Komentari 55

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    gregori
    Ove bi knjige jako dobro došle mom susjedu prvašiću
  • Default avatar -
    rinkovec
    bilo bi dobro da dobijemo knjige jer imam troje djece,jedan mi je đak prvak,a drugi mi kreće za dvije godine,a on je malo problematičan,tvrdoglav je ,ne želi se razgovarati sa ljudima,razdražljiv,a treći mi kreče uza tri godine u školu,pa bi …prikaži još!
  • Default avatar -
    Shema
    Moje dijete ima 5,5 godina i voli učiti nove stvari, ali jako teško zadrži pažnju na nekoj stvari, brzo joj dosadi i zato se bojim kad će krenuti u školu da ćemo imati problema. Voljela bih probati ove mentalne mape …prikaži još!
  • Default avatar -
    citro
    Fascinira me kako funkcionira mozak...barem koliko se uspijelo shvatiti, pošto, makar znanost ide dalje mozak je još uvijek velika nepoznanica...Inače smo sportaši, treniramo svakodnevno, djeca pogotovo, pa bi uz pomoć vaših knjiga, voljeli na najbolji način i istrenirati i dovesti …prikaži još!
  • Default avatar -
    monek
    S obzirom da sam odgajatelj ovakve knjige uvijek su inspiracija za daljnji rad. Moram priznati da znanje stečeno na fakultetu moramo svakodnevno nadograđivati jer klince pripremamo za budućnost, a ovakve knjige su nam idealna pomoć. Bilo bi lijepo da dobijem …prikaži još!
  • Default avatar -
    pichacu
    za moga prvačića bi baš treba takva jedna mapa jer još nezna potpuno sva slova i brojeve i ovo mapa bi nam dobro došla za učenje a kako pohađamo i govorne vježbe imamo još i za vježbat tako da bi …prikaži još!
  • Default avatar -
    malazana
    Mentalne mape su odličan organizacijski ,,alat,, za razmišljanje i učenje. Obzirom da se u knjizi dodatno koriste simboli i crteži u boji ,smatram da je na takav slikovit način puno jednostavnije usvojiti nove informacije i znanja i što je najvažnije …prikaži još!
    Chihuahua
    Želim svoju djecu zainteresirati za rad te ih potaknuti na razmišljanje i usaditi im radne navike na zabavan i duhovit način, kroz igru. Djeca svašta moraju u školi znati, nisu za sva područja jednako zainteresirani pa im treba poticaj, svaka …prikaži još!
  • Default avatar -
    MojaBeba
    Imamo jednog prvačića koji sa polaskom u prvi razred proslavlja i svoj prvi rođendan u školi. Možete zamisliti pripreme koje slijede. Tako da bih ja vrlo rado poklonila maloj klincezi knjigu i mislim da je to idealan dar za polazak …prikaži još!
  • Default avatar -
    labica
    Moja nećaka u ponedjeljak kreće u prvi razred osnovne škole. :) Novi početak za sve nas. Ima poremećaj pažnje i hišeraktivna je. Teško ju je zadržati na mjestu ali mislim da bi nam ove knjige svima puno pomogle, jer sam …prikaži još!
  • Default avatar -
    maurob
    Crteži,šale i pitalice dio su naše svakodnevnice... Iskoristila bih mentalne mape za klince da ono malo vremena svako popodne sa svojom dječicom provedem čim kvalitetnije.
  • Default avatar -
    stankica
    Voljela bih ovu knjigu za vježbanje snage svoga uma za muža koji je pred godinu dana imao moždani i sad mora ispočetka raditi na svome pamćenju i koncentraciji
  • Default avatar -
    nela55
    Željala bih osvojiti ovaj poklon paket jer smatram da bih ga upotrebaljavala u svome budućemu radu s djecom jer studiram Učiteljski fakultet. Korisno je imati ove knjige kako bismo djecu (od prvog ulaska u školu i prvim sjedanjem u školske, …prikaži još!
  • Default avatar -
    bilbo
    Mentalne mape našim klincima bi koristile jerbi im pomogle da u vrlo brzom roku sažmu veliku količinu informacija, a vrlo su zabavne za izradu, mogu se koristiti razne bojice, flomasteri, sličice i slični moduli. Razvijaju kreativnost, veliki su im izazov, …prikaži još!
  • Default avatar -
    gora33
    Imam malog prvašica koji me je neki dan pitao "mama a sta djeca koja ne budu dobra u skoli ?" moj odgovor je bio moraju cijelo ljeto uciti a ne se kupati . Malo se zabrinuo i rekao "joj ovo …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.