Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Imam četvero djece: dvoje "velikih" i dvoje malih. Ovi mali u 1. i 2. osnovne, a veliki 4. srednje i 1. godina faksa. Znači, "jednim udarcem pet muha", jer bi knjiga i meni jako dobro došla obzirom da ću početi
…prikaži još!eti raditi kao profesorica fizike. A djecu treba zainteresirati za fizku !
Mom 13- godišnjem hiperaktivcu koji se teško koncentrira na učenje , mentalna mapa bila bi od velike pomoći ,a i ja ne bi morala 3 sata sjediti s njim i pomagati mu u učenju nego bi imali više vremena za košarku i igru.
Želim svoju djecu zainteresirati za rad te ih potaknuti na razmišljanje i usaditi im radne navike na zabavan i duhovit način, kroz igru. Djeca svašta moraju u školi znati, nisu za sva područja jednako zainteresirani pa im treba poticaj, svaka
…prikaži još! je pomoć i ideja dobrodošla.
Moj sin ce slijedece godine krenuti u prvi razred ali ima govorne poteskoce zbog mucanja i idemo dva puta tjedno na vjezbe kod logopeda ali mama ne bi bila mama da ne brine kako ce mu biti kad krene u
…prikaži još! skolu, hoce li do tada smanjiti mucanje ili ako ga djeca budu tamo zadirkivala hoce li mu se mucanje pogorsati pa mislim da bi mu ova knjiga dobro dosla da bez obzira na govor dobro svlada lekcije i gradivo
ukratko super bi bilo da ih dobijem jer mi je upravo to za moga đaka potrebno..... : ) peti razred, uči na silu, dugo i zamorno za cijelu obitelj, imam osjećaj da cijeli dan samo rastežemo njegove školske obaveze...
Voljela bih ovu knjigu za vježbanje snage svoga uma za muža koji je pred godinu dana imao moždani i sad mora ispočetka raditi na svome pamćenju i koncentraciji
Prelaskom iz četvrtog u peti razred moje dijete se nije moglo snaći u učenju pa je iz odličnog učenika jedva završila razred i to sa popravcima , uz instrukcije. Izgubila je volju za učenjem jer nije znala od kuda da
…prikaži još! krene.Mislim da bi mentalna mapa bila idealni poklon za nju jer voli crtati , pa bi joj ona zaista pomogla da si organizira i skrati vrijeme učenja, a mislim da bi i meni kao roditelju bilo lakše jer bi znala kako da potaknem dijete na učenje. Sa mentalnom mapom , uvjerena sam da će moje dijete uspješno i sa veseljem završiti šesti razred.
OBRAD
Voljela bi osvojiti mentalnu mapu koju bi poklonila mlađoj sestri koja ide u treći razred osnovne i još je previše zaigrana te ima problema s koncentracijom i fokusiranjem na školske obaveze.Baš iz tog razloga smatram da bi joj ovo jako
…prikaži još! dobro došlo jer bi se kroz igru naučila koncentrirati i vježbati pamćenje, a s druge strane bi spasilo živce moje jadne mama :-)
Željela bih dobiti mentalnu mapu za klince za svoga sina koji je krenuo u školu.Ima 7 godina,veoma je pametan i emotivan,ali je (na žalost) i jako sramežljiv i nesiguran u sebe zbog svojeg izgleda.On je puno viši,ali i teži od
…prikaži još!od svojih vršnjaka,koji mu se zato izruguju.Sve to negativno utječe na njega i uvjerena sam da bi mu ta knjiga uistinu puno pomogla.
nemam djece i neznam kome bih te knjige poklonila jer je izbor težak,tako da bi ja to za sebe lijepo uzela i vježbala svoj um :)),jer mozgu nikad dosta čitanja i učenja :) koliko god da imaš godina.
Crteži,šale i pitalice dio su naše svakodnevnice...
Iskoristila bih mentalne mape za klince da ono malo vremena svako popodne sa svojom dječicom provedem čim kvalitetnije.
Kažu da djeca najlakše uče i najbolje pamte,pa zašto onda ne bi poklonili jednu knjigu i nama pa da savladamo još i umijeće poboljšanja koncentracije :-)) A mama bi u igri s njima poboljšala i svoje sposobnosti,koje će uskoro zahrđat :-))
meni bi koristile zato što volim čitat što više knjiga pa bih tako i ovu voljela,a i da čuvam za buduće generacije,nikad se nezna kad će zatrebat,a i nema ništa loše u tome da si mozak malo razbudim ;)
Moje dijete ima 5,5 godina i voli učiti nove stvari, ali jako teško zadrži pažnju na nekoj stvari, brzo joj dosadi i zato se bojim kad će krenuti u školu da ćemo imati problema. Voljela bih probati ove mentalne mape
…prikaži još!ape za klince, jer škola se bliži, a mi imamo problem.
želim mentalne mape za klince jer.... imam djecaka koji krece u skolu, a dijagnosticiran mu je nedostatak pažnje i koncentracije... ja mu svim srcem želim pomoći da prevlada te poteškoće, pa me sva dostupna literatura o tom poremećaju, kao i
…prikaži još! praktične vježbe, itekako zanimaju...
Odmah sam krenula da vidim što je to mentalna mapa ... i piše; "Mentalna mapa je vizualno sredstvo koje nam prikazuje kako mozak razmišlja..." E ovaj dio gdje piše da je vizualno sredstvo mi se jako sviđa ... i pošto
…prikaži još!to ima malih problema tipa hiperaktivnost, poremećaj pažnje vjerujem da bi nam ova mapa ako bi je osvojili jako pomogla u razvitku, i naravno u igranju ...
Vježbaj snagu svog uma
Komentari 55
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.