Komentari 39

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    jele11
    najdraža biteljska aktivnost je kad beremo rajčice , divimo se svakoj,tražimo najzanimljivije oblike jer su sve različite, jedemo ih kao jabuke dok beremo, ma svi guštamo :)
  • Default avatar -
    magdek
    S obzirom da živimo u zgradi, znamo itekako cijeni kada za vikend odemo baki na selo. Ona zna što mojeg sina najviše zanima, radi se o praćenju cvata, kasnije rasta i dozrijevanja njemu najdražeg povrća, rajčice. Svaki put primijeti neku …prikaži još!
  • Default avatar -
    bornaz
    Najdraža aktivnost gledanje mog sina (5 god)kad smo nedavno sadili krumpire on je uzeo kukuruz za pravljenje kokica iz posude i posijao u vrtu sad imamo 3 stabljike kukuruza.
  • Default avatar -
    Pauline
    U vrtu volim sve,od samog formiranja gredica pa do ubiranja plodova vlastitog rada i uživanja u njima,cijelokupni proces,sijanje ili sađenje,micanje korova,a najviše zalijevanje,da moje biljčice uvijek imaju vlage koliko im je potrebno,a da ne govorim koliko je to divan prizor,to …prikaži još!
    gogz
    U vrtu se opuštam i napunim energijom, a uživam u bilo kakvom dodiru za zemljom.
  • Default avatar -
    tince
    Najdraža aktivnost u vrtu mi je bježanje od kukaca svih vrsta jer njih zaista ne volim!
    vesnakruno
    Moja najdraža obiteljska aktivnost je kad moja kćer koja ima četiri godine i moja necakinja ima sedam godina samnom odu u vrt i pomažu mi saditi razno povrće. Tako su slatke i vidim koliko ih to uveseljava!!!
  • Default avatar -
    kjuuu
    O vrtu doista malo znam, ali sam u nekoliko navrata sadila krompir i drugo povrće pa bih baš voljela pročitati knjigu da se bolje upoznam s biljkama koje uspjevaju u našim vrtovima i pitarima. Unaprijed hvala
  • Default avatar -
    marina289
    Najviše se volimo brinuti oko jagoda. Ima puno posla: sadnja, malčiranje, zalijevanje, plijevljenje... ali kada dođu slatke domaće jagode nema boljih! Sada već lijepo cvatu i formiraju se mali plodići.
  • Default avatar -
    Sprig
    Branje jagodica bobica,trešanja sa kojima onda ukrašavamo uši,branje šljiva ujesen za domaći i najbolji pekmez,kidanje klipova kukuruza pa sa njima na vatru...i pomaganje našoj najdražoj baki,tj. svekrvi oko cijele procedure koja je dovela do tih finih,slasnih plodova. Pritom se mi …prikaži još!
  • Default avatar -
    LEONA8
    Najdraže mi je kad zajedno s mojim curama kosim moje veliko voće,kojega stvarno ima toliko da ne stignete to pokositi,jedan komad pokosimo,drugi već naraste,ali u tome je draž da smo zajedno,da se slažemo i tada nam ništa nije teško.
  • Default avatar -
    Mona35
    Moja najdraža obiteljska aktivnost u vrtu je čupanje korova i ne, ne šalim se, obožavam svoj "posao" i sa guštom to radim. Ljubav i brigu o vrtu sam prenjela i na kćer (11) koja već sada vrlo pedantno, pritom pazeći …prikaži još!
  • Default avatar -
    abenic
    Ja obožavam kopkati po vrtu ali kako živimo u gradu nemamo vrt pa smo na terasi ja i moja kćerkica (6g) napravile svoj mali povrtnjak u vazama. Ona obožava gledati kako niče nešto što je sama posijala i posadila i …prikaži još!
  • Default avatar -
    sanjae
    Nakon puno godina teoretiziranja, ove godine sam s klincima napravila mali vrt. Inspiraciju smo našli u knjizi Zeleni kvadrat. Veselimo se svakoj biljčici, cvijetu, promatramo kako svaki dan unosi promjenu u taj naš mali kutak.. Svakodnevna kiša prizvala je puževe, …prikaži još!
    gregori
    Nije baš obiteljska aktivnost ali najdraži mi je prizor kad mali susjed bere grašak iz našeg vrta i jede do sita. Obožava i jagode pa stalno pita kad će biti zrele.
  • Default avatar -
    martaskvorc
    Nakon ubranih jadoga ili malina najdraža nam je aktivnost definitivno zajedničko izležavanje na ležaljakama i uživanje u plodovima s pogledom na vrt i člana obitelji koji je na redu za zalijevanje vrta:)
  • Default avatar -
    Manja72
    Sadnja začina i ljutih papričica :)
  • Default avatar -
    ofca1010
    Svakog vikenda moja se (buduća) obitelj uputi na vrt udaljen 30km. Potrpamo flance uzgojene na prozorskim daskama, lučice kupljene od kumica na placu ili novi štap za staru motiku, te onoliko osoba koliko stane u 2 auta i krenemo na …prikaži još!
    xenia64
    Obično vikendom, ja kosim, djeca skupljaju travu, a dragi muž roštilja. Mi umorni svejedno uživamo u roštilju, a muž poludi kad vidi kako mu je auto uljepljen od trave.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.