Komentari 48

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    malocrnozlato
    prošle godine sam rodila svoju prvu bebu,tokom trudnoće sam jako puno čitala knjige i časopise ,pred kraj trudoće imala sam osječaj kao da sve znam iako je postojao onaj strah dali ču to moći,savjetujem svakoj trudnici knjige i časopise puno …prikaži još!
  • Default avatar -
    rhema81
    Što je to trudnoća? Kakva se promjena u meni zbiva? Puno pitanja a odgovore ne ispuštam iz vida. Kakvo je to stanje, na čega trebam paziti, počinjem po internetu odgovore nalaziti. Hvatam se i knjiga jer želim znati sve, ipak …prikaži još!
    Mima2003988
    Knjiga je vrlo korisna stvar i uvijek ju je lijepo imati pri ruci. ;)
  • Default avatar -
    elaiani
    Za mene knjige znače sve.. svaki strah,nedoumica i neznanje knjiga riješi.. ona je tu da nam pomogne, da nas utješi i da nam pruži ljepotu čitanja,mir.. Sad kao trudnica obožavam čitati i pripremati se za majčinstvo. Nažalost bez primanja sam …prikaži još!
    kisica
    Prije skoro dvije godine postala sam mama. Cijelu trudnoću marljivo sam kupovala sve časopise za trudnice, a u 10 godina članstva u knjižnici nikada nisam podigla knjiga koliko u tih 9 mjeseci. Iako su mi govorili da za biti mama …prikaži još!
  • Default avatar -
    martynna
    Moja malenkost još uvijek nije mama... Uvjerena sam da je nadolazeće vrijeme moje vrijeme i ne da će doći na svijet samo jedno, već dvoje!!! Iskrena je želja majke koja čuči u meni!!! Za sada sam aktivna teta djevojčice od …prikaži još!
    Ivanatrudna
    TRUDNOĆA I KNJIGE by Ivanatrudna O trudnoći ništa nisam znala dok i sama trudna nisam ostala. Život ti se promijeni za 100 na sat pitanja je milijun, a ti želiš odgovor znat. Što trudnoća znači za moje tijelo kakvo mi …prikaži još!
  • Default avatar -
    natasa85
    Nisam majka, ali se nadam da ću uskoro ostati trudna!:)))Mislim da bi mi sve knjige o svemu dobro došle, jer knjige su točniji izvor informacija od ljudskih priča. Čitam o svemu zasad na internetu, vjerujem da ću uskoro i časopise …prikaži još!
  • Default avatar -
    talia74
    Knjiga je bila prije 5 godine moj prvi susret i upoznavanje sa budućim novim članom naše obitelji. Kupovala sam prvo sve časopise, a u knjižnici posuđivala knjige o trudnoći koje su mi pomogle u raznoraznim mojim nedoumicama i bezbroj mojih …prikaži još!
  • Default avatar -
    ztpromatrac
    Mislim da i svaki muškarac koji je postao otac, zapamtio je dobro knjige jer ih je bilo po svuda po sobi. Naše žene obično u sobu navuku cijelu knjižnicu, i onda je nemoguće da vas ne privuče jedna od njih. …prikaži još!
  • Default avatar -
    rowan
    U tom najsretnijem radzoblju života vrlo je važno unaprijed zanti što se može očekivati i kako je najbolje postupiti u određenim situacijama. Knjige nam pružaju puno informacija, a i savjeta gdje zapravo vidimo da nismo same, da su i drugi …prikaži još!
  • Default avatar -
    Jandre
    Za knjige u mom slučaju vrijedi pravilo da su najbolji čovjekov prijatelj.Tijekom prve trudnoće pročitala sam ih mnogo jer kao mlada i neiskusna trudnica neke stvari se nisam usudila pitati ,što zbog srama što zbog ne znanja,tako da sam ih …prikaži još!
  • Default avatar -
    lukrezia
    Moje maleno je tako mirno i prekrasno kad spava. Pogled na moje dijete koje potpuno zadovoljno drijema ne može da mi ne izmami osmijeh na lice.San je najvažniji za malene bebe to već svaka majka zna.Ali jeste li majke znale …prikaži još!
  • Default avatar -
    malapcelamaja
    Ovo nije koristan poklon za mlade mame, nego i za njihove mame. Imam dva mala unucica, uskoro ce i trece. Moja djeca su odavno narasla i puno stvari u vezi njihova odrastanja sam zaboravila, a neke spoznaje su se i …prikaži još!
  • Default avatar -
    mmbh
    To je jako koristan i poželjan dar za sve buduće majke i koje to već jesu.Za prvu trudnoću sam posudila knjigu od prijateljice " Što očekivati u trudnoći " i moram priznat da mi je jako pomogla.Svakodnevno sam nešto po …prikaži još!
  • Default avatar -
    silvijapn
    Knjige su, ne prva, nego nulta pomoć u raznim situacijama u kojima se nađemo tijekom trudnoće i majčinstva. U svako doba možemo uzeti knjigu u ruke i pronaći odgovor na pitanje koje nas u tom trenutku muči, naročito kod onih …prikaži još!
  • Default avatar -
    agiiiii
    Pošto nisam još trudna niti sam rodila, ne znam kako je to,no volim čitati dječje knjige dječicom koje me okružuju i vidjeti kako oni iskreno "gutaju" svaku riječ ,i pitaju kad im je nešto nerazumljivo.Imam sestričnu od dvije godine,kojoj,kad ponestane …prikaži još!
  • Default avatar -
    alla333
    knjiga ljude a ponajviše nas mlađu generaciju prati veliku većinu života...od malenih nogu nas uči kroz dobro nam poznate bajke i slikovnice o životu, o dobru i zlu...u kasnijoj dobi nas uči vještinama koje su u današnje vrijeme neophodne da …prikaži još!
  • Default avatar -
    ribica08
    sto za mene znace knjige.. sada kao roditelju, znace mi jos vise.. jer se maleni sincic i ja navecer zavalimo u fotelju uzmemo knjigu u ruke procitamo pricu i utonemo u san... no ovako: u trudnoci su mi knjige o …prikaži još!
  • Default avatar -
    Monday
    meni
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.