Komentari 36

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    sagare22
    Ja sam do svoje 20.te godine bila savršeno zdrava osoba a onda su počeli problemi...u doktore sam se baš jako razočarala (došla kod njih s jednim problemom, otišla s tri) i odustala. Počela sam čitati razne knjige, između ostalog i …prikaži još!
  • Default avatar -
    ines668
    Zapravo malo toga znam o sirovoj prehrani. Većinom sve pripremamo na ulju i masti. Svjesni da živimo nezdravo i u nedostatku osobe koja će to promijeniti, mislim da bi ovo bio idealan temelj za preokret u našem životu, kako zbog …prikaži još!
  • Default avatar -
    kesten_pire
    Hvala vama i svemiru na ovoj mogućnosti <3 stvarno mi treba ova knjiga ne bi li se spasila iz kolotečine konzumacije industrijske hrane, a i uštedila kune koje mi studentski život blokira. Već duže vrijeme kalkuliram kako započeti novi način …prikaži još!
    kitkat
    pozdrav svima :) tako ste me usrecili objavom da poklanjate knjigu "snaga sirovog" o kojoj stalno pricam obitelji i prijateljima i prva je na mojoj listi zelja vec mjesecima. zbog promjene nacina zivota sve vise uvodim sirovu prehranu (i moji …prikaži još!
  • Default avatar -
    strasilica
    Volim kuhati, volim jesti a najviše volim isprobavati nove i nepoznate mi recepte i namirnice.. do prije nekoliko mjeseci nisam ni poznavala pojam rawfood, a danas žudim da dobijem ovu knjigu.. naime,kako mi je curica alergična na sve i svašta …prikaži još!
    malomutavo
    prije 3 godine sam shvatila da moram početi gubiti kile jer mi je postajalo sve teže nosit se sa svojom težinom i svojim tijelom. i tada nekada se promijenio moj pogled na hranu. uz pomoć nutricionistkinje sam u neku ruku …prikaži još!
  • Default avatar -
    butterfly_star
    Ne mislim puno filozofirati..jako volim prirodu i sve ekološko..i znam samo da želim promijeniti svoju prehranu,jer mi je pun kufer ove "šuplje" hrane od koje imaš više štete nego koristi..teško si je priuštiti nešto pošteno zdravo kad si student (kao …prikaži još!
  • Default avatar -
    Danci89
    Volim kuhati i isprobavati nove stvari. Dosada sam većinom hranu spremala termički obrađenu jer zapravo malo toga znam o jedenju sirove hrane. Termički obrađena hrana gubi puno svojstava i zasigurno je sirovo najzdravije. Voljela bih osvojiti ovu knjigu da saznam …prikaži još!
  • Default avatar -
    PCELICA18
    Bilo sta da napisem bih lagala.Jer sve sto znam o sirovoj hrani je toliko zanemarivo.Znam da je sirova hrana zdrava,ali koliko,zaso i kako je kovzumiratai bilo bi lijepo procitati navciti i povremeno primjeniti jer tesko je najednom promjeniti kompletnu ishranau.
  • Default avatar -
    DRAGOX
    Ne treba biti isključiv.Bit je u ravnoteži.Sirova hrana štedi našu vitalnu energiju dajući nam život-enzime pa samim time tijelo ne mora trošiti vlastiti energetski potencijal za probavu kuhane i pržene hrane(energija je potrebna za sagorijevanje i izlučivanje viška otrovnih ostataka …prikaži još!
  • Default avatar -
    ninashpina
    Sirova hrana = čista priroda! Mislim da se nakon prelaska na raw food način prehrane čovjeku počinje otvarati jedan potpuno novi svemir,kako u njemu samome tako i u njegovoj okolini. Čistoća tijela, uma, snaga duha i pozitivna energija, sklad s …prikaži još!
  • Default avatar -
    mpetr620
    Volim sirovu hranu, posebno voće i povrće. Htjela bi znati pripremati ju na svakakve načine, stoga mislim da je ova knjiga dobar uvod za to. Imam i volju i želju, ali nemam potpuno znanje u pripremi raznih jela od sirovih …prikaži još!
  • Default avatar -
    abeceda36
    Bok svima. Imam 16 godina, za nekih 2 godine krećem na faks i mislim da mi je ova knjiga potrebna pošto još nisam baš iskusna u kuhanju! Usto želim se zdravo hraniti i ova je knjiga odgovor za to! Nisam …prikaži još!
    jedna_zd
    već duže vrijeme nastojim da moja prehrana bude što uravnoteženija tj. zdravija. također nastojim konzumirati što više namirnica koje zahtjevaju kraću termičku obradu jer baš ona zna ubiti ono najbolje od namirnica. baš zbog toga kao i činjenice da sam …prikaži još!
  • Default avatar -
    dario1810
    Dosada nisam imao priliku probati puno sirovih jela, probao sam jako malo točnije samo ribu i školjke. Volio bih probati i druga jela, a još bi više volio naučiti ih pripremati. Možda je baš ovo ta prilika :)
  • Default avatar -
    meliJ
    Jako se loše osjećam u posljednje vrijeme i shvatila sam da je hrana ključna za zdravlje. Princip pripremanja sirove hrane mi se jako sviđa. Počela sam spremati zelene sokove, želja mi je da naučim i više.
  • Default avatar -
    zmajica7
    Rado bih naučila kako pripremiti hranu na taj način. Jedini način koji znam jest sirovo voće i razne salate blago začinjene koji su nam neizostavni dio ručka ili večere. Vodim se po načelu: doručkuj kao kralj, ručaj kao građanin i …prikaži još!
  • Default avatar -
    LEONA8
    Činjenica je da živimo stresno,da jedemo nezdravu,kaloričnu hranu,vrijeme je da se nešto učini-za svoje zdravlje.Svi bi htjeli živjeti što duže,što kvalitetnije,što zdravije,ako ova kuharica to ne nudi,ne znam tko onda nudi.
    Vanesa18
    Imam veliku želju otkriti neki "novi" svijet kuhanja, jer sam baš u fazi učenja kuhanja, te otkrivanju novih recepata. Također sam uvela korištenje klamatske alge,te pokušavam krenuti zdravijim načinom prehrane,te smatram da bi mi ta knjiga pomogla u mom napretku …prikaži još!
  • Default avatar -
    blackstar
    Rado bih isprobala raw food koncept jer ne mogu zamisliti da se netko hrani isključivo sirovom hranom. Želim vidjeti kako je to!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.