Komentari 36

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    sogica
    uh pa dajte već jednom krenite komentirati,pisati one debilne pjesmice i slične gluposti koje onda zdrava krava nagrađuje da ja ne budem jedini komentator i dobitnik ove niškoristi knjige protiv svoje volje
  • Default avatar -
    sogica
    sorri al ne želim tu knjigu.sirove sjenke su za ptice hranit,a ljudima više blagodati čine zdrava,fina,ukusna topla variva i čisto sumnjam da taj darkec i lena ne jedu kuhano u finim restoranima dobro zarađujući na prodaji ovakvih knjiga i raznih …prikaži još!
  • Default avatar -
    DRAGOX
    Ne treba biti isključiv.Bit je u ravnoteži.Sirova hrana štedi našu vitalnu energiju dajući nam život-enzime pa samim time tijelo ne mora trošiti vlastiti energetski potencijal za probavu kuhane i pržene hrane(energija je potrebna za sagorijevanje i izlučivanje viška otrovnih ostataka …prikaži još!
  • Avatar kristinazdravakrava
    kristinazdravakrava
    volim isprobavati različitu hranu i okuse, ali vjerna sam mediteranskoj kuhinji, s obzirom da živim uz more. iako preferiram termički obrađenu hranu, voljela bih isprobati i neke namirnice u njihovoj sirovoj varijansti, pripremljene na način s kojim još nisam upoznata. …prikaži još!
  • Avatar jedna_zd
    jedna_zd
    već duže vrijeme nastojim da moja prehrana bude što uravnoteženija tj. zdravija. također nastojim konzumirati što više namirnica koje zahtjevaju kraću termičku obradu jer baš ona zna ubiti ono najbolje od namirnica. baš zbog toga kao i činjenice da sam …prikaži još!
  • Default avatar -
    ines668
    Zapravo malo toga znam o sirovoj prehrani. Većinom sve pripremamo na ulju i masti. Svjesni da živimo nezdravo i u nedostatku osobe koja će to promijeniti, mislim da bi ovo bio idealan temelj za preokret u našem životu, kako zbog …prikaži još!
  • Default avatar -
    Danci89
    Volim kuhati i isprobavati nove stvari. Dosada sam većinom hranu spremala termički obrađenu jer zapravo malo toga znam o jedenju sirove hrane. Termički obrađena hrana gubi puno svojstava i zasigurno je sirovo najzdravije. Voljela bih osvojiti ovu knjigu da saznam …prikaži još!
  • Default avatar -
    PCELICA18
    Bilo sta da napisem bih lagala.Jer sve sto znam o sirovoj hrani je toliko zanemarivo.Znam da je sirova hrana zdrava,ali koliko,zaso i kako je kovzumiratai bilo bi lijepo procitati navciti i povremeno primjeniti jer tesko je najednom promjeniti kompletnu ishranau.
  • Default avatar -
    Ivanasz
    Prelazak na sirovu hranu pravi je izazov i zahtjeva dobro poznavanje namirnica, recepata ... zahtjeva prouciti literaturu poput vase krasne nagrade. Trudim se živjeti zdravo, a ova knjiga pomogla bi mi u ostvarenju cilja s obzirom da ne znam puno …prikaži još!
  • Default avatar -
    abeceda36
    Bok svima. Imam 16 godina, za nekih 2 godine krećem na faks i mislim da mi je ova knjiga potrebna pošto još nisam baš iskusna u kuhanju! Usto želim se zdravo hraniti i ova je knjiga odgovor za to! Nisam …prikaži još!
  • Default avatar -
    butterfly_star
    Ne mislim puno filozofirati..jako volim prirodu i sve ekološko..i znam samo da želim promijeniti svoju prehranu,jer mi je pun kufer ove "šuplje" hrane od koje imaš više štete nego koristi..teško si je priuštiti nešto pošteno zdravo kad si student (kao …prikaži još!
  • Default avatar -
    kiara9
    Osobno sam fascinirana kuhinjom te načinima pripremanja hrane (kao i "kuhinjskim ritualima") dalekog istoka.. gdje se zapravo kao delicija servira te je smatrano posve zdravim i uobičajenim "sirovo",te bih željela o tome saznati (čitati)više.. a osim meni ova knjiga bi …prikaži još!
  • Avatar VKuSRCU
    VKuSRCU
    U zadnje vrijeme sve više uvodim sirovu hranu u svoju prehranu. Ispočetka nisam vjerovala da se zbog nje osjećam zdravije, laganije, poletnije ali kad su i drugi počeli to isto primjećivati na meni znala sam da nije umišljeno. S obzirom …prikaži još!
  • Default avatar -
    kesten_pire
    Hvala vama i svemiru na ovoj mogućnosti <3 stvarno mi treba ova knjiga ne bi li se spasila iz kolotečine konzumacije industrijske hrane, a i uštedila kune koje mi studentski život blokira. Već duže vrijeme kalkuliram kako započeti novi način …prikaži još!
  • Default avatar -
    blackstar
    Rado bih isprobala raw food koncept jer ne mogu zamisliti da se netko hrani isključivo sirovom hranom. Želim vidjeti kako je to!
  • Default avatar -
    dario1810
    Dosada nisam imao priliku probati puno sirovih jela, probao sam jako malo točnije samo ribu i školjke. Volio bih probati i druga jela, a još bi više volio naučiti ih pripremati. Možda je baš ovo ta prilika :)
  • Default avatar -
    strasilica
    Volim kuhati, volim jesti a najviše volim isprobavati nove i nepoznate mi recepte i namirnice.. do prije nekoliko mjeseci nisam ni poznavala pojam rawfood, a danas žudim da dobijem ovu knjigu.. naime,kako mi je curica alergična na sve i svašta …prikaži još!
  • Default avatar -
    slonic
    Trebam ovu knjigu da nakon dva pokušaja,napokon postanem sirovojetka,jer je to jedina hrana od koje se savršeno osjećam.
  • Default avatar -
    sagare22
    Ja sam do svoje 20.te godine bila savršeno zdrava osoba a onda su počeli problemi...u doktore sam se baš jako razočarala (došla kod njih s jednim problemom, otišla s tri) i odustala. Počela sam čitati razne knjige, između ostalog i …prikaži još!
  • Default avatar -
    pepermint2
    Već nekoliko mjeseci radim na sebi i pokušavam napustiti tradicionalni način prehrane, te se navikavam na sirovou hranu. U tome mi pomaže mali krug ljudi s kojima se družim i razmjenjujem iskustva, ali teško je nakon dugog niza godina odjednom …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.