Komentari 55

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    obrad
    Prelaskom iz četvrtog u peti razred moje dijete se nije moglo snaći u učenju pa je iz odličnog učenika jedva završila razred i to sa popravcima , uz instrukcije. Izgubila je volju za učenjem jer nije znala od kuda da …prikaži još!
  • Default avatar -
    stanli
    Ova nagrada bi bila prava stvar kako za moje klince, tako i za mene. Držim si palčeve.
  • Default avatar -
    citro
    Mentalne mape za klince prava su fora, Vježbanjem snage svog uma bit ćemo prava guba... Uz šale,crteže i pitalice vrijeme nam brzo leti, pamćenje i koncentracija sve će biti veći. Do uspjeha stići ćemo lako, uz knjige, zadatke i vježbe …prikaži još!
  • Default avatar -
    patty
    Po zanimanju sam učiteljica i znanja naučena iz ovih knjiga bi primijenila na cijeli razred kao i na svog klinca koji ima 5 godina.
    Zdrava__Krava
    Napiši nam zašto bi baš tebi koristile mentalne mape za klince, te vježbe za savršeno pamćenje i koncentraciju najkasnije do četvrtka, 8.9. u 10 sati. Autori najkreativnijih komentara osvojit će tri poklon paketa od po 2 knjige u izdanju Veblea, …prikaži još!
    ladyjil
    meni bi koristile zato što volim čitat što više knjiga pa bih tako i ovu voljela,a i da čuvam za buduće generacije,nikad se nezna kad će zatrebat,a i nema ništa loše u tome da si mozak malo razbudim ;)
  • Default avatar -
    petrita
    Brat mi kreće u treći razred i još je uvijek jako zaigran. Učenje mu nije jača strana. Mentalna mapa bi mu olakšala učenje. Bilo bi mu zanimljivije.
  • Default avatar -
    DraganaN
    Suprug i ja tek očekujemo našu prvu bebicu koja nam stiže krajem godine, a ja već pripremam malu biblioteku za nas :-) Svakako bismo se obradovali i željeli i sami nešto novo naučiti pomoću Mentalne mape za klince, te vježbi …prikaži još!
    medoKartonski
    Odmah sam krenula da vidim što je to mentalna mapa ... i piše; "Mentalna mapa je vizualno sredstvo koje nam prikazuje kako mozak razmišlja..." E ovaj dio gdje piše da je vizualno sredstvo mi se jako sviđa ... i pošto …prikaži još!
    idic
    joj ljudi,ove korisne knige bi super došle meni i mojoj curici,jako volimo čitati,a pogotovo ovakve korisne knjige,negdje sam pročitala da mi ljudi koristimo samo mali dio mozga,a mogli bi puuuno više,naravno kad bi znali kako onda bi i mogi više.....zato …prikaži još!
  • Default avatar -
    djdusper
    Moj sin ce slijedece godine krenuti u prvi razred ali ima govorne poteskoce zbog mucanja i idemo dva puta tjedno na vjezbe kod logopeda ali mama ne bi bila mama da ne brine kako ce mu biti kad krene u …prikaži još!
  • Default avatar -
    snowwhite
    Kažu da djeca najlakše uče i najbolje pamte,pa zašto onda ne bi poklonili jednu knjigu i nama pa da savladamo još i umijeće poboljšanja koncentracije :-)) A mama bi u igri s njima poboljšala i svoje sposobnosti,koje će uskoro zahrđat :-))
  • Default avatar -
    dubica08
    U ponedjeljak mi curica kreće u drugi razred. Upravo sam razgovarala sa suprugom o tome kako ću konačno malo obnoviti tablicu množenja i djeljenja. Istina je da nas sva ova "korisna" tehnologija (računala, kalkulatori) naprosto čini glupljima. Pita me dijete …prikaži još!
  • Default avatar -
    nadicaaa
    Dijete mi kreće u prvi razred, ne trebam ni spomenuti količinu stresa s kojim se svi doma trenutno nosimo. No, isto tako veselimo se skupa s njom. Mentalne mape bi joj dobro došle kao vježba za bolje metode pamćenja i …prikaži još!
    nicoletta
    Moj prvasić ima jako slabu koncentraciju,ali pamćenje jako dobro pa mislim da bi mu zaista pomogle ove mape,a svakako bi i meni pomogle da mu odvucem paznju bar na pola sata od igrica i pocne zavrsavati stvari do kraja a …prikaži još!
  • Default avatar -
    malilosinj
    knjige su za pet da ih svaka kuća mora imati u svojoj zbirci.-
  • Default avatar -
    lilyana
    Mentalne mape za klince bi mi dobro došle u mom radu,naime odgojiteljica sam u vrtiću i za tri mjeseca se vraćam natrag na posao nakon porodiljnog dopusta.I kao roditelj a i kao odgojitelj volim raditi na sebi i učiti jer …prikaži još!
  • Default avatar -
    pichacu
    nama bi ova mapa jako dobro došla jer imam prvačića koji nezna još sva slova i brojeve a kako ide još u suvag na govorne vježbe bit če mu teško usklađivat školu,učenje,pisanje i učenje i pisanje zadače za suvag a …prikaži još!
  • Default avatar -
    brynn
    I ja sam prvašić! Malo se bojim prvog dana u školi. Ne znam još što ću obući, ali znam da ću imati veliku torbu punu knjiga. Znam i da me tamo čeka puno dobre dječice i da ću se brzo …prikaži još!
  • Default avatar -
    beba07
    Imam četvero djece: dvoje "velikih" i dvoje malih. Ovi mali u 1. i 2. osnovne, a veliki 4. srednje i 1. godina faksa. Znači, "jednim udarcem pet muha", jer bi knjiga i meni jako dobro došla obzirom da ću početi …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.