Komentari 36

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    VKuSRCU
    U zadnje vrijeme sve više uvodim sirovu hranu u svoju prehranu. Ispočetka nisam vjerovala da se zbog nje osjećam zdravije, laganije, poletnije ali kad su i drugi počeli to isto primjećivati na meni znala sam da nije umišljeno. S obzirom …prikaži još!
  • Default avatar -
    sogica
    uh pa dajte već jednom krenite komentirati,pisati one debilne pjesmice i slične gluposti koje onda zdrava krava nagrađuje da ja ne budem jedini komentator i dobitnik ove niškoristi knjige protiv svoje volje
  • Default avatar -
    kiara9
    Osobno sam fascinirana kuhinjom te načinima pripremanja hrane (kao i "kuhinjskim ritualima") dalekog istoka.. gdje se zapravo kao delicija servira te je smatrano posve zdravim i uobičajenim "sirovo",te bih željela o tome saznati (čitati)više.. a osim meni ova knjiga bi …prikaži još!
  • Default avatar -
    rtina
    Već nešto više od godinu dana se pokušavam hraniti što zdravije, u početku mi je dobro išlo, a rezultati su bili i vidljivi. U posljednjih nekoliko mjeseci imam želju za još jednom promjenom. Željela bi naučiti pravilno primjeniti sirovu hranu, …prikaži još!
  • Default avatar -
    a92
    bok! :) ja sam studentica. što znači da: - ne znam kuhati - nemam novaca za plaćanje privatnog kuhara - nemam vremena za kuhanje - nemam uvjete za kuhanje što vodi do slijedećeg: - mogu se doživotno hraniti u pekarama …prikaži još!
  • Default avatar -
    days
    Ove godine mi je dijagnosticitan lupus,konzervansi mi strasno smetaju,a zeljela bih nauciti ukusukusno pripremati sirovu hranu
  • Default avatar -
    slonic
    Trebam ovu knjigu da nakon dva pokušaja,napokon postanem sirovojetka,jer je to jedina hrana od koje se savršeno osjećam.
  • Default avatar -
    anastasija0702
    Bit ću iskrena- alergična sam na gluten te sam iz tog razloga i zbog bolesti štitnjače počela proučavati alternativan način izlječenja. Čitala sam neke knjige o sirovoj ishrani i pokušala preći u potpunosti na nju no to sen akon negdje …prikaži još!
  • Default avatar -
    pepermint2
    Već nekoliko mjeseci radim na sebi i pokušavam napustiti tradicionalni način prehrane, te se navikavam na sirovou hranu. U tome mi pomaže mali krug ljudi s kojima se družim i razmjenjujem iskustva, ali teško je nakon dugog niza godina odjednom …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ivanasz
    Prelazak na sirovu hranu pravi je izazov i zahtjeva dobro poznavanje namirnica, recepata ... zahtjeva prouciti literaturu poput vase krasne nagrade. Trudim se živjeti zdravo, a ova knjiga pomogla bi mi u ostvarenju cilja s obzirom da ne znam puno …prikaži još!
  • Default avatar -
    sogica
    sorri al ne želim tu knjigu.sirove sjenke su za ptice hranit,a ljudima više blagodati čine zdrava,fina,ukusna topla variva i čisto sumnjam da taj darkec i lena ne jedu kuhano u finim restoranima dobro zarađujući na prodaji ovakvih knjiga i raznih …prikaži još!
    idic
    Sve manje i manje mesa jedem,htijela bi u ovoj knjizi pronaći još veču inspiraciju za prelazak na sirivu i zdravu hranu.
    sadako
    Uskoro završavam fakultet i vjerojatno napuštam majčinu kuhinju te naravno hranu iz studentskih restorana. Nisam ljubiteljica kuhanja no volim pripremati salate i sve što je svježe, jednostavno i brzo za pripremanje (posebno još ako je hladno jer osvježava i daje …prikaži još!
    xenia64
    Nedavno sam počela uvoditi radikalne promijene u svoju prehranu jer su mi dijagnozirali preddijabetes. Od tada čitam sve što stignem vezano uz zdravu prehranu. Prvu promijenu koju sam primijetila nakon uvođenja više sirove hrane je to da mi više ne …prikaži još!
    kristinazdravakrava
    volim isprobavati različitu hranu i okuse, ali vjerna sam mediteranskoj kuhinji, s obzirom da živim uz more. iako preferiram termički obrađenu hranu, voljela bih isprobati i neke namirnice u njihovoj sirovoj varijansti, pripremljene na način s kojim još nisam upoznata. …prikaži još!
  • Default avatar -
    tince
    Slušala sam predavanje Lene i Darka u Splitu i stvarno su me oduševili, nažalost i promotivna cijena, po kojoj se tada knjiga prodavala, za mene je puno, s stvarno bih je htjela :)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.