Komentari 55

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elisabeth
    Tradicionalan način zapisivanja u obliku bilježaka, linearno, jedna ispod druge, često dovodi u monotoniju i daje slabe rezultate u učenju. Sjećam se na faksu sam doskočila zrakastim načinom vođenja bilježaka u kojem se misli čine vidljivima - mentalnim mapama. Mentalna …prikaži još!
  • Default avatar -
    twigy
    Ove knjige su odlična ideja za okupljanje za stolom cijele naše peteročlane obitelji, a ne bi bilo loše ni da nam se baka pridruži. Bilo bi lijepo da nas knjige potaknu na razmišljanje i druženje, mozganje i pamćenje, i velike …prikaži još!
  • Default avatar -
    vedrana0507
    moj komentar možda nije najkreativniji ali je iskren. moje dijete ima velikih problema sa koncentracijom i pamćenjem i svake godine u školi je sve više i sve težeg gradiva a time je i nama teško pomagati i njemu teško sve …prikaži još!
  • Default avatar -
    korason
    želim mentalne mape za klince jer.... imam djecaka koji krece u skolu, a dijagnosticiran mu je nedostatak pažnje i koncentracije... ja mu svim srcem želim pomoći da prevlada te poteškoće, pa me sva dostupna literatura o tom poremećaju, kao i …prikaži još!
    mirelamatusin
    Željela bih dobiti mentalnu mapu za klince za svoga sina koji je krenuo u školu.Ima 7 godina,veoma je pametan i emotivan,ali je (na žalost) i jako sramežljiv i nesiguran u sebe zbog svojeg izgleda.On je puno viši,ali i teži od …prikaži još!
    nektarina
    nemam djece i neznam kome bih te knjige poklonila jer je izbor težak,tako da bi ja to za sebe lijepo uzela i vježbala svoj um :)),jer mozgu nikad dosta čitanja i učenja :) koliko god da imaš godina.
  • Default avatar -
    rhema81
    Prvačić u skolu kreće, i mnoge muče njega brige, da li će znat put iz škole do kuće, da li će naučiti sve iz knjige. Pomoć velika mi se ova mapa čini, jer prvačiću bi lakše bilo, voljeli bi je …prikaži još!
  • Default avatar -
    chelsea
    Voljela bi osvojiti mentalnu mapu koju bi poklonila mlađoj sestri koja ide u treći razred osnovne i još je previše zaigrana te ima problema s koncentracijom i fokusiranjem na školske obaveze.Baš iz tog razloga smatram da bi joj ovo jako …prikaži još!
    Imutak
    Iskreno imam tri đaka i voljela bih dobiti knjige ne radi sebe već radi njih.Najstarija će sad krenuti u 8 razred,a dvije mlađe 2 i 4 razred.Mislim da bi nam to mnogo pomoglo kod učenja.No ako nisam te sreće nema …prikaži još!
  • Default avatar -
    pichacu
    17 komentara Napiši nam zašto bi baš tebi koristile mentalne mape za klince, te vježbe za savršeno pamćenje i koncentraciju najkasnije do četvrtka, 8.9. u 10 sati. Autori najkreativnijih komentara osvojit će tri poklon paketa od po 2 knjige u …prikaži još!
  • Default avatar -
    jurandinjo
    Moj brat bi bio sretan da dobi ovo :)
  • Default avatar -
    ninica55
    Matematika → igra bez granica Engleski → put oko svijeta Nizanje petica → ti si najbolja Trojka → imati i nemati Atko će odgovarati? → spas u zadnji čas Lov na dvojku → ne odustajem Nemoj nikome reći → u …prikaži još!
  • Default avatar -
    gaga_007
    Puno je razloga zasto da te dvije knjige posaljete mojim klincima i meni A ovo sto cu Vam sada reci samo su od njih puno neki: 1. Jer nas ima jako puno, troje klinaca i ja skupa s njima 2. …prikaži još!
    Josipa_K
    Moja sestrična ima 5 godina i poremećaj pažnje i čini mi se da bi ova mentalna mapa bila idealna za nju jer bi njome vježbala svoju koncentaciju a mislim da bi bila i dobra priprema za školu koja se približava.Vrlo …prikaži još!
  • Default avatar -
    ninica55
    (nastavak prethodnog komentara)... Željela bih osvojiti mentalne mape za klince kako bih ih poklonila sestri za rođendan. Ona će biti buduća učiteljica i pomoću mentalnih mapa, učenicima bi nastava bila zanimljivija, atmosfera u razredu opuštena, poučavanje lakše, a rezultat učenja …prikaži još!
  • Default avatar -
    lukrezia
    Svakodnevno vježbanje snage mog uma doprinosi mom privlačnom i mladenačkom izgledu,čuva sjaj moje kose i mojoj koži daje svježi izgled. A umjerena doza mentalne mape prije spavanja moga mališana pomaže da lakše utone u san jer metnalna mapa za klince …prikaži još!
  • Default avatar -
    zara07
    ukratko super bi bilo da ih dobijem jer mi je upravo to za moga đaka potrebno..... : ) peti razred, uči na silu, dugo i zamorno za cijelu obitelj, imam osjećaj da cijeli dan samo rastežemo njegove školske obaveze...
    hippoxx
    Iako isprva nisam planirala napisat nikakav komentar iz razloga što je to mentalna mapa za klince,a ja sam već odrasla ;),no malo me ipak zainteresirala ova druga knjiga!! Posebno me privukla rečenica u zadnjem odlomku o razvijanju kreativnosti,moći zapažanja itd. …prikaži još!
  • Default avatar -
    toja
    Mom 13- godišnjem hiperaktivcu koji se teško koncentrira na učenje , mentalna mapa bila bi od velike pomoći ,a i ja ne bi morala 3 sata sjediti s njim i pomagati mu u učenju nego bi imali više vremena za košarku i igru.
  • Default avatar -
    smokvica
    vec sam o ovoj mapi citala i mislim da je to super stvar za klince,pogotovo djecu koja vole planiranje,istrazivane i ucenje i naravno velika pomoc za nas roditelje cija djeca su sama dio dana koji uglavnom provedu uz kompjuter ili …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.