovom razdoblju trudnoće knjige mi znače ogroman izvor informacija na moja brojna pitanja, te mi pružaju podršku u svim danima koje očekujem s veseljem :)
  • Default avatar -
    Tamara48
    U jedinstvenom iskustvu koje zovemo trudnoća želja za učenjem svakim danom raste s rastom bebe u mome trbuhu... a ovakav set knjiga, uz ostale, poželjan je u kući svake majke koja kao ja želi svome suncu i prije rođenja pružiti …prikaži još!
  • Default avatar -
    agiiiii
    Pošto nisam još trudna niti sam rodila, ne znam kako je to,no volim čitati dječje knjige dječicom koje me okružuju i vidjeti kako oni iskreno "gutaju" svaku riječ ,i pitaju kad im je nešto nerazumljivo.Imam sestričnu od dvije godine,kojoj,kad ponestane …prikaži još!
    Zdrava__Krava
    Dobitnice poklon paketa ostavile su komentare pod korisničkim imenima Josipa_K, romana90 i Tamara48! Dobitnice su obaviještene putem maila.
  • Default avatar -
    malapcelamaja
    Ovo nije koristan poklon za mlade mame, nego i za njihove mame. Imam dva mala unucica, uskoro ce i trece. Moja djeca su odavno narasla i puno stvari u vezi njihova odrastanja sam zaboravila, a neke spoznaje su se i …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.