Komentari 39

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Dread25
    Najdraže mi je kada, nakon zamornog cjelodnevnog branja maslina, svakom ukućanu dam jednu kanticu i uputim ih da beru maginje pola sata. Maginja se nakupi, ja napravim mermeladu i svatko dobije bar jednu teglicu domaće meremelade :) Čisto i zdravo iz prirode!
  • Default avatar -
    zamjenica
    Najdraža aktivnost moje sestre je na zapuštenoj ili praznoj zemlji oko zgrada ili kuća stvoriti mali vrt u kojem nakon čišćenja sadi cvijeće, ukrasno bilje i grmlje te poneku voćku. To joj uvijek uspije pa se svi uređenom vrtu i …prikaži još!
    LILIANA
    OBOŽAVAM VRTLARICU I NJENE EMISIJE KOJE UREDNO GODINAMA PRATIM.U NJENOJ BLIZINI ,NALAZI SE I NAŠ VRT KOJEG S LJUBAVLJU RADIMO.VEĆ U VELJAČI MJESECU SIJEMO PARADAJZ I PAPRIKU U POSUDE KOJE U NAŠEM STANU STOJE NA DASCI ISPOD PROZORA I LIJEPO …prikaži još!
  • Default avatar -
    malaracica
    Moja petogodišnjakinja je ove godine uz bakinu pomoć zasadila svoje prve rajčice
    bugenvilea
    obožavamo sve aktinosti vezane uz vrt, ne mogu izdvojiti niti jednu posebno. nekada je dovoljno samo otići do vrta i uz neki omiljeni napitak gledati kako biljke rastu, pogotovo nakon kiše, to me strašno opušta, doživljaj neprocjenjiv...
  • Default avatar -
    helykok
    Uff, koja mi je najbolja aktivnost u vrtu? Hmm, pa sigurno onaj dio kada ubireš to što si marljivo i strpljivo održavao, brinuo se o tome, zar ne? :D Ali da, živim na selu, od malena sam ja uvijek imala …prikaži još!
  • Default avatar -
    maarkisa
    kao učiteljica organizirala sam male vrtlare (1.-4.raz) i imali smo svoj povrtnjak. Uživanje u svakoj aktivnosti je bilo neopisivo, a prvo nicanje i provirivanje kroz zemlju... veselje koje se ne može opisati. Djeca su kroz aktivnost vrtlarenja (da ne pišem …prikaži još!
    lepid
    Učim svoju djecu da žive u skladu s prirodom pa poslove u vrtu obavljamo svi zajedno. Cure su još male, ali mi puno pomažu prilikom sadnje i sjetve na vrtu. Kada pripremim gredicu siju sjemenke i zatrpavaju sa zemljom i …prikaži još!
  • Default avatar -
    denino
    trenutno nažalost nemamo vrt jer smo u stanu u kojem imamo samo malo cvijeća ali dečki vole radu vrtu jer smo do prije 2 godine živjeli na selu.Tako su samnom sadili krumpir ,sijali mahune ,čupkali travu,brali grašak ali najdraže im …prikaži još!
    kristinka68
    Živin na selu.Iz jednog sela prešla sam u drugo,nadomak našeg malog gradića Novske.Oduvijek sam u kontaktu sa vrtom,njivama,zemljom,prirodom...Volim šume,našu Slavoniju,kad u proljeće zazelene žitna polja i počnu se nazirati tek ponikli redovi kukuruza.Moja mama uvijek kaže da se udala za …prikaži još!
  • Default avatar -
    stanli
    Moja najdraža obiteljska aktivnost u vrtu je okopavanje tek niklih biljčica, pomaganje im da narastu. Uživam u formiranju gredica. Volim da mi je vrt uredan i lijep za pogled.
    nensi26
    Imam sreću da živimo u kući okružeoj zelenilom, imamo mali vrt cvjetnjak, i par voćkica. Moja petogodišnja curica voli kada na svoje male vrjedne ručice navuće mamine prevelike rukavice i pomaže mami kopati rupice u vrtu za našu salatu i …prikaži još!
  • Default avatar -
    fliska
    Moja cijela obitelj jako voli provoditi vrijeme u vrtu, a posebno u proljeće. U ožujku i travnju krenem u nabavku sadnica za vrt i balkon. Obožavam gledati kako biljke napreduju i često proučavam literaturu da vidim kojoj biljci što najbolje …prikaži još!
    YellenaBM
    Svi volimo prirodu i rad u vrtu, imamo vrt i voćnjak iza kuće tako da osim uređivanja i branja plodova, volimo i provoditi vrijeme vani kada je lijepo i toplo uz priču i druženje
  • Default avatar -
    Ljubs
    Trijebljenje graška, definitivno. :D Mama čupa grašak iz zemlje, jedna sestra odvaja grašak od korijenja, a druga sestra i ja vadimo grašak iz ljuske i onda na kraju sve četiri zajedno peremo grašak, spremamo ga u vrećice pa na kraju …prikaži još!
  • Default avatar -
    gingerica
    Imamo vrt i uživamo u njemu kada god je to moguće. Imamo i nekoliko voćki čije plodove dijelom i zamrznemo pa jedemo u zimskom razdoblju. Obožavamo pite od naših eko jabuka, višanja i šljiva.Naša se kćer redovito sladi trešnjama kod susjede.
  • Default avatar -
    maarkisa
    planiranje sadnje i sijanja, kombiniranje što uz što ide,... pa onda iz dana u dan gledanti kada ce niknuti pa rasti,.... divno! A onda s košarom i nožićem prošetati vrtom i ubrati namirnice za ručak ili večeru .... jednostavno neprocjenjivo!Čovjek, …prikaži još!
  • Default avatar -
    slatkabrineta
    Moja najdraza aktivnost je kada se moja obitelj i ostali stanari dogovorimo pa oko zgrade sadimo cvijece i raznih boja i vrsta. Svi se druzimo i obavljamo to s velikom ljubavlju. Nema vece srece nego predivno cvijece raznih boja koje …prikaži još!
    Maminamaza
    Ovo bi bio idealan poklon za moju mamu. Naravno, ona nije više djete, ali jednostavno obožava raditi u vrtu pa bi joj ova knjiga bila više nego dobrodošla. Živimo na selu i imamo tu mogućnost da imamo veliki vrt u …prikaži još!
  • Default avatar -
    jopa87
    Branje malina i kasnije spremanje ukusnog deserta - palačinki sa sladoledom i toplim preljevom od malina!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.